Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus píše:
Hlasim ze uz cinka lzicka, prvni zub je na svete
gratulujem, my máme už 2 a nahoře se tváří, že vylezou co nevidět
![]()
@sebel diky, ted uz pujde zub za zubem co
koukam jsme se sesli pred spanim
a jak je Maruska zvladla nez se procpaly ven, byla protivnoucka nebo klidek? Jak uzivate leto holky?
@Payus Gratuluju k zubu! A jak to vůbec Denda prožíval? S tou dočaskou jste boží, pro ty psy to znamená fakt hodně! ![]()
@Coccinella 13 Díky za přání. Oslava bude až příští týden (a další, až zbylé příbuzenstvo vyprostí z covidové karantény
), ale včera jsme ji vzali aspoň na první výstavu. To ji teda moc nechytlo. Část obrazů byla od Joana Miróa, tam si asi myslela, že to kreslilnějaký vrstevník, byly fakt hodně zvláštní. Ale pak dost černo-bílých Chagallů, který trochu připomínali kontrastní kartičky pro mimina a stejně nezájem
Ale pak v kavárně společensky zářila, asi přece jen bude trochu po mně ![]()
@Payus gratuluji k zoubku ![]()
@Ba-stet tak to si ten svatek vazne uzila ![]()
Jinak Saška ma dnes za sebou druhe Bexsero, tak uvidime jaka bude reakce. A opet nebyla pani doktorka spokojena s vysledky mereni, takze za mesic na prevazeni
(74cm a 12,4kg) vypada to, ze nas pozene na endokrinologii
se z toho fakt pos… ![]()
@Coccinella 13 S tim Bexserem držím palce, dej vědět, jak to Saška snáší. Anku to čeká 3.8. a mam z toho docela bobky… ![]()
A ta vaha mě mrzí. Je to teda pruda, ale zase štítná žláza je fakt důležitá. Každopádně drzim palce, aby to nic nebylo a Suša byla jen jedlík
Hele, a co ta natekajici nozicka a fakultka?
@Payus píše:
@sebel diky, ted uz pujde zub za zubem cokoukam jsme se sesli pred spanim
a jak je Maruska zvladla nez se procpaly ven, byla protivnoucka nebo klidek? Jak uzivate leto holky?
prosímtě, vůbec jsemo nich nevěděla, až jednou jesem ji přebalovala na stole a ona se na mě začala zubit
, takže kldek, pohoda…
léto jsme furt v Praze, nikam nejedem, páč nemáme chatu, ale zítra jdu s kamarádkou na koupák, už ráno na 9, tak se těším…
a co vy, jak to zvládáte, zuby, léto a tak? ![]()
@Ba-stet nozka uz je dobra, ale dohodla jsem se dnes s doktorkou, ze tu fakultku objednam jednak kvuli kontrole te nožky, pak taky je treba udelat ocni pozadi a kozni vyšetření kvuli tomu cervenemu fleku na hlavicce a rovnou by udelali stitnou zlazu a genetiku. Tady by to bylo na dlouho a navic je ted tady plno Covidu, takze v Praze je pry mensi sance ze neco chytneme
. Nicmene ona Saška je cely tatinek… a tatinek neni zadne tintitko… ma 160kg
doufam tedy, ze toho Saška nikdy nedosahne, ale zadna etericka bytost taky nebude… ![]()
@Ba-stet jede ba jooo, Anna.. Jsem já to tele 🤦♀️ tak vsecicko nejlepší prdolce
jinak zub na pohodu, nějak jsem nezaznamenala nakou změnu od normálu natož teplotu, ale za to dnes mi hrál na nervy chlapeček milovaný
![]()
@Coccinella 13 To bude asi nejlepší. Ať ji proklepnou a pěkně najednou, ať nemusite litat po všech čertech. Jsem ráda, že nožka už je dobrá. A k té váze… S kamarádkama jsme o tom tuhle mluvily a shodly jsme se, že vypaseny mimina jsou vetsinou v dospělosti štíhlý, a někdejší zagroškudly tlustý. Takže nic neni ztraceno
(a chudak Anka, s těmi geny rozežranosti a lenosti, co podědila
).
@Coccinella 13 držím palce ať je Sušenka bez reakce 🙏
Teda Vladi, to už si asi moc v aloe neponosis co
do kolika máš? Do 12ti? Kdy jdete na tu endokrinologii? To je teda taky husty, ale je to vážně kus ženy ta Sůša
Deny jde na bexero 4.8.. Takže po Anicce ![]()
@Payus Diky
Denis je fakt pohodar, on i očkování zvládá dobře, viď? U nás se zubni fronta zase uklidnila. Tři nateklý pahorky, ta stolička se málem nevejde do pusy, ale k proříznutí ještě daleko. Ja teda na zuby nijak zvlášť nespecham, jen kdyby ji to chudinku tak netejralo. Ale docela fajn na to zabírá nosítko a kousaci kačena (je z materiálu, ze kterého se dělají hracky i pro prezubujici se štěňata
). Tak do ní aspoň necpu furt leky ![]()
@Coccinella 13 Cocci, chtěla jsem se zeptat, co říkáš na tu Pájinu odsávačku? Uvažuju, že ji také objednám…
@Ba-stet ja jeste flintu do zita nehazim, treba to bude stihla holka
jinak odsavacku vracim. Prijde mi ze oproti vysavaci nic nevezme. Zkusim casem jinou…
@Payus v Aloe nosime vesele dal, je ji v tom pohodlne, tak to neresim. I z Aloe psali ze muzeme v klidu pokracovat v noseni 😁
Jinak to vypada, ze Saška je bez reakce… ![]()
@Ba-stet odsávačka je dobrá na vodovodu rýmu. Husté nudle nevezme, na to si vem tu na vysavac.