IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
28.7.20 14:45

@Coccinella 13 @Payus Mě právě zajímalo porovnání s tou na vysavač. Stejně uvažuju nad oběma. Tu na vysavač nechat na echt nemoci :think: Nebo je to blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
28.7.20 15:15

@Ba-stet mne prave prislo ze ani na tu vodovou nic moc :nevim: ale mam vyhlidnutou jeste jednu, je myslim od Braunu, tak uvidim. Tuto dnes posilam zpet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.7.20 15:24

@Coccinella 13 Pockam si na recenze 8o A když tak pujdu cestou Paji a objednam to v Číně za pusu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.7.20 16:51

@Ba-stet Barco já to mám vymyšlené přesně jako ty :mrgreen: tuhle na slabou rýmu a vysavač na echt nudle :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
29.7.20 17:27
@Ba-stet píše:
@Jitule K Jíťo, Ty jsi hustááá 8o Máš na ty přesnídávky nejaky fajn recept? Ja musím přiznat, že všechno, co jsem kdy zavařila jinak než jako klasickou marmeladu, my vzdycky zplesnivělo nebo zkvasilo :roll:

S Vitkem si nedělej starosti. Krasne se chyta za nožičky, to už bude co by dup. Techniku ma krasnou :hug:

Kočině držím palce. To je jasný, že platit kdovijak dlouhou léčbu cizimu zvířeti by byl brutální zasah do rozpočtu. Ja už objednala Thea na kastraci. Na cenu jsem se radsi neptala, bude to i s pomerne velkym předoperačním vyšetřením. No ale už mi chodí rodičak :dance:

Ahoj Baru, nebyla jsem tu dlouho, jsme na dovolené na Lipně. První 2 dny hnusně a už super. Denně výlety, malý spokojený jak želva, všude vříská a směje se. Zatím mi tu spí od 18-6 nechci zakriknout. Speciální recept nemám, ovoce povařím, podliji vodou do třetiny, na oslazení banán nebo keksy pokud je to potřeba a na 80 stupňů 25 min zavařím a potom otočím dnem vzhůru.
Fotka je z dneška z Vítkovo Hrádku 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
29.7.20 18:56
@Payus píše:
@Jitule K :potlesk: :potlesk: my si brem ted do docasky takovyho bubaka. V pondeli by mel prijet, jestli teda v nedeli zvladne seznamovacku se psi. Holt uz nemuzem pomahat junak nez financne a nebo takhle docasnou peci…mame stop stav..mrte zvirat. Dekuju za lidi jako jsi ty, bejt cica bliz tak ji beru na vzpamatovani se. Jsi hodna duse. Twl a tech presnidavek??? Se stydim :mrgreen:

Pájo dneska jsem mu dala dopoledne borůvkovo- banánovou a už se mi 4× posral, zadek má fialovej kolem dokola 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.7.20 22:11

@Jitule K :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 💩 💩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
30.7.20 07:17
@Payus píše:
@Jitule K :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 💩 💩

Ty už máš zubaté dítko jo? Nějaký šikovný chlapeček, už i leze, teď zuby :potlesk: my s tím přetáčením furt nic. Na dovče nemá ani čas trénovat, pořád jsme v trapu. Kolikrát jsem si vzpomněla na Anku jak by to dávala, když jí lidí štvou :lol: aspoň v tomhle je Víteček sokolík a všude se jen směje a vříská radostí. Vůbec jsem to nečekala, že bude tak společenský. A večer zalehne v 18- 6 hod 🙏 dneska teda do 5:30, ale i tak dobrý, doma se budí v 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
30.7.20 08:14

@Jitule K ty blaho, Vitek uz ma hradek??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
30.7.20 08:36
@Coccinella 13 píše:
@Jitule K ty blaho, Vitek uz ma hradek??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 😂 😂 😂

Dobrá partie, přijímáme objednávky na nevěsty 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.7.20 14:31
@Jitule K píše:
Ahoj Baru, nebyla jsem tu dlouho, jsme na dovolené na Lipně. První 2 dny hnusně a už super. Denně výlety, malý spokojený jak želva, všude vříská a směje se. Zatím mi tu spí od 18-6 nechci zakriknout. Speciální recept nemám, ovoce povařím, podliji vodou do třetiny, na oslazení banán nebo keksy pokud je to potřeba a na 80 stupňů 25 min zavařím a potom otočím dnem vzhůru.
Fotka je z dneška z Vítkovo Hrádku 😂

Vy v rámci dovolené objíždíte Vítkovy nemovitosti a usedlosti, jo :lol: Ty zavařeniny znějí super. Máma slibuje nadúrodu broskví, tak je možná zkusím, ale jak říkám, mně se tyhle věci bez cukru zatím vždycky zkazily :oops: To asi radši něco zamrazím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.7.20 14:34
@Jitule K píše:
Ty už máš zubaté dítko jo? Nějaký šikovný chlapeček, už i leze, teď zuby :potlesk: my s tím přetáčením furt nic. Na dovče nemá ani čas trénovat, pořád jsme v trapu. Kolikrát jsem si vzpomněla na Anku jak by to dávala, když jí lidí štvou :lol: aspoň v tomhle je Víteček sokolík a všude se jen směje a vříská radostí. Vůbec jsem to nečekala, že bude tak společenský. A večer zalehne v 18- 6 hod 🙏 dneska teda do 5:30, ale i tak dobrý, doma se budí v 5.

Anka už se osmělila a lidi dává. Teda když ji nechaj žít a nechtěj ji tahat a muchlat. Ideálně když může blbnout na dece a ostatní ji jen pozorují a obdivují :) Ale máma říká, že já jsem jako dítě byla taky docela bezkontaktní a jedno z mých prvních slov (po obligátních mama, tata, baba), bylo SAMA 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
30.7.20 16:05
@Jitule K píše:
Dobrá partie, přijímáme objednávky na nevěsty 😂

Tak se nějak domluvime :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
30.7.20 17:11
@Ba-stet píše:
Vy v rámci dovolené objíždíte Vítkovy nemovitosti a usedlosti, jo :lol: Ty zavařeniny znějí super. Máma slibuje nadúrodu broskví, tak je možná zkusím, ale jak říkám, mně se tyhle věci bez cukru zatím vždycky zkazily :oops: To asi radši něco zamrazím :think:

Jenže zamražené se musí sníst do 3 měsíců u miminem, taky bych byla radši. Snad se to nezkazí 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
30.7.20 17:13
@Ba-stet píše:
Anka už se osmělila a lidi dává. Teda když ji nechaj žít a nechtěj ji tahat a muchlat. Ideálně když může blbnout na dece a ostatní ji jen pozorují a obdivují :) Ale máma říká, že já jsem jako dítě byla taky docela bezkontaktní a jedno z mých prvních slov (po obligátních mama, tata, baba), bylo SAMA 8)

To je dobrý :lol: dneska jsme dali jezero Plešné, pěkná procházka 5,5 km tam a ještě zpět. Malý opět veselý, breptal a dupal nožičkami celou cestu, asi bude běhat rád po mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí