IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
11.7.20 22:47

@Ba-stet @Coccinella 13 děkuju, je to můj malej zubejda :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
12.7.20 06:32

@kocourek88 to je šikulka, jak už sedí :srdce: se zoubky je na tom podobně, ale má tři nahoře a dole dva :mrgreen: @Ba-stet @Coccinella 13 Milánek se nebudí zvečera třeba dvě hoďky, ale pak v noci :roll: :zed: a já jsem ráno hotová :oops: :zed: přitom jíst nechce, plenku plnou nemá… asi divoké sny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
12.7.20 07:06
@kocourek88 píše:
Holky máte malý šikuly :lol: Daník taky jenom couvá zatím. Plazení je pro něj pod úroveň, takže u nás se asi bude pak až rovnou chodit nebo nevím :lol: :lol:
Tady posílám fotky, jak už hezky sám sedí :srdce:Příspěvek upraven 11.07.20 v 22:48

Ježíš to je prdelka 🤩a ty zuby :hug: my si holt musíme ve všem počkat, když je nedonošený 🤦ale huláká na mě jak stará Blažková :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
12.7.20 07:07
@Ba-stet píše:
@MiliKuu Už ho máš, jo? A jsi spokojená? Jinak s doporučením, já to spíš myslela tak, že by mi přišlo o ničem vařit tam tři mrkve a špalíček masa. Když toho uděláš kotel, tak super :palec:

Jo Baru jak je na tom Anka s jídlem teď? Přibírá? My už máme 9020 g 7,5 měsíce. A zadek pořád zvednout nechce, aby se otočil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.7.20 10:06

@MiliKuu Anka vydržela 20-00 a pak po trech hodinach. Teď usne nejdriv v půl desátý, budi se furt a dnesni noc po půlnoci byla taky výživná. Plus od rána mrzuta. Myslím, ze po týdenní pauze pokracuje akce zuby. Chudak dnes brečela, nic nepomahalo. Ted odpadla, tak se to snad zlomi. Odpoledne mame pro zmenu velkou rodinnou oslavu, to zas bude výživný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.7.20 10:13

@Jitule K Já Ti ani nevím :think: Vahu jsme vrátili po 14 dnech, dalsi progres ukáže srpnová šestiměsíční prohlídka. Ale docela ji narostly faldiky, i když ji furt lezou žebra. Zda se mi, ze porad docela rychle roste, jsem zvědavá, kolik bude mít.

Vitek je lenoch :) Ale krasne zvedá nožičky!! Chytá se za ně? To mi poradila fyzio, ze mam Ance spicky vkladat do rukou (jak zdůraznila, ne učit, ale nabízet), že to přetočení pomáhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
12.7.20 11:41

@kocourek88 jee to je vytleminek, ten rostak mu kouka z oci :dance: ja ty kousky zkousim, maso zel na mixly a prilohy mackam, tak to ma takovy napolo a myslim ze i zvyka celkem dobre..narozdil ode me, ja furt pozozuju jestli se nezadavi :)

Příspěvek upraven 12.07.20 v 11:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
12.7.20 11:48

@Ba-stet Denis jde na osmimesicku cca za 3 tydny..no nedelam si iluze ze by vazil nejak moc :mrgreen: pocitam ze nabral zase neco mezi 0.5 -1kg ale vyhovuje mi ze je drobnej, akorat pro me udelanej :mrgreen: rikam vsude ze roste umerne podle velikosti maminky :mrgreen: jsem zvedava na vase prirustky, kolik mela ve 4? D necelych 6kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
12.7.20 13:21

@Ba-stet jee to je ob tebe pekny :mrgreen: je fakt ze co ctu tak kojenim se vyresi kde co..Denis ma mliko jen na noc je to fakt docela pohodar, vcera dal 9hodin ma festaku a nemuzu si stezovat. On ma dva typy huceni…kdyz vrze tak chce spat a to staci parkrat povozit nebo poklepat prdelku a je ko, a pak ma huceni hladovy, takze jak spusti tuhle pisnicku hrnu se s jidlem😀 tesim.se na ty zuby, ne a ne se procpat ven, ale uz vidime takove bile spicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
12.7.20 15:04

@MiliKuu jj, u nas to jsou evidentne taky sny a zpracovavani zazitku ze dne

@Ba-stet ja bych je skamaradila… pres den ted spi dopo 2-3 hodiny a odpo taky 2-3 hodiny :mrgreen: a v noci tedy zvecera knoura, ale pak se budi po 4 hodinach, coz uz jde ;)

Holky to odsavani je peklo, Saška dela jako bych ji vycucavala mozek :roll: jsem z toho k. o. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.7.20 21:56

@MiliKuu Daník už má 3 nahoře i 3 dole :mrgreen: zatím naštěstí teda celém v klidu, tak jsem zvědavá pak na špičáky a stoličky :roll:

@Jitule K neboooj, ono to všechno přijde. Heleď třeba Daník sedět začal fakt pomalu ze dne na den 8o takže on pak bude najednou skok a budeš koukat :lol: a je taky moc krásný :srdce:

@Payus rošťák to je pěknej no :mrgreen: nejlepší, když se ho snažím uspat a on kouká takhle (viz foto) :lol: já mu taky kousky nabízím. Tak nějak to střídám. Ale včera mi už snědl 80g oběda s kouskama, tak jsem měla docela radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.7.20 23:27

@Payus Ja myslim, ze pribrat pulkilo je v tomhle veku optimální, ne? Ze uz to nejde tak raketově jako na začátku. Anka mela ve 4mesicich necelych 5kg. To byla ta afera, jak vubec nepribrala :roll:

@Coccinella 13 Tak to jo. Kamarádství s pravidelně spicim ditetem rada podpořím :D Snad Anka Sašku nezkazí, se spanim to ma dost nalevačku. S tim odsavanim je mi to lito. Musi to byt hrůza 🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.7.20 10:48

@Coccinella 13 cim odsavas Vladi? Ja beru na Denise tu rucni z alli a hele on ji miluje..hned se vyklidni a necha si pekne vycucnout nosik.. Asi to neni takovej hucak jako na vysavac, ale na tekutou nudlu paradni…ja mu tim vycucam i zbytky jidel co mu tam uviznou :mrgreen: @Ba-stet no prave vim ze to bylo haloo jakto ze sis nevsimla ze nenabira, mudra pruda atd..ja jen chtela vedet jak od sebe s Denou jsou vahove vis, nemuzu se nejak chytit :D Co jinak ctu maji tu uz deti prez 8-9 kg..mazec. Ted uz nebudou tak nabirat, ale to ti rikam…doufam ze do roka aspon tech 9 kg mit bude. Nositko zajety a jeste nema vahu co by do nej mit mel, ale vysku splnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
13.7.20 12:33
@Ba-stet píše:
@Jitule K Já Ti ani nevím :think: Vahu jsme vrátili po 14 dnech, dalsi progres ukáže srpnová šestiměsíční prohlídka. Ale docela ji narostly faldiky, i když ji furt lezou žebra. Zda se mi, ze porad docela rychle roste, jsem zvědavá, kolik bude mít.Vitek je lenoch :) Ale krasne zvedá nožičky!! Chytá se za ně? To mi poradila fyzio, ze mam Ance spicky vkladat do rukou (jak zdůraznila, ne učit, ale nabízet), že to přetočení pomáhá…

Pořád si cpe ponožky do pusy. V pátek a dneska, když usínal na boku si nachystal nožičku a horkotezko se otočil na břicho, ale jak je měkká matrace, zůstala mu tam ruka, tak to nebylo top, ale nějaký pokrok konečně 🤭 když ho přebaluju, dává si nohy taky do pusy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.7.20 12:47

Tak dnešní osmiměsíční kontrola dopadla všelijak :oops: Milánek plakal od té doby, co jsme překročili práh ordinace až do doby, kdy jsme sedli zpátky do auta :oops: váží 9750g, měří 72cm a prý je velice šikovný :andel: a dostal druhé Bexsero, tak čekám, co zas bude :? snad to bude lepší než minule ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí