IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
11.7.20 13:59

@Ba-stet já řepu taky neumím normálně uvařit :oops: :roll: ale ačkoliv jsi to nedoporučila :oops: uvařila jsem ji v pomaláči a super :potlesk: vařila jsem jí víc, zbytek je nachystaný v mrazáku jen roztopit a podávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.7.20 14:03

@MiliKuu Už ho máš, jo? A jsi spokojená? Jinak s doporučením, já to spíš myslela tak, že by mi přišlo o ničem vařit tam tři mrkve a špalíček masa. Když toho uděláš kotel, tak super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.7.20 14:05

@Jitule K To jsem ráda, že v tom nejsem sama :hug: Dneska jsem na trhu koupila další svazek, tak tomu dám ještě šanci. Tu původní řepu snědl muž, měla dost silnou uzenou příchuť :oops: prý nejlepší řepa, co měl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.7.20 14:54

@Ba-stet no spokojená… učím se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.7.20 16:18

@Ba-stet každopádně marmeláda je v tom bezkonkurenční, jak chutí, tak výrobou vhodnou i pro naprosté ignoranty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.7.20 16:20

U nas je dnes zase veselo. Anka od rana spala asi 10minut. Zrejme je dnes nejzazší termín, ktery si stanovila na postoj na vsech čtyřech a ty pitomy nohy ji prostě neudržej! :cert: Takze je uz pul hodiny v tomhle postoji, ruce napjatý, nohy se rozjížděj, pupek na zemi a v ubliceji ruda a temne vrčí: Mmmh, vrhmmm, mmmh. Ja vim, ze bych se nemela smat. Vlastně tu urputnost, kterou bych sama potřebovala, obdivuju, ale… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
11.7.20 17:00

@Payus no Pavlik mel trochu rymu a prsknul to na ni. Ale on uz je dobrej a Sašce se to rozjelo fest… odsavame celkem casto, navic to jsou pekny zelenaci (omlouvam se za popis) dneska ma teplotu uz jen lehce zvýšenou, tak snad bude lip. Ta neustala zmena pocasi je taky na hlavu, urcite ju to neprida :roll:

@Ba-stet noc celkem dobra, Panadol ji asi pomohl, takze jsme se relativne vyspaly celkem dobre. No ja mam ze stareho bytu i parni troubu, ta by byla ted fakt uzasna. Ale je v garazi, pujde az do nove kuchyne :zed: tak novou repu jsem jeste nevidela, budu muset pohledat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
11.7.20 17:06

@Ba-stet teda mala je boží! :srdce: Saška se pohybuje dozadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.7.20 17:17

@Ba-stet no pěkně Aninka, to je šikulka :srdce: to trumfne i Milánka :mrgreen: on teda na čtyři už umí, ale vříská u toho, ptže by očividně chtěl lozit a ono mu zatím jde jen pérování :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.7.20 21:02

@Payus tak to máme podobný
Daník zatím je taky skvělý jedlík. jediný, s čím trochu bojuje jsou kousky. Z toho se mu furt navaluje. Ale je to čím dál lepší naštěstí, tak snad to brzy zlomíme :mrgreen:
@Ba-stet neboj já to pochopila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.7.20 21:05
@MiliKuu píše:
@Ba-stet no pěkně Aninka, to je šikulka :srdce: to trumfne i Milánka :mrgreen: on teda na čtyři už umí, ale vříská u toho, ptže by očividně chtěl lozit a ono mu zatím jde jen pérování :oops: :lol:

Holky máte malý šikuly :lol: Daník taky jenom couvá zatím. Plazení je pro něj pod úroveň, takže u nás se asi bude pak až rovnou chodit nebo nevím :lol: :lol:
Tady posílám fotky, jak už hezky sám sedí :srdce:

Příspěvek upraven 11.07.20 v 22:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.7.20 21:13

@MiliKuu No to se neboj, že to u nás bylo bez řevu. Jakmile se nepovede dopolední (poslední dobou spíš přespolední :roll: ) spánek, tak je celej den v háji. Takže totál přetažený mimino střídá řev s kňouráním a ojedinělými záchvěvy roztomilosti. Jako když usnula u kaše a když jsem ji donesla do postýlky, okamžitě procitla, smála se a výskala. Je těžký zabít dítě, co je u vytržení, že tě vidí :mrgreen: Teď nám jede druhá hodina uspávání, Anka už spí v postýlce a každou čtvrthodinu se s hysterákem budí. Na každej druhej pokus dávám další a další spací mlíko. Ženy, co nekojí (@Payus!) a tohle zvládají, jsou u mě naprosté hrdinky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.7.20 21:14

@kocourek88 Je rozkošný! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
11.7.20 22:22

@kocourek88 teda to je sladous :srdce: a ty zoubky :*

@Ba-stet mala se z vecera taky nekolikrat budi… a je to vse presne jak pises…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.7.20 22:38

@Coccinella 13 Tak si myslím, že nebudu podporovat, aby se holky kamarádily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí