IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
810
4.8.20 19:58
@Payus píše:
@Jitule K jinak jak tě pozoruji na fb, musím tu všem říct že nejsi žádný burtik. Máš náhodou hezkou postavu, vždycky si říkám jak dobře vypadáš.. Furt sportujes, stále v zaprahu, jsi krásná ženská! Ty burtiku :srdce: :hug:

Myslíš, že tam dám hnusné fotky? Kejty mám většinou schované, spoléhám na ksicht :lol: i když ve 40ti, nooooo… 😂 Musím se hýbat, být hubená jak ty, ani mě nehne. Jako běhání mě baví, ale nedřela bych tolik. Týden na Lipně +1,5 kg… stačí zmzlina denně a grilovačka večer o fláku masa 2 hod před spaním, je to boj… A holčina co tam byla v druhém páru, se ládovala jen smaženým, zeleninu nesnáší a cpala se i před spaním a figuru jak modelka 🤦 🤦 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
4.8.20 20:01
@Ba-stet píše:
@Jitule K Aha, to je škoda. Tak se kdyžtak mrkni, jestli máte v okolí nějakého fyzioterapeuta, který dělá mimina. Já jsem s Ankou cvičila cvik, že jsem ji otočila na bok, jednou rukou zafixovala spodek a druhou jakoby zatlačila na lopatku. Ona zvedla hlavu a horní část trupu. Bylo to proto, že měla málo posílená ramena a hruď, takže i když se otáčela, dělala to blbě a jen na jednu stranu. Ale to Ti nedoporučuju, když to není indikované, je to jen pro příklad, že je evidentně spousta způsobů, jak to podpořit. A nebo jestli by nepomohlo tohle https://www.vanickovani.cz/…ece-se-toci/. Každopádně si myslím, že od přetočení ke stavění na kolínka je kus cesty, zdá se mi divný to cvičit najednou :think:

Najednou ne…prý tak 14 dní až 3 týdny cvičit otáčení a pak to lezení. Jdeme k Dr zase až v 10 měsících, tak mi to ukázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.8.20 20:12

@Payus přesně to jsem chtěla vyfotit :mrgreen: btw malý dnes poprvé předvedl asi pětivteřinový šikmý sed a já jsem hrdá :lol: jinak Dendulín je fakt mrňátko rozkošné :srdce: @Ba-stet jooo díky, to jsem fakt neviděla :oops: :zed: já smyslové rámečky mám už nějakou dobu, ale malý na ně zvysoka :oops: akorát ho baví kousat rám :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
4.8.20 20:35
@MiliKuu píše:
@Payus přesně to jsem chtěla vyfotit :mrgreen: btw malý dnes poprvé předvedl asi pětivteřinový šikmý sed a já jsem hrdá :lol: jinak Dendulín je fakt mrňátko rozkošné :srdce: @Ba-stet jooo díky, to jsem fakt neviděla :oops: :zed: já smyslové rámečky mám už nějakou dobu, ale malý na ně zvysoka :oops: akorát ho baví kousat rám :oops: :mrgreen:

Ty s flitry se líbí i mě… akorát si myslím, že by si z něj kočky udělaly škrabadlo 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.8.20 20:57

@MiliKuu jupiii :potlesk: :potlesk: hele nenajit to v ockovaku ani nevím že se tomu tak rika :D šikovny Milanek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.8.20 21:40

II. dávka bexera Denčovi přinesla 38 teplotu, ale stále veselej, hravej, pěkně jedl, žádný jiný obtíže.. No supla jsem mu čípek a spinušká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.8.20 22:08

Tak u nás celý den v pohodě, teplota 37,5 a klesala až na normál. A teď zas leze nahoru a Anka pláče a pláče :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.8.20 23:44

@Ba-stet tak na kolik se to vylezlo, nebo už dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.8.20 00:00

@Payus Uz zas micham panadol, nurofen a mliko, takže teplota zatím do 37,5, ale hysterak od osmi do jeste pred chvílí :roll: No, ale furt lepší nez u Komeťáků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.8.20 00:47

@Ba-stet jo jo, u Milanka to bylo jiný toco. Hezký a hlavně delší spaní :hug: tady je klid 😴

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.8.20 06:55

@Ba-stet @Payus tak co, jak dopadla noc? Doufám, že na všech frontách líp než po našem bexseru :hug: u nás se dnes v noci vstávalo jen jednou :dance: a to kolem 2, když jsem si malého hodila do postele, takže spal od 20 do 6:30 s jednou minutovou přestávkou a já jsem konečně jednou vyspaná jak člověk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.8.20 11:17

@MiliKuu noc byla dobrá dekuju, zadny výrazný teploty. Teď má 37..no zabalím léky do batohu a budu ve střehu. Musim Matesa doprovodit do nového fotbalového klubu.. Měsíce jsem ho premlouvala ať to tam jde zkusit když si ho vybrali.. Doufám že mi to Denda nezkazí.. To nemyslím zle… Jen že pro Matu to je příležitost.. Tak nám držte palce ať to oboje zmaknem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.8.20 11:32

@Payus držím pěsti :hug: Denda je v pohodě, ten to bráškovi nenabourá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
5.8.20 13:14
@Ba-stet píše:
@Payus Uz zas micham panadol, nurofen a mliko, takže teplota zatím do 37,5, ale hysterak od osmi do jeste pred chvílí :roll: No, ale furt lepší nez u Komeťáků…

Já mu dala paralen 100 čípek po aplikaci bexsera a pak po 6 hod a vše ok… dneska už se zase cpe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
5.8.20 13:15
@Payus píše:
@MiliKuu noc byla dobrá dekuju, zadny výrazný teploty. Teď má 37..no zabalím léky do batohu a budu ve střehu. Musim Matesa doprovodit do nového fotbalového klubu.. Měsíce jsem ho premlouvala ať to tam jde zkusit když si ho vybrali.. Doufám že mi to Denda nezkazí.. To nemyslím zle… Jen že pro Matu to je příležitost.. Tak nám držte palce ať to oboje zmaknem :palec:

Tak co, jak to Denda zvládá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital