IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
19.7.20 11:36

@Kriistyna 8o 8o 8o Co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
19.7.20 11:39
@Anukk píše:
@Jitule K no to jste měli teda noci 8o malou ale vetšinou ani netrápí bříško (to jen občas), spíš má neustálou potřebu být na prsu :roll: fotky i míry jsem už dávala, ale ráda zopakuju, měla 3,370 kg, měří až v den propuštění, to měla 50 cm ;)

Jee kočička. Já tu tak často nejsem a pak to zběžně prolétnu a holt mi něco uteče 🙈 promiň. Ale povedla se, viď 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.7.20 11:42

@Payus Krize je už delší dobu, v podstatě od chvíle, kdy se začala přetáčet. Chvilku ještě vydržela jezdit na břiše, ale poslední měsíc už vůbec. Taky s napětím čekám, až doroste do sporťáku, podle mě to bude ok, když uvidí ven :think: I když musím říct, že nosítko mi zatím maximálně vyhovuje, do MHD, na venčení… Už tam i spí. Akorát tuhle jsme byly na trzích, já si tam koupila k snídani buchtu a brutálně jsem jí nadrobila za krk :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.7.20 11:58

@Anukk Ještě mě napadlo, tady se dají nosítka půjčit i na dálku https://www.zkusnositko.cz/…ovna-nositek. Ale nechci Ti to vnucovat, určitě si poradíš sama, jen že je to taky možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.7.20 12:17

Když se dlouho neozvu, jsem na útěku před zákonem :zed: včera přijela matka a já mám pocit, že jsem měla Milánka poslat po vodě, aby měl aspoň šanci na hezký život :zed: ještě neumí sedět?! Proč ho to neučíš? Proč ho nestavíš? Nedávej mu švestkovou šťávu, jedině čajík!! Je mu zima!!! (Měli jsme zatopeno v krbovkách, malý jen v body a zpocen) je na tobě strašně závislý, nech ho vybrečet! To jako bude spát v tom pytli?! (Dopolední půlhodina v Hojdavaku) nenos ho na těch rukách!! Nenos ho v nosítku! Dej mu čepici! (Venku 24' a bezvětří) :zed: sociálku na mě!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.7.20 12:20
@MiliKuu píše:
Když se dlouho neozvu, jsem na útěku před zákonem :zed: včera přijela matka a já mám pocit, že jsem měla Milánka poslat po vodě, aby měl aspoň šanci na hezký život :zed: ještě neumí sedět?! Proč ho to neučíš? Proč ho nestavíš? Nedávej mu švestkovou šťávu, jedině čajík!! Je mu zima!!! (Měli jsme zatopeno v krbovkách, malý jen v body a zpocen) je na tobě strašně závislý, nech ho vybrečet! To jako bude spát v tom pytli?! (Dopolední půlhodina v Hojdavaku) nenos ho na těch rukách!! Nenos ho v nosítku! Dej mu čepici! (Venku 24' a bezvětří) :zed: sociálku na mě!!

Pocééém :hug: :hug: :hug: Kdybys utíkala, schovej se u nás! Jak dlouho u vás bude? A už se u vás mluvilo o nočníku? (Já byla od osmi měsíců bez plen :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.7.20 12:24

Jinak já se minulý týden na oslavě dozvěděla (od kamarádky tchyně, takové jedubaby), že je Anka rozmazlená z nošení a že si na sebe pletu bič, že se rozhodně nemůže plazit a stavět na kolena, protože je na to ještě malá - a když to tam předvedla na dece, tak že ji to nemám učit, protože je to hrozně nezdravé a že tyhle ambiciozní matky jsou pro děti peklo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Teda já se směju, ale při představě, že tohle je fakt něčí tchyně, mi bylo úzko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.7.20 15:11

@Ba-stet od včera a zaplaťbůh zítra odpo jede, ale jen díky tomu, že v úterý dojede taťka (žije v zahraničí a je zde jen na skok) :) jako už si Milan The Middle vyslechl, že jsem v roce mluvila pomalu ve větách, byla bez plen, uměla básničky ze všech knížek, atd atd :roll: tohle je taky něčí tchýně, bohužel mého manžela :mrgreen: tak hlavně že ještě než se junior narodil, už mu pořídila malé hrabě a motyčku, aby jí mohl pomáhat na její zahradě :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
19.7.20 19:52
@MiliKuu píše:
Když se dlouho neozvu, jsem na útěku před zákonem :zed: včera přijela matka a já mám pocit, že jsem měla Milánka poslat po vodě, aby měl aspoň šanci na hezký život :zed: ještě neumí sedět?! Proč ho to neučíš? Proč ho nestavíš? Nedávej mu švestkovou šťávu, jedině čajík!! Je mu zima!!! (Měli jsme zatopeno v krbovkách, malý jen v body a zpocen) je na tobě strašně závislý, nech ho vybrečet! To jako bude spát v tom pytli?! (Dopolední půlhodina v Hojdavaku) nenos ho na těch rukách!! Nenos ho v nosítku! Dej mu čepici! (Venku 24' a bezvětří) :zed: sociálku na mě!!

Chudinko malá, máš to ještě horší než já u našich 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
19.7.20 21:48

@Ba-stet @Payus holky díky za tipy, určitě mrknu a uvidím, taky dle vývoje u nás…
@Jitule K no to je v poho, já toho tu propasla určitě mnohem víc :oops:
Jj holky je krásná, vůbec nevime po kom :think: :mrgreen: Já na to někdy říkám, že by mohla být klidně trochu oškliejsi a krapet hodnejsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.7.20 22:11

@Kriistyna co z toho plyne? Ovlivnuje to nejak prijmuti embryek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.7.20 22:15

@MiliKuu drz se zlato :hug: holt ted se to matinkam radi a keca…ja tu moji stiram ze svou sanci projevit se ve vychove mela propasla to tak at ted neradi. Az odjede tak se tomu vysmejes :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
19.7.20 23:45

Holky ta nase slecna se posledni dva dny a dve noci rozhodla, ze spanek je zbytecnost :roll: kdyz jsem ji dnes vecer uz druhou hodinu uspavala a ona uplne vsechno odmitala a kroutila se jako zizala a mrčela u toho, tak jsem ji normalne mela chut zastlat do perin :oops: jsem priserna matka… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.7.20 23:58

@Coccinella 13 Jsi skvela máma :hug: Ten spankovy deficit je peklo. Ja kolem druhé rikam věci, za ktere se hodně stydím :oops: A nespí, že „nepotřebuje“, nebo ji neco trápí? U nas po dlouhé době den nezačínal ani nekoncil nurofenem (klepu na dřevo!). Pripadam si děsně, ze ji tak dopuju, ale nic jineho prostě nezabírá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
20.7.20 04:13

@Payus @Ba-stet já nevím holky, budu volat obvodakovi, asi bych zánět v těle mít neměla, ale jestli to vyloženě vadí to nevím.
Ale přišla jsem večer z práce a myslela jsem si, ze mám alergii a asi na mě sednul nějaký moribundus :roll: bolí mě v krku a smrkam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí