IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
30.7.20 20:12

Holky, musím se pochlubit. Znáte hracky Little Dutch? Anka si k svátku nadělila pérování na kolínkach a snaží se o lezení. A začalo ji děsně zajímat všechno mechanické, takže včera strávila 20 minut posouvánim everi skříně. Tak jsem vyměkla a opozdene ji koupila hraci kostku, která jinak byla na vánočním seznamu. Anka si trochu prohrála, dost to oslintala a pak sla ke svému favoritovi prodlužovačce :D Ale ja jsem z toho uplne na větvi, jak je to hezké. Uplne potrebuju, aby uz poporostla a mohly jsme se pohrát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
30.7.20 21:09
@Ba-stet píše:
Holky, musím se pochlubit. Znáte hracky Little Dutch? Anka si k svátku nadělila pérování na kolínkach a snaží se o lezení. A začalo ji děsně zajímat všechno mechanické, takže včera strávila 20 minut posouvánim everi skříně. Tak jsem vyměkla a opozdene ji koupila hraci kostku, která jinak byla na vánočním seznamu. Anka si trochu prohrála, dost to oslintala a pak sla ke svému favoritovi prodlužovačce :D Ale ja jsem z toho uplne na větvi, jak je to hezké. Uplne potrebuju, aby uz poporostla a mohly jsme se pohrát :oops:

Jeee, krásná! Já mám vyhlidnute chodítko little dutch s kostkami k narozeninám. Doufám, že do té doby s tím hýbáním pokročíme 🤔 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.7.20 22:22

@Jitule K Jo, to se mi taky hrozně líbí :srdce: Nebo ta bedna s nářadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.8.20 08:31

@Coccinella 13 Vladi, prosím tě, s čím si teď Šuša hraje? Stačí povšechně :oops: přijde mi, že by si Milánek zasloužil obměnu, ale nějak nevím, kam se vydat :oops: zajímají ho hlavně knoflíky na tričku, zipy na mikině a pračka, když se točí :lol: a pak bořit kostky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.8.20 10:01

@Jitule K je to šikulka no, d0ela nám radost. Ale než že má zub mě těší, že nebyl proti něj nic, krásné zvládl zatím každou překážku. Už se mu tam tlačí vedle druhej. Juu krásná stezka, kde to jste? My jedete od 14. do Svobody nad Úpou a stezka je taky jasná volba :dance: Vitkuv Hrádek naprostá bomba :potlesk: paráda že si to sokolik užívá a vy taky.
My čtvrtek vejletili na Machac.. Denis se rozhodl že sní všechen písek na pláži.. Tak šel do ohrady z bazenku :mrgreen: ještě že jsem ho vzala.. Původně byl Teda na koupani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.8.20 18:46
@Payus píše:
@Jitule K je to šikulka no, d0ela nám radost. Ale než že má zub mě těší, že nebyl proti něj nic, krásné zvládl zatím každou překážku. Už se mu tam tlačí vedle druhej. Juu krásná stezka, kde to jste? My jedete od 14. do Svobody nad Úpou a stezka je taky jasná volba :dance: Vitkuv Hrádek naprostá bomba :potlesk: paráda že si to sokolik užívá a vy taky.
My čtvrtek vejletili na Machac.. Denis se rozhodl že sní všechen písek na pláži.. Tak šel do ohrady z bazenku :mrgreen: ještě že jsem ho vzala.. Původně byl Teda na koupani :think:

Byli jsme na Lipně, už jsme zpět. Jsme na výlety ne na koupání. Ani jednou jsem tam nevlezla 😂 na mě je teplé jen moře, tak snad příští rok 🙏 na stezce mi noc dobře nebylo, jak jsem stoupala už po tom kruhovém nahoru, bledla jsem a kolo pod vrchem zafoukal vítr, hýbnul mi kočárkem a byl se mnou amen 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
1.8.20 22:54

@MiliKuu Saška ted zboznuje vse co ma takovy ty cedulky. Minuly tyden si v Ikea koupila uzasnou pandu (sama si ji vytahla z kose a nechtela ji vratit :mrgreen: ), tak tu zboznuje a ta ma navic teda mega dlouhy cedulky, takze dvojita laska :mrgreen: a vse ostatni s cedulkama :mrgreen: jinak koukame na knizky, hrajeme si s ruznyma chrastitkama… ale to ji moc nebere. Jo a nejlepsi zabava je kdyz se dostane ke kosiku se svoji kosmetikou, mam tam vse možné a to je uplne blazena, kdyz tam muze kramovat a vse ocucavat :roll:

@Payus pekna ohradka :mrgreen:

@Jitule K my teda koupaci jsme :mrgreen: ale ja taky potrebuju teplou vodu, takze idealne k nasim na bazen :mrgreen: dnes jsme se tam rochnili cely den :mrgreen: Saška byla uplne blazena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.8.20 23:54

@Coccinella 13 @Jitule K jen si nemyslete že jsem vlezla do vody, jen nohy smocit.. Studená, Denda nemá rád studenou hned vříska, a já taky ráda teplou :D Ale Maty, synovec a Standa se vydovadeli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.8.20 09:21

@MiliKuu Ja teď ujíždím na tomhle https://www.instagram.com/acraftyliving/  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.8.20 09:38

Krasny výlety :srdce: Trochu závidím, my se ted moc nikam nedostaneme. Ale příští tyden snad vystřelíme na chalupu

Hele, a jak kluci snášejí cizí prostředí? My, když nekam vyrazime, tak Anka pak cely den nespí, max desetiminutovky v nosítku. A pak je řádně protivná. Včera jsme byli cely den u našich na chatě, slavila svátek. Takže cely den na kolenou, hopsala, exhibovala… domu jsme dorazili s totalne vyčerpaným a přetaženým miminem :) Nejvtipnější je muj otec, asociální morous. Ten je z ni uplne u vytržení. Vcera musela asi 12× delat Koulela se brambora :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.8.20 10:35

@Ba-stet my jsme furt pryč.. To by nespal nikdy :mrgreen: Denis miluje lidi.. Společnost.. On je dítě za odměnu fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.8.20 10:54

@Payus Nj, to jsou asi geny :D Být furt pryč by zabilo i mě, já miluju být doma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.8.20 13:49
@Coccinella 13 píše:
@MiliKuu Saška ted zboznuje vse co ma takovy ty cedulky. Minuly tyden si v Ikea koupila uzasnou pandu (sama si ji vytahla z kose a nechtela ji vratit :mrgreen: ), tak tu zboznuje a ta ma navic teda mega dlouhy cedulky, takze dvojita laska :mrgreen: a vse ostatni s cedulkama :mrgreen: jinak koukame na knizky, hrajeme si s ruznyma chrastitkama… ale to ji moc nebere. Jo a nejlepsi zabava je kdyz se dostane ke kosiku se svoji kosmetikou, mam tam vse možné a to je uplne blazena, kdyz tam muze kramovat a vse ocucavat :roll:

@Payus pekna ohradka :mrgreen:

@Jitule K my teda koupaci jsme :mrgreen: ale ja taky potrebuju teplou vodu, takze idealne k nasim na bazen :mrgreen: dnes jsme se tam rochnili cely den :mrgreen: Saška byla uplne blazena :mrgreen:

Kdybych měla bazén, tak bych taky byla koupací 😁 tam je teplota jakou člověk chce a neotravují tam cizí lidi 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.8.20 16:58

:mavam: ahoj holky my posíláme pozdrav z Jeseníků. Jsme tu na krytí fenky :)
Při výšlapu na Praded jsem poprvé zažila co to je když tvrdne břicho :oops: a že tedy doma se nezastavím a mnohdy dám i 10 hodin práce na zahradě :oops:

Holky TP mám krásný pátek 13.11 :mrgreen: kdy si mám nechat u gynekologa vystavit papíry na mateřskou? Ráda bych těch 8 týdnu před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.8.20 20:12

@Ba-stet já nemám instagram a to, co mi ukázal náhled, by pro Milánka rozhodně nebylo :oops: jestli máš mimčo, které by si lístečky lepilo a nesnědlo, tak ti závidím :mrgreen: náš malý nenažránek se včera pásl na trávě a spadaném listí :roll: :lol: ještě že je to aspoň u nás na zahradě a tím pádem bio :mrgreen: @Coccinella 13 jo, tak takhle jsme v Ikea přišli k pejskovi s trenkama :mrgreen: vybral si ho a už nepustil :nevim: cedulky, na ty jsem zapomněla :mrgreen: to taky, hračka na prd, ale jak má cedulku :dance: a bepanthen ocucává při přebalování, jinak už je k neudržení :oops: jo a muž ho naučil plácat do stolu dlaní, tak teď všude plácá :mrgreen: @Payus taky sis na Déňu počkala, tak bodejť by nebyl za odměnu, krasoň :srdce:

Jinak my byli dnes na výletě na Dlouhých Stráních, měli jsme kočár a nosítko a oboje jsme využili, šli jsme pět kiláků do kopce k dolní nádrži a pak zpět, výborný oběd v restauraci, Milánek to zvládl krásně, trefili jsme se do cestovní nálady :srdce: po návratu doma zkusil dalších x nepovedených pokusů o sed a o pravé lezení (stále neleze po rovině, ale přes překážky už jak nic) a už chrní :dance: kéž by spal aspoň šest hodin než mě poprvé vzbudí :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí