Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, ty příkrmy luxusne pomahaj s dopolednim spankem
Je jedno, v kolik to začnu chystat a v kolik míním podávat, mimino usne 4minuty predtim, než je jídlo hotové ![]()
@Ba-stet myslis dopoledni svacina?
holky davate uz neco ke snidani? ![]()
@Coccinella 13 Ke snídani prso
a chlebem se malý dusí, takže ani nemůže tak ukázkově papat jak Saška
ty už dáváš vše krom snídaně?
![]()
@MiliKuu no my davame prso taky porad
ale k tomu jeste kdyz snidame, tak si mala da bud par namazanejch kosticek chleba nebo ji odriznu kurku a ona si ho zuzla a basti, pak dopoledni svacinku ma vetsinou prso, ale nekdy treba i par lzicek jogurtu. Obed klasika maso plus zelenina plus priloha a pred spanim jeste mliko, odpo ovoce nebo presnidavka a vecer zeleninova polevka. Toho jidla vetsinou moc nesni a vzdy si da jeste prso. V noci se taky budi a cuca
mliko je proste porad na prvnim miste a ten zbytek je jen seznamovani se s jidlem ![]()
@Coccinella 13 no my jedem prso furt krom dopoledne (ovoce) a oběda (masozeleniny), ale na oběd se docucne, i když sní celých cca 200g příkrmu
ale teď po návštěvách chci začít víc přikrmovat, chtěla jsem na to mít klid pro začátek
Po prsní snídani někdy dostane pár kukukřupek, když se chci nasnídat v klidu taky ![]()
@Coccinella 13 píše:
@Ba-stet myslis dopoledni svacina?holky davate uz neco ke snidani?
Ne, u nas furt jede oběd. Kdyz jsem ho pripravovala, aby byl mezi dvanactou a jednou, Anka usnula v pul dvanácté a spala do tří. Stalo se to nekolikrat za sebou, tak jsem ho pripravovala na „po jedenácté“, usnula v jedenáct. Vcera jsem zacala v deset, šla spát (ale to aspon na ten obedovy cas vyslo
).
Ted hůř jí, nevím, jestli za to můžou zuby, nebo že ji po řepě už nic neoslovilo
Začátkem srpna začnu s masem, tak uvidím.
@Coccinella 13 Denis snida kasi. Vcera mi snedl peknej kus zmrzliny, to jste meli videt tu radost u toho
vodova brusinka no mnamka
@MiliKuu Denis je na prikrmech naplno, mliko jen na noc jinak o nej nestoji. Kuku krupky super vec ale je to pekna blemcacka
ma strasne rad tvarohacka vanilkovyho, ale je sladky a to me stve, ale zase si rikam ze ho tim pekne vykrmim a jednou za cas vid
a myslim ze s piskotama to muze byt taky fajn snidane
naky ovoce k tomu..
@Lamicka2016 dekuji ![]()
Chřipka už je v pohode nakazila jsem celou rodinu
![]()
Bolesti zad jsou taky v pohode pac jsem nadopovana lekama na chřipku, tak si to teď chvíli užívám ![]()
@Kriistyna tak hezkým způsobem jsi se jí zbavila. hezky jí předala
Tak se drž berunko a hlavně informuj. Sice jsem ti o dost utekla, ale ráda bych tu klidně měla nějakou parťačku těhulku ![]()
@Lamicka2016 jojo a ještě na jeho narozeniny
dostal nečekaný dar
budu informovat, ale teď měsíc se nic dít nebude
leda by se nám to povedlo normalne
tak určitě ![]()
@Payus Dyť ty kukukřupky jsou vždy všude
to chce pak rovnou umývat, případně i převlíkat
jakou děláš kaši na snídani? Ovesnou? Domácí? S něčím nebo samotnou? To je otázek ![]()