IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
23.7.20 13:08

Holky, ty příkrmy luxusne pomahaj s dopolednim spankem :palec: Je jedno, v kolik to začnu chystat a v kolik míním podávat, mimino usne 4minuty predtim, než je jídlo hotové :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
23.7.20 14:27

@Ba-stet myslis dopoledni svacina? :mrgreen: holky davate uz neco ke snidani? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.7.20 14:48

@Coccinella 13 Ke snídani prso :mrgreen: a chlebem se malý dusí, takže ani nemůže tak ukázkově papat jak Saška :oops: ty už dáváš vše krom snídaně? 8o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
24.7.20 00:05

@MiliKuu no my davame prso taky porad :mrgreen: :oops: ale k tomu jeste kdyz snidame, tak si mala da bud par namazanejch kosticek chleba nebo ji odriznu kurku a ona si ho zuzla a basti, pak dopoledni svacinku ma vetsinou prso, ale nekdy treba i par lzicek jogurtu. Obed klasika maso plus zelenina plus priloha a pred spanim jeste mliko, odpo ovoce nebo presnidavka a vecer zeleninova polevka. Toho jidla vetsinou moc nesni a vzdy si da jeste prso. V noci se taky budi a cuca :oops: mliko je proste porad na prvnim miste a ten zbytek je jen seznamovani se s jidlem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.7.20 08:20

@Coccinella 13 no my jedem prso furt krom dopoledne (ovoce) a oběda (masozeleniny), ale na oběd se docucne, i když sní celých cca 200g příkrmu :oops: ale teď po návštěvách chci začít víc přikrmovat, chtěla jsem na to mít klid pro začátek :) Po prsní snídani někdy dostane pár kukukřupek, když se chci nasnídat v klidu taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.7.20 09:25
@Coccinella 13 píše:
@Ba-stet myslis dopoledni svacina? :mrgreen: holky davate uz neco ke snidani? ;)

Ne, u nas furt jede oběd. Kdyz jsem ho pripravovala, aby byl mezi dvanactou a jednou, Anka usnula v pul dvanácté a spala do tří. Stalo se to nekolikrat za sebou, tak jsem ho pripravovala na „po jedenácté“, usnula v jedenáct. Vcera jsem zacala v deset, šla spát (ale to aspon na ten obedovy cas vyslo :D ).

Ted hůř jí, nevím, jestli za to můžou zuby, nebo že ji po řepě už nic neoslovilo :D Začátkem srpna začnu s masem, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.7.20 13:46

@Kriistyna vsechno jen to nejlepsi Kristy k Tvemu svatku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.7.20 13:49

@Coccinella 13 Denis snida kasi. Vcera mi snedl peknej kus zmrzliny, to jste meli videt tu radost u toho :dance: vodova brusinka no mnamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.7.20 13:58

@MiliKuu Denis je na prikrmech naplno, mliko jen na noc jinak o nej nestoji. Kuku krupky super vec ale je to pekna blemcacka :mrgreen: ma strasne rad tvarohacka vanilkovyho, ale je sladky a to me stve, ale zase si rikam ze ho tim pekne vykrmim a jednou za cas vid :) a myslim ze s piskotama to muze byt taky fajn snidane :think: naky ovoce k tomu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
24.7.20 14:05

@Payus moc dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
24.7.20 14:07

@Kriistyna i ode mě vše nej :hug: :hug: jakpak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
24.7.20 14:50

@Lamicka2016 dekuji :hug:

Chřipka už je v pohode nakazila jsem celou rodinu :roll: :lol:
Bolesti zad jsou taky v pohode pac jsem nadopovana lekama na chřipku, tak si to teď chvíli užívám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
24.7.20 14:57

@Kriistyna tak hezkým způsobem jsi se jí zbavila. hezky jí předala :lol: Tak se drž berunko a hlavně informuj. Sice jsem ti o dost utekla, ale ráda bych tu klidně měla nějakou parťačku těhulku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
24.7.20 15:19

@Lamicka2016 jojo a ještě na jeho narozeniny :lol: dostal nečekaný dar :lol: budu informovat, ale teď měsíc se nic dít nebude :roll: leda by se nám to povedlo normalne :lol: tak určitě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.7.20 19:39

@Payus Dyť ty kukukřupky jsou vždy všude :mrgreen: to chce pak rovnou umývat, případně i převlíkat :mrgreen: jakou děláš kaši na snídani? Ovesnou? Domácí? S něčím nebo samotnou? To je otázek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí