IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
17.7.20 08:22

@MiliKuu To si právě myslím, že by to byla škoda. Ale je fajn, že je to za dlouho.(i když, za dlouho… To vidime, jak umi půlrok utéct, ze jo)

@Jitule K My teď měli kazdy víkend oslavy, navstevy… Ja strašně moc doufám, ze nebudu delat nic :D 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.7.20 08:28

@MiliKuu @Coccinella 13 teda holky vy si užíváte obě teda :roll: je mi to moc líto, snad už vše bude ok a Milánek tu třetí dávku (naštěstí až za dlouho) zvládne už tak nějak pohodověji :roll:

@Ba-stet ty jo Daník teda taky růžově nečůral :think: kolik jsi toho do Anky dostala? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.7.20 08:58

@kocourek88 100-140 g, tři dny po sobě přesně podle návodu :mrgreen: Naštěstí mi to docvaklo rychle, protoze to byl fakt odstin barbie pink, jako krev to nevypadalo. Ale koukala jsem 8o :D Cocciina kamarada chapu, videt tohle u sebe, tak se taky leknu. Kor kdyz chlapi ani přesně nevedi, jak krev ze spodku vypada, žejo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.7.20 09:10

@Coccinella 13 To sis teda dala 🙏 Ses mela vykaslat na koupelnu, vysávání… Hlavně, ze už je líp :hug: Nausnice jsou nakonec jeden malý bílý kamínek, nejmenší, co tam byly. Ty kytičky se mi hrozně libily, ale ty by měla pres cele ucho :D Asi to o zvyku je, dneska je to uz lepší, ale v první chvili hsem si rikala, ze jsem to teda podělala :roll: Jenže jsem hodne načetla a došla ke stejnemu vysledku jako Ty. Jestli jo, tak co nejdřív. Dokonce tu ted byly o náušnicích dve diskuse a spousta holek psala, ze je dají, az si holky řeknou. No, teď jsem mluvila s jednou pejskařkou, co ma stejny nazor. Jeji šestiletá si rekla, uz dvakrat byla objednaná a dvakrat vyměkla. Ja si s náušnicema uzila (a užívám) spoustu zabavy a jsem hodně ráda, ze mi mama dala píchnout usi jako miminu. Pozdeji bych se taky bála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
17.7.20 12:01

Ahoj holky :mavam: takže k tomu všemu co řeším ještě se objednavam na revmatologii, mám podezření na revma :roll:

Mám asi zvýšenou autoimunitni reakci organismu a neví se na co a jelikož mě bolí bedra a kyčelní klouby už dlouhodobě, tak je tady podezření na to revma :,(
Achjo, to jsem potřebovala teď slyšet, mýlím si, ze IVF se teď posune na neurčito. V neděli jsem v práci, dojdu si na rentgen a uvidíme kdy ne někde vezmou a co se bude dít. Každopádně bych asi potřebovala antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.7.20 12:10

@Ba-stet símtě a když Aninka tak pěkně papá - v čem pereš? :mrgreen:

A to je otázka do pranice - v čem perete příkrmy z hadříků? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.7.20 12:53

@Kriistyna Kriisty :( :hug: To jsem zvedava, s cim přijdeš? A nemuze to teda byt na prekazku tomu otěhotnění? Nejaky dlouhodoby zanet? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.7.20 13:04

@MiliKuu Peru ve Frosch baby, na 60C, na parni program specialne pro děti (píšou na pračce, nevim, v cem spočívá). Latkovy pliny jsou víceméně cisty, sebere to separacka (rozhodně jsou čistější nez po tridenni vaječine). Hodne zasažený bryndaky hned po jidle premachnu mydlem s jelenem - jen nahrubo namydlim a proplachnu vodou (a to jsem udelala i s temi plinami zasaženými růžovou močí). Jednou za dva tri dny hodim bryndaky, utiraci pliny a prehoz pres sedatko na 30minut do pracky, abych udrzovala zasobu. Ty ruzovy fleky na hrudi psa asi budou muset odrůst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
17.7.20 13:35

@Ba-stet já nevím Baru. :,( Těžko rict, každopádně teď už vím, ze v srpnu IVF padá, nejdřív musím vyřešit tohle, díky kontaktům mě vzali 20.8. Jinak bych šla až v říjnu. :zed: Tak jsem na to zvedava teda :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.7.20 13:41

@Kriistyna Chápu, že jsi zklamaná, ale vem to z té lepší stránky, třeba je to to ono. Je fajn, že Tě vezmou brzo. A co Ty víš, třeba žádný podzimní IVF už nebude potřeba. To by byl gól! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
17.7.20 13:59

@Ba-stet Baru já to tak i beru, asi si od toho potřebuji odpočinout a,,díky,,tomuhle mám i důvod počkat A nikam to nehnat, jen je to naprd, zase čekat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.7.20 19:46

Tyo co je to dneska ve vzduchu… Milánek od rána všechno jinak (blbě), spí blbě, papá blbě, kaká blbě, hrát si nechce, nosit nechce, ležet nechce, nic nezabírá, celý den profňukaný až prořvaný a já ani netuším proč :( sice mu rostou zuby, ale prořezané je má už pár dní, jiné nevypadají na růst, bříško ho nebolí, teplotu nemá… Jsou fakt dny (jako dnešek), kdy si říkám, že mít druhé dítě snad ani nemůžu, ptže to podruhé nemůžu zvládnout :oops: :( snad se z toho vyspí, ptže já se ještě nestihla vzpamatovat z toho očkování a jestli tohle má být standard pro nějaké delší období než jeden den (který už je díky bohu za námi), tak to bude ‚veselé‘ a budem zas brečívat spolu :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.7.20 19:47

@Kriistyna Kristy, ty máš věci 8o je mi to moc líto, fakt ti z celého srdce přeju, aby se to všechno vyřešilo a tys měla zdravého prcka v dohledné době v bříšku a pak v náručí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.7.20 19:52

@Ba-stet já taky po větším zasažení přepírám Jelenem hned, ale nějak se nám začíná množit malý ublink třebas hodinu po jídle na rukáv, když si hraje na břiše a kdybych ho měla pokaždé převlékat kvůli třem centimetrům čtverečním, tak potřebuju těch bodyček za den tak osm :oops: :zed: takže to převlékám až je toho víc, nebo podle situace, a dělat předpírku na zaschlých flekách Jelenem se mi už podepsalo na mozolech na kloubech prstů :oops: asi dělám něco blbě :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.7.20 20:32

@Ba-stet taky bych asi koukala :lol:

@MiliKuu Já peru v eko prášku Yellow&Blue na látkové pleny + do toho pridávám od toho samého výrobce i dělící prášek na bázi kyslíku. Na odolné skvrny typu mrkev, řepa atd dávám stříkací Rover na skvrny a zatím teda dobrý musím říct :srdce: peru na 60°C
Jinak přeji, aby nic už konečně byla dobrá a zítřek hezky vysmátý, vyspinkaný a pohodový Milánek :hug: určitě to dlouhodobý nebude :srdce:

@Kriistyna achjo Krystý to už je masakr, co Ty si musíš všechno užít :,( :hug: posílám hodně síly a stejně jako Baru doufám, že najdou už nejsou tu příčinu, co konečně už sakryš vyřeší a ty brzy budeš šťastná nastávající maminka :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí