Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coccinella 13 @Payus Mě právě zajímalo porovnání s tou na vysavač. Stejně uvažuju nad oběma. Tu na vysavač nechat na echt nemoci
Nebo je to blbost?
@Ba-stet mne prave prislo ze ani na tu vodovou nic moc
ale mam vyhlidnutou jeste jednu, je myslim od Braunu, tak uvidim. Tuto dnes posilam zpet ![]()
@Coccinella 13 Pockam si na recenze
A když tak pujdu cestou Paji a objednam to v Číně za pusu ![]()
@Ba-stet Barco já to mám vymyšlené přesně jako ty
tuhle na slabou rýmu a vysavač na echt nudle ![]()
@Ba-stet píše:
@Jitule K Jíťo, Ty jsi hustáááMáš na ty přesnídávky nejaky fajn recept? Ja musím přiznat, že všechno, co jsem kdy zavařila jinak než jako klasickou marmeladu, my vzdycky zplesnivělo nebo zkvasilo
![]()
S Vitkem si nedělej starosti. Krasne se chyta za nožičky, to už bude co by dup. Techniku ma krasnou
Kočině držím palce. To je jasný, že platit kdovijak dlouhou léčbu cizimu zvířeti by byl brutální zasah do rozpočtu. Ja už objednala Thea na kastraci. Na cenu jsem se radsi neptala, bude to i s pomerne velkym předoperačním vyšetřením. No ale už mi chodí rodičak
Ahoj Baru, nebyla jsem tu dlouho, jsme na dovolené na Lipně. První 2 dny hnusně a už super. Denně výlety, malý spokojený jak želva, všude vříská a směje se. Zatím mi tu spí od 18-6 nechci zakriknout. Speciální recept nemám, ovoce povařím, podliji vodou do třetiny, na oslazení banán nebo keksy pokud je to potřeba a na 80 stupňů 25 min zavařím a potom otočím dnem vzhůru.
Fotka je z dneška z Vítkovo Hrádku 😂
@Payus píše:
@Jitule K![]()
my si brem ted do docasky takovyho bubaka. V pondeli by mel prijet, jestli teda v nedeli zvladne seznamovacku se psi. Holt uz nemuzem pomahat junak nez financne a nebo takhle docasnou peci…mame stop stav..mrte zvirat. Dekuju za lidi jako jsi ty, bejt cica bliz tak ji beru na vzpamatovani se. Jsi hodna duse. Twl a tech presnidavek??? Se stydim
Pájo dneska jsem mu dala dopoledne borůvkovo- banánovou a už se mi 4× posral, zadek má fialovej kolem dokola 😂
@Payus píše:
@Jitule K![]()
![]()
💩 💩
Ty už máš zubaté dítko jo? Nějaký šikovný chlapeček, už i leze, teď zuby
my s tím přetáčením furt nic. Na dovče nemá ani čas trénovat, pořád jsme v trapu. Kolikrát jsem si vzpomněla na Anku jak by to dávala, když jí lidí štvou
aspoň v tomhle je Víteček sokolík a všude se jen směje a vříská radostí. Vůbec jsem to nečekala, že bude tak společenský. A večer zalehne v 18- 6 hod 🙏 dneska teda do 5:30, ale i tak dobrý, doma se budí v 5.
@Coccinella 13 píše:
@Jitule K ty blaho, Vitek uz ma hradek???![]()
![]()
😂 😂 😂
Dobrá partie, přijímáme objednávky na nevěsty 😂
@Jitule K píše:
Ahoj Baru, nebyla jsem tu dlouho, jsme na dovolené na Lipně. První 2 dny hnusně a už super. Denně výlety, malý spokojený jak želva, všude vříská a směje se. Zatím mi tu spí od 18-6 nechci zakriknout. Speciální recept nemám, ovoce povařím, podliji vodou do třetiny, na oslazení banán nebo keksy pokud je to potřeba a na 80 stupňů 25 min zavařím a potom otočím dnem vzhůru.
Fotka je z dneška z Vítkovo Hrádku 😂
Vy v rámci dovolené objíždíte Vítkovy nemovitosti a usedlosti, jo
Ty zavařeniny znějí super. Máma slibuje nadúrodu broskví, tak je možná zkusím, ale jak říkám, mně se tyhle věci bez cukru zatím vždycky zkazily
To asi radši něco zamrazím ![]()
@Jitule K píše:
Ty už máš zubaté dítko jo? Nějaký šikovný chlapeček, už i leze, teď zubymy s tím přetáčením furt nic. Na dovče nemá ani čas trénovat, pořád jsme v trapu. Kolikrát jsem si vzpomněla na Anku jak by to dávala, když jí lidí štvou
aspoň v tomhle je Víteček sokolík a všude se jen směje a vříská radostí. Vůbec jsem to nečekala, že bude tak společenský. A večer zalehne v 18- 6 hod 🙏 dneska teda do 5:30, ale i tak dobrý, doma se budí v 5.
Anka už se osmělila a lidi dává. Teda když ji nechaj žít a nechtěj ji tahat a muchlat. Ideálně když může blbnout na dece a ostatní ji jen pozorují a obdivují
Ale máma říká, že já jsem jako dítě byla taky docela bezkontaktní a jedno z mých prvních slov (po obligátních mama, tata, baba), bylo SAMA ![]()
@Jitule K píše:
Dobrá partie, přijímáme objednávky na nevěsty 😂
Tak se nějak domluvime
![]()
@Ba-stet píše:
Vy v rámci dovolené objíždíte Vítkovy nemovitosti a usedlosti, joTy zavařeniny znějí super. Máma slibuje nadúrodu broskví, tak je možná zkusím, ale jak říkám, mně se tyhle věci bez cukru zatím vždycky zkazily
To asi radši něco zamrazím
Jenže zamražené se musí sníst do 3 měsíců u miminem, taky bych byla radši. Snad se to nezkazí 🤦
@Ba-stet píše:
Anka už se osmělila a lidi dává. Teda když ji nechaj žít a nechtěj ji tahat a muchlat. Ideálně když může blbnout na dece a ostatní ji jen pozorují a obdivujíAle máma říká, že já jsem jako dítě byla taky docela bezkontaktní a jedno z mých prvních slov (po obligátních mama, tata, baba), bylo SAMA
To je dobrý
dneska jsme dali jezero Plešné, pěkná procházka 5,5 km tam a ještě zpět. Malý opět veselý, breptal a dupal nožičkami celou cestu, asi bude běhat rád po mě ![]()