IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
2.8.20 21:46

@MiliKuu Já instáč taky nemám, ale normálně si to můžu prohlížet :nevim: Nad fotkama je záložka 6-12 month a jsou tam různý monte tipy na aktivity a lá „dřevěný špalíček na hraní“, nebo jak to nazvala Tvoje ségra. S balonkama, kroužkama, muffinovou formou, pak něco jako sensory frames, ale vychytanější, jiný použití takový tý kostky, co tam dítě musí strčit do správného otvoru správný tvar… Docela mě to nadchlo. I když teda musím říct, že některý ty věci by chtěl asi dělat i náš pes, je to hodně podobný psím hlavolamům, co mu občas vyrábím :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.8.20 22:24

@Ba-stet až bude zima, uzijem baráku až až, asi si kompenzuju to omezení v těhotenství, pak karanténu kvůli covidu.. Teď mě nikdo neomezuje jupii. Dnes jsme navštívili Cimrmanova jeskyni.. To musíte vidět.. To je obří prostor.. A počítá asi i s miminy hele :mrgreen: @MiliKuu nezmokli jste? My jak myši.. Milda si pěkně hovi :srdce: to Denis byl dnes jak z hadich ocasku jako by cítil že zmoknem na kost… Držím palec na dlouhé spani :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.8.20 23:23

@Lamicka2016 ahoj Lami, máš hezké datum, to bude maličký o rok od Milanka +/- den :wink: jinak mě to hlídala sestřička, TP 23.12 a nástup na MD mi napsala 11.11. já věděla prd, tak jsem si od ní nechala poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.8.20 09:15

@Payus ma vůbec nezmokli a ani mráček nepotkali ;) taky jsme byli fest na východ od vás a bouřky šly od západu :lol: k nám dom to dorazilo až v půl 10 večer a ta procházka byla ještě o hodinu dál na východ ;) @Ba-stet tak mně to nejde, já jsem prostě zastydla u nokie 3310 a tahle moderna je pro mě prostě zlo :oops: :roll: :zed: přes pc se mi to nedaří vůbec a mobil bere akorát náhled :zed: co už :mrgreen: ale díky za tip ;) @Lamicka2016 mně to dala vyplnit sestra na gyndě, když to bylo aktuální :oops: abych ti řekla pravdu, tak už ani nevím, ani cca, v kterém to tak mohlo být měsíci :nevim: vím, že už jsem měla docela pupek, ale on se vyvalil už někdy v pátém a pak už to rostlo pomalu, takže ani podle toho to nedomyslím :mrgreen: zkus se zeptat na té gyndě jedině :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.8.20 11:55

@Ba-stet co malá dáma, jak dala pigaro? Myslím na ni :hug: její první bexero vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.8.20 12:14

@MiliKuu jo no jo, jsme od sebe přeci jen dal. Já Teda taky nepočítala, že se to tak zkazí, chlapi tvrdili že pouze prehanka..tak ta prehanka se ještě teď přehání, všude rance vody. Znáš Sikluv mlýn? Od nás asi 180km, ale není to někde kus od vás? Btw nemám orientační smysl, tak se mi nesmějte jestli jsem úplně mimo :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.08.20 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.8.20 12:52

@Payus Dík, že na nás myslíš :hug: Zrovna jsme přišly a potřebuju si postěžovat :D Takže Anka byla shledána po fyzické stránce prospívajícím miminem (65cm - taky jsem čekala víc, jako Ty minule :D, a 6kg), ALE bohužel je rozmazlená: Což se projevilo tím, že sestra k ní zezadu přišla, vytrhla mi ji z nosítka a Anka se rozbrečela. Takže jsem dostala nařízeno, abych ji okamžitě začala dávat aspoň na hoďku na dvě na hlídání, jinak si mě omotá kolem prstu a hlavně už ji to neodnaučím. Jo a když brečí, tak ji mám nechat, to je zdravé na plíce. Je mi fakt líto, že jsem takovej srab a neřekla jsem doktorce, že ji zase nechávám vyžvanit, že to je taky zdravý na plíce 8)

A to mi dneska ještě dala zářez šéfová, to je zas den. Doufám, že mě Anka bude šetřit a zvládne to bez větších reakcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.8.20 13:13

@Payus u nás se taky ještě přehání :mrgreen: Šiklák znám jen z povídání, od nás ještě přes 80km… je to spíš na jih, my jsme na sever :lol: @Ba-stet tys tu mudru ještě nezměnila, co? :? To je hrozná, taková ta strakatá :oops: :lol: škoda mluvit :roll: jinak Aninka je furt malinkatá, takový příruční přírustek :srdce: Držím pěsti na bezreakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.8.20 13:15

@Ba-stet teď mi řekni jak to maj dělat mámy co nemaji nikoho kdo by hlídal… Asi ani děti neporizovat :think: Já třeba nikoho takového nemam :nevim: holky vy máte stigro na blbý kecy fakt! Když se pláče tak jsem hned poblíž a muchlam ho, ale když se vzteka a tahá ty knoury až z paty tak na něj huknu, ale žádný velký tyatry kolem, to zase ať si malej nezvyklá že si dupne a bude. Ale nejsem tyran fakt ne :mrgreen: a že je rozmazlena, srr to usoudila z toho že ti dítě v podstatě ukradla? Názor na ránu.. Děti si děláme pro to aby jsme jim dali vše co máme.. Jsou proto aby jsme je rozmazlovali, kdy jindy než teď když jsou miminka.. Řeknu ti ale, co si k tobe dr a sestra dovolí to jen žasnu!!! K váze, Anička je drobinek, ale krásný drobinek, máme obě takový mrnousky :srdce: nedělej si z mudry těžkou hlavu..asi ji naštvali vlastní rozmazlenci :hug: očko ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.8.20 13:43

@MiliKuu Nezměnila a pokud si neudělám medinu, tak asi ani nezměním :roll: Provedla jsem rozsáhlý průzkum (dokonce jsem kvůli tomu absolvovala několik procházek s místním kočárkovým gangem, kterému jsem se do té doby úspěšně vyhýbala) a vyšlo mi, že doktoři v okolí jsou buď výrazně horší (jedna je proslulá tím, že dává antibiotika málem i na záděru), nebo neberou. A jsem ráda, že si tu taky myslíte, že je kráva, protože těch několik holek, co k ní s dětma choděj, jsou z ní nadšený :nevim: Tak si vždycky říkám, že je chyba ve mně. Každopádně podle všeho medicínsky je dobrá, prý nic nepodceňuje, ale zároveň zbytečně nevyšiluje, a to mi vyšlo jako důležitější, než mít doktora přes půl Prahy a jezdit za ním s dítětem v horečkách MHD. A držet si v Praze auto kvůli pediatrovi je uhozený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.8.20 13:52

@Payus Ty mámy bez hlídacích babiček maj mít kamarádku, co pohlídá! Jestli nemáš, můžeme hledat dětský domov společně :mrgreen: Já si z ní dneska těžkou hlavu nedělám, beru to jako živé Vyprávěj, cesta do minulosti. Přitom tý doktorce bude kolem čtyřicítky, sestra mýho věku, nejsou to žádný báby. Co se týče vyřvávání, tak já to třeba od Anky skoro neznám. Ona brečí opravdu jen tehdy, když má důvod. I v těch asi třech případech, kdy jsem měla pocit, že trochu vypruzuje, se ukázalo, že důvod měla, minimálně že byla podělaná :nevim:

Jinak s lidma to tak má, že brečí, když ji chce chovat někdo jiný než já nebo muž. A i od nás se nechá pomuchlat chvíli, nebo k nám chce, když se něco děje, jinak se rve z ruky na deku a jde si po svým. Máma říká, že jsem byla stejná. A jak mě teď doma napadá, co jsem měla říct, tak mi došlo, že Anka strávila třetinu života v karanténě. Ještě v červnu jsem se klepala, jak dá křtiny, kde spoustu lidí jen uvidí. Tak nevím, co po ní kdo chce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.8.20 13:56

@Ba-stet souhlasím že je lepší mít doktora v blízkosti bydliště, už kvůli tomu co píšeš. Ale doktorka by se měla umět chovat a ne dělat že má patent na všechno kolem mimin jen pro to že je lékařka… To z ní furt nedělá matku století..známe to o té kovarovic kobyle :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.8.20 14:09

@Payus Jo, to chování mě fakt prudí. Ještě kdyby šlo o názor, ale já se úplně ježím z jejího okamžitě, musíte, šijete si bič. I kdyby měly pravdu, tak to bude můj problém, ony snad rozmazlence jednou za dva měsíce a méně přežijou :D Ale fakt je mi záhadou, že všichni ostatní jsou z ní u vytržení. Osobně i na netu. Buď maj teda všichni vážně nemocný děti, který včasným zásahem zachránila, nebo anděly, který tabulkově rostou a přibíraj a nevhodně nebrečí :think:

Ještě jsem Ti chtěla napsat s tím orientačním smyslem. Já o sobě vždycky říkám, že mám orientační smysl pro humor :D O umístění velkých měst po republice mám znalost mlhavou (ještě ve stylu Mělník je blízko, Ostrava daleko), o menších nulovou. Vždycky když se muž zajímá, odkud je nějaký známý, nebo kde maj chalupu, tak odpovídám stylem:„V Benešově… Nebo Broumově. Možná v Bruntále.“ :oops: :D Jemu to naštěstí připadá rozkošný 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.8.20 18:41

@Ba-stet @Payus tak pravda, že s hlídáním je to u nás taky ‚zábava‘ - moji rodiče jsou jeden daleko, druhý předaleko (a ani jednomu bych malého nepůjčila na hodinu bez dozoru :oops: ) a tchánovci jsou daleko a jezdí sem jak vyjde čas, takže by s nima sám Milánek a jeho separační úzkost stejně nevydrželi :oops: jediný, kdo je u malého top a bez breku, je moje ségra, která bydlí středně daleko a má docela nátřesk plány, takže tu nemůže být co chvíli :think: (ale když tu je, tak hodinu hlídá a my jedem s mužem na motorce se vyvětrat :srdce: ) tím končí výčet rodiny a kamarádku, které bych svěřila dítko v tomhle věku a rozpoložení… nemám :nevim: A s tím orientačním smyslem jsme na tom koukám všechny stejně… já už x let pletu, jestli má muž vzdálené příbuzné v Třinci nebo Třebíči a jediné, co o těch dvou městech vím, je to, že v Třinci se hraje hokej :oops: ale zeměpisně :think: :mrgreen: jinak Baru s tou mudrou… taky ji vidíš jen sporadicky a když se nevyhecuješ k nějaké poznámce, tak to pouštěj jedním uchem tam a druhým ven a taky budeš mít klid ;) naše mudra je známá tím, že když mimi tabulkově nepřibírá, tak to žene do nemocnice… což mě už před porodem vyděsilo natolik, že malý přibírá nad rámec (a teď už udržuje, aby se vešel do těch tabulek) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.8.20 20:30

@MiliKuu Tak já bych klidně nechala hlídat mámu, tchyni i ségru - ve smyslu, že jim věřím. Ale asi bych teď ještě nechtěla jít někam pryč, nemám zatím potřebu. Jdu max na hoďku se psem, když muž přijde z práce. Ten mi ji stejně okamžitě bere se slovy: Teď si s ní budu hrát já, ty ji máš pořád." :srdce: A k tomu vyřvání, na to bych ani neměla žaludek, nemluvě o tom, že když to pořádně nakopne, tak se mi hned spustí mlíko :D

S tou doktorkou jsem v pohodě. Změnit to teď nemůžu, nastavila jsem si to tak, že její kecy jsou mi ukradený, takže jsem přikyvovala a přemýšlela si, co musím cestou domů nakoupit. Narozdíl od minule tady nejde o zdraví. Co si myslí o mé výchově, je mi srdečně fuk. Možná má pravdu a já ne a Anka bude opravdu rozmazlená, ale až na to dojde, budu vědět, že jsem si to podělala sama a podle svého 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí