Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet no, ono je jí víc než dost
a separačka jak u koho, u někoho vůbec, u někoho pár dnů, u někoho týdnů… no a u nás (Milánek - extrémista) to bude tak do pěti let ![]()
@Coccinella 13 ty blaho ten ji zridil
u nas vcera taky byla drzkova…Mates ten jich schytal co se veslo…asi naky erupce, ale u nej to jeste podporuje ta puberta, takze vcera jsem byla ta nejhnusnejsi matka na teto planete…
Dneska uz parada, rano pomahal tatovi..asi ten muj hysterickej prutok k necemu byl. Je fakt ze jsem ho zjebla ze mi nikdo nepomaha a ze tu neziju jedina..hele i chlap se chytil za nos…rano bylo uklizene nadobi
@MiliKuu si delas srandu? To je fakt tak husta? Vidis a ja si myslela ze se lidi radi trefujou jen do hubenouru…ja vsude slysim „no ty jsi hubena“, ale to neni poklona, me tim chteji naznacit jak priserne vypadam a ze bych se jako mela poradne najist…kolikrat mam chut odpovedet…no a ty jsi zase pekne vyzranej taky by jsi s tim mel neco delat…ale slusnost mi to nedovoli.. Ja kolikrat rikam ze nemam mamu, ale starsi lehce dementni sestru…holt rodinu si nevyberes ![]()
Tady se nekdo snazi si sednout…
A musim se pochlubit, chodime s Denisem takovy mensi tury…za mesic jsme natapali 80km holky ja vam mam takou radost. Naposled jsme hledali poklad s Kvidem..to je hra od Albi…kdo nezna, vrele doporucuju, bavilo to uplne vsechny a na konci huraaaaa poklad. Cocci myslim ze Pavlik by byl nadsenej. Je to rozdeleny na kraje, a ja musim rict ze me to pohltilo ![]()
@Payus ten je šikovný
to předběhl všechna miminka od Milánka dál
(Kotě už sedět umí a Karlík určitě taky) to je fakt borec ten Denda
a někdo je holt hubený a někdo zas ne no
každop já mám váhu jak před těhotenstvím
vím, že postava to není ideální, nemám čas teď na sobě máknout ani nijak speciálně vychystávat jídlo pro sebe, pro muže a pro malého zvlášť (a pravidelně jíst)
ale holt si to matka nemohla odpustit no
já jsem zvyklá z mládí, akorát teď, jak ji vidím dvakrát do roka, tak mě to vždycky zprvu překvapí
![]()
@Coccinella 13 píše:
@Ba-stet u nas byl taky dnes den jak vymalovanej. Ale tentokrat valel Pavlik. Rano se mi schoval v Kauflandu, strašná sranda, jen ja uz byla celkem hystericka… takze kdyz prisel s usmevem na rtu tak hned schytal par facek. Skoro se divim, ze na me nikdo nezavolal socialkupak jsem potřebovala jeste na skok do Lidlu, tak jsem je nechala v aute ze jsem hned zpet… prijdu a mala byla pomalovana propiskou. Navic mu to misty nechtelo psat, takze pritlacil a po umyti mela slusne poskrabanej oblicej
takze dostal par facek podruhe. Ani nemohl utect jak byl privazanej v sedacce… no a samozřejmě zakaz her na mem mobilu do odvolani… cely den pak zjistoval, jestli uz si muze pujcit mobil… se z nej fakt pos…
No teda ještě že se noc nestalo. Ten Pavlík je čipera, nejdřív jí vyklopí z kočárku a teď si na ní udělá graffiti 🙈
@Payus Déčko je borec
(konečně použiju tleskací smajlík!) A je teda fakt krásnej. Holky na pískovišti z něj padnou! ![]()
@Payus píše:
Tady se nekdo snazi si sednout…A musim se pochlubit, chodime s Denisem takovy mensi tury…za mesic jsme natapali 80km holky ja vam mam takou radost. Naposled jsme hledali poklad s Kvidem..to je hra od Albi…kdo nezna, vrele doporucuju, bavilo to uplne vsechny a na konci huraaaaa poklad. Cocci myslim ze Pavlik by byl nadsenej. Je to rozdeleny na kraje, a ja musim rict ze me to pohltilo
Ten teda jede! Tuhle se začal plazit a už sedí 🤩
@MiliKuu @Ba-stet @Jitule K holky jeste neudrzi ten spravny balanc, sed se tomu jeste teda rikat neda. No ale prekvapuje jen co je pravda. Nohy sejdrem, jednu dopredu druhou vzad.. Kdyz se s tim vytasi v kocaru je to o zivot ![]()
@Kriistyna beru byla v tom caru nebo ti to zdr. stav nedovolil? Co obvodak? Naky zpravy?
@Payus ahuj,jo byla jsem. Na chvíli jsem dělala zdravou, potřebovala jsem to rozseknout kvůli práci, jestli tam semnou mají pocitat.
Dohodli jsme se, ze pockame na výsledky od toho revmatologa, takže buď IVF v září, ale to má můj Dr dovcu, To bych to musela dostat tak aby to vyšlo, tak to vidím spis říjen jestli mi to zdravotní stav dovolí
Obvodak od toho dal ruce pryč prý musí teď všechno revmatolog, takže budu měsíc čekat.
@MiliKuu teda ta tvoje mama je slusnej kousek
se divim ze se neskryvas v lesich…
a tata je v pohodě?
@Kriistyna A toho revmatologa máš? To jsem zvědavá, na co přijdete. Ten odklad je opruz, ale zase by to opravdu mohlo znamenat, že ten dlouhodobý zánět ničí Tvoje šance otěhotnět. To by zas bylo super, žes na to konečně kápla, i když je to teda hroznej opruz ![]()
@Payus obcas je drzkovka potreba. U nas taky dnes vsechno klapalo. Dokonce i chlap mi trikrat po sobe pochválil obed. To jsem koukala, chvalou vetsinou hodne setri. Teda malej je fakt sikula!
ja zrovna dnes premyslela, jak jsou ty me deti kazde jine. I co se techto dovedností tyce, maji kazdy uplne jine tempo. Pavlík byl vzdy hodne dopredu, touto dobou uz obcházel nabytek a Saška si jede v klidecku svoje pohodove tempicko
proste zadnej spech
a tak je to asi spravne ![]()
Lehce dementni sestra… taky dobry…
tu hru zkusim najit a uvidime
dekuji za tip
teda 80 kilaku, jste dobri
![]()
@Ba-stet díky tlacence jsem se k němu dostala už 20.8. Jinak bych šla až v říjnu. Jsem taky zvedava a doufám, ze to nebude jen,,no nic Vám není,, a nazdar ![]()
@MiliKuu Ty rodiče fakt uměj být děsný. Přesně jako můj strašnej fotr. Nemáme to mezi sebou kdovíjak skvělý, spoustu jsem toho odpustila, spoustu jen nechala být, abych si nezasírala duši zbytečnou nenávistí a vztekem… Jsem dospělá, řekla bych celkem vyrovnaná, ale stejně mu stačí jedna rána, aby mě úplně rozsekal
Teď je teda překvapivě úplně na lopatě z mimina, to na sebe strhává pozornost. Tohle vědět, tak otěhotním ještě na střední ![]()
Mili, dobře, že už máš klid a nenech se nahlodat. Jsi skvělá a co by většina holek dala za to, aby byla zpět na své váze ![]()
@Coccinella 13 @Ba-stet s taťkou je to v pohodě, spíš se divím, že se během těch skoro 20let s mojí matkou neskrýval v lesích on
teda taky není žádný svatoušek, ale prostě je jiný než ona
jinak slavnostně hlásím, že už jsou pryč všichni a kdyby bylo po Emém, do Vánoc mám návštěv dost
Baru- k té postavě - neřeším
vím, že není ideál a taky vím proč, až to půjde, zas s tím něco velkého udělám, ale žíly mi to netrhá ![]()