Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anukk píše:
@Jitule K no to jste měli teda nocimalou ale vetšinou ani netrápí bříško (to jen občas), spíš má neustálou potřebu být na prsu
fotky i míry jsem už dávala, ale ráda zopakuju, měla 3,370 kg, měří až v den propuštění, to měla 50 cm
Jee kočička. Já tu tak často nejsem a pak to zběžně prolétnu a holt mi něco uteče 🙈 promiň. Ale povedla se, viď 🤗
@Payus Krize je už delší dobu, v podstatě od chvíle, kdy se začala přetáčet. Chvilku ještě vydržela jezdit na břiše, ale poslední měsíc už vůbec. Taky s napětím čekám, až doroste do sporťáku, podle mě to bude ok, když uvidí ven
I když musím říct, že nosítko mi zatím maximálně vyhovuje, do MHD, na venčení… Už tam i spí. Akorát tuhle jsme byly na trzích, já si tam koupila k snídani buchtu a brutálně jsem jí nadrobila za krk
![]()
@Anukk Ještě mě napadlo, tady se dají nosítka půjčit i na dálku https://www.zkusnositko.cz/…ovna-nositek. Ale nechci Ti to vnucovat, určitě si poradíš sama, jen že je to taky možnost.
Když se dlouho neozvu, jsem na útěku před zákonem
včera přijela matka a já mám pocit, že jsem měla Milánka poslat po vodě, aby měl aspoň šanci na hezký život
ještě neumí sedět?! Proč ho to neučíš? Proč ho nestavíš? Nedávej mu švestkovou šťávu, jedině čajík!! Je mu zima!!! (Měli jsme zatopeno v krbovkách, malý jen v body a zpocen) je na tobě strašně závislý, nech ho vybrečet! To jako bude spát v tom pytli?! (Dopolední půlhodina v Hojdavaku) nenos ho na těch rukách!! Nenos ho v nosítku! Dej mu čepici! (Venku 24' a bezvětří)
sociálku na mě!!
@MiliKuu píše:
Když se dlouho neozvu, jsem na útěku před zákonemvčera přijela matka a já mám pocit, že jsem měla Milánka poslat po vodě, aby měl aspoň šanci na hezký život
ještě neumí sedět?! Proč ho to neučíš? Proč ho nestavíš? Nedávej mu švestkovou šťávu, jedině čajík!! Je mu zima!!! (Měli jsme zatopeno v krbovkách, malý jen v body a zpocen) je na tobě strašně závislý, nech ho vybrečet! To jako bude spát v tom pytli?! (Dopolední půlhodina v Hojdavaku) nenos ho na těch rukách!! Nenos ho v nosítku! Dej mu čepici! (Venku 24' a bezvětří)
sociálku na mě!!
Pocééém
Kdybys utíkala, schovej se u nás! Jak dlouho u vás bude? A už se u vás mluvilo o nočníku? (Já byla od osmi měsíců bez plen
)
Jinak já se minulý týden na oslavě dozvěděla (od kamarádky tchyně, takové jedubaby), že je Anka rozmazlená z nošení a že si na sebe pletu bič, že se rozhodně nemůže plazit a stavět na kolena, protože je na to ještě malá - a když to tam předvedla na dece, tak že ji to nemám učit, protože je to hrozně nezdravé a že tyhle ambiciozní matky jsou pro děti peklo
Teda já se směju, ale při představě, že tohle je fakt něčí tchyně, mi bylo úzko.
@Ba-stet od včera a zaplaťbůh zítra odpo jede, ale jen díky tomu, že v úterý dojede taťka (žije v zahraničí a je zde jen na skok)
jako už si Milan The Middle vyslechl, že jsem v roce mluvila pomalu ve větách, byla bez plen, uměla básničky ze všech knížek, atd atd
tohle je taky něčí tchýně, bohužel mého manžela
tak hlavně že ještě než se junior narodil, už mu pořídila malé hrabě a motyčku, aby jí mohl pomáhat na její zahradě
![]()
@MiliKuu píše:
Když se dlouho neozvu, jsem na útěku před zákonemvčera přijela matka a já mám pocit, že jsem měla Milánka poslat po vodě, aby měl aspoň šanci na hezký život
sociálku na mě!!
Chudinko malá, máš to ještě horší než já u našich 😂
@Ba-stet @Payus holky díky za tipy, určitě mrknu a uvidím, taky dle vývoje u nás…
@Jitule K no to je v poho, já toho tu propasla určitě mnohem víc ![]()
Jj holky je krásná, vůbec nevime po kom
Já na to někdy říkám, že by mohla být klidně trochu oškliejsi a krapet hodnejsi ![]()
@Kriistyna co z toho plyne? Ovlivnuje to nejak prijmuti embryek?
@MiliKuu drz se zlato
holt ted se to matinkam radi a keca…ja tu moji stiram ze svou sanci projevit se ve vychove mela propasla to tak at ted neradi. Az odjede tak se tomu vysmejes ![]()
Holky ta nase slecna se posledni dva dny a dve noci rozhodla, ze spanek je zbytecnost
kdyz jsem ji dnes vecer uz druhou hodinu uspavala a ona uplne vsechno odmitala a kroutila se jako zizala a mrčela u toho, tak jsem ji normalne mela chut zastlat do perin
jsem priserna matka… ![]()
@Coccinella 13 Jsi skvela máma
Ten spankovy deficit je peklo. Ja kolem druhé rikam věci, za ktere se hodně stydím
A nespí, že „nepotřebuje“, nebo ji neco trápí? U nas po dlouhé době den nezačínal ani nekoncil nurofenem (klepu na dřevo!). Pripadam si děsně, ze ji tak dopuju, ale nic jineho prostě nezabírá ![]()
@Payus @Ba-stet já nevím holky, budu volat obvodakovi, asi bych zánět v těle mít neměla, ale jestli to vyloženě vadí to nevím.
Ale přišla jsem večer z práce a myslela jsem si, ze mám alergii a asi na mě sednul nějaký moribundus
bolí mě v krku a smrkam ![]()