IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
810
18.7.20 20:27
@Anukk píše:
Jinak vas tady holky fakt obdivuju, jak to davate a hned plánujete další prcky nebo jich už máte víc :-). Já teda musím přiznat, že to někdy dávám horkotezko… No přes pár prvotních prorvanych noci, už malá docela spí přes noc, což je super samozřejmě. Až na to, že nám tedy už pětkrát hlásil monitor, ale akorát jednou byla taková hadrova, jinak vzdy dobrý… Ma asi dost nepravidelne dýchání, už jsme byli i na kardiu, ale tam se příčina nenašla naštěstí. No ale přes den je to s ní někdy ocistec, je dost neklidna, i když ji na ruce uspim, tak v postylce je hned živá, spí většinou jen v kočárku. No a pořád by jedla, ode mě ji nestačí, tak jsem začala dokrmovat, ale i tak by jedla a jedla, všichni me peskuji za velke davky, tak se to snažím omezit, kojit častěji a dokrm dávat jen večer… Ale dost často nakojime, do 5 minut řev a ten trvá až do dalšího kojení. Takže já ve stresu buď, že ji trápím hlady nebo ji prejidam… A vubec nic doma nestiham, casto si ani pripravit jídlo, vycistit zuby apod. :-D takže si vůbec nedovedu představit, že se musím starat ještě o jedno dítě. Fakt klobouk dolů holky :potlesk:

Ahoj to mi unikla velká věc! Tak dodatečně moc gratuluji k maličké a dáš sem fotku, jméno, míry? Pokud samozřejmě chceš. Teda moc dobře tvůj porod nezněl 😱 ještě že to dobře dopadlo ty bláho! Bolí jí bříško, malý jak cucal, vždycky v noci do 5-10 minut řev do dalšího kojení, spal mi vlastně jen od 20-21 a od 4-6 hod, nechápu jak jsem vydržela 3 měsíce 🙉 pak se to zlepšilo. Vydrž.. kup jí Biogaiu a nahřívej bříško, holky tady umí i nějaké cvičení, mě to buď nešlo nebo nefungovalo 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
18.7.20 20:29
@Anukk píše:
@Ba-stet proti nošení nic nemám, lepší než ji tahat pořád na rukách, ale na šátek si netroufnu. Ještě před porodem jsem na bazaru pořídila kibi, ale to je až od 4 měsíců a caboo, predvazany šátek. Ten jsme zkoušeli dvakrát, pravda, že vždy, když už brečela a v obou případech v něm řvala ještě vic. Podruhé jsem ji vysvobodila, hodila do postylky a byl 30 minut klid, takže v podstatě pomohlo :mrgreen: tak se mi nechce moc pořizovat treba dalsi nositko od narození, když se jí to možná nebude ani libit… :think:

Radši si kup od narození. Já měla taky kibi od 4 měsíců a jak na to nebyl zvyklý, řval mi v něm jak pavián až hysterák…4× jsem zkusila a prodala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.7.20 21:26

@Anukk holka to jste meli teda drsny, halvne ze vsechno dobre dopadlo :hug: dekuju zes nam napsala jak to probihalo, a ze ted nestihas no boooze, zajedete se a vsechno pujde jako po masle uvidis. Priznavam bez muceni prvni mesic pro me byl silenej a jsem rada ze rychle utekl a ted se muzu chlubit fakt nejhodnejsim ditetem…kazdej mi rika ze hodnejsi a spokojnejsi mimino nevidel, tak jsem pysna mamina. Jestli se vazujes o noseni tak nevahej je to uzasny. Za me je top Aloe, od narozeni maji ONE, ja mam.teda az od 7kg (to Denis stejnak este nema) nebo 68 cm (to splnuje teda). Denisek se mnou zvladne kdejakou oslavu, vcera jsme spolu protancili den i noc na svatbe a bylo to uzasny. Stasny oba dva❤️
@MiliKuu @Ba-stet holky pocasko vyslo uplne bozi, zadny dest…jen spousta slz stesti…btw kdyby jste potrebovali placku na svatbu nebo pohreb semnou chybu neudelate 😀..boze prejde to nekdy? Nebo uz budu takhle ufnukana porad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
18.7.20 22:04

Holky dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
18.7.20 22:05

@Anukk uff 😓 no hlavní je, ze jste obě v pořádku :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.7.20 22:07

@MiliKuu ja jsem tady vyhrala odstranovac skvrn od Feel eco a je to pecka, co postrikam se vypere. Jinak peru v kapslich ariel..i Denisovi a od narozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
18.7.20 23:21

@Payus ten je dobrej, taky ho mam. Dostala jsem ho v nejakym balicku bud v porodnici nebo od doktorky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.7.20 06:05

@Anukk Tak se můžeš zkusit jeste mrknout po nosící skupine v okoli na FB. Vetsinou nivaji srazy a par nosítek na vyzkoušení. Speciálně na boleni bříška to zabírá parádně. Anebo vydržet, ony ty prvni měsíce utečou… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.7.20 06:10
@Jitule K píše:
Radši si kup od narození. Já měla taky kibi od 4 měsíců a jak na to nebyl zvyklý, řval mi v něm jak pavián až hysterák…4× jsem zkusila a prodala. :zed:

Jiťo, to není tím. Ja s Ankou taky začínala kolem čtvrtého měsíce, kvuli tomu pošahanymu covidu. A zprvu taky řvala. Spíš vam nesedlo to nosítko (a nebo je Vítek z nenosici menšiny, Anka nesnáší 90% miminich nezbytností - zavinovani, hnizdecka, houpatka… :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
19.7.20 07:01

@Jitule K no to jste měli teda noci 8o malou ale vetšinou ani netrápí bříško (to jen občas), spíš má neustálou potřebu být na prsu :roll: fotky i míry jsem už dávala, ale ráda zopakuju, měla 3,370 kg, měří až v den propuštění, to měla 50 cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
19.7.20 07:15

@Payus to jsem ráda, že nejsem sama. Po nějakém nosítku od narození ještě mrknu, ale nechci do toho moc investovat, když nevím, jestli se jí v něm bude vůbec libit. Tak to je parada, jak to zvládáte! My museli bohužel svatbu začátkem července odpiskat, byla bohužel přes půl republiky a to jsem si s malou ještě neuměla představit ani ne dva tydny od propuštění, navíc vedro ten den…
@Kriistyna díky :srdce:
@Ba-stet jj, ve skupině na fb jsem, koukám občas na prodejni alba, tak zkusim mrknout jestli neni někdo z okolí… ;)
Nám teda na ven zabírá kočár, to je fajn, někdy stihnem i 3 procházky dvouhodinový, problém, že během toho nic neudělám :think: a nevím, jak ji pak vysvětlím, že je podzim a mamce se 6 hodin venku byt nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.7.20 09:00

@Anukk U nas taky prvni mesice frčel kocar. Jak jsme vyjely, tak spala. Teď má zas naopak bojkot kočáru (ale doufam, ze jen proto, ze jeste nedorostla do sporťáku, ale tenhle uz je pro mimina :roll: :) ).

A fakt, tím, že nic neuděláš, se nenech rozhodit. Teď je prostě prvořadá holčička a ta se Tě evidentně nechce pustit. A když byla vypuzena zevnitř, tak chce kontakt aspoň zvenku. Ja mam teda zkušenost (z okolí), že dobře vymazlený dítě si rádo od mamy odpočine a jde si po svym :mrgreen: Blbý, že teď nikdo nepořádá žádný akce, jinak jsou nositkovy fesťaky, srazy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.7.20 11:22

@Anukk nektery nositka lze i na 14 dnu zapujcit. Nejlepsi najit nosnici v okoli a ta te zauci…ja si jednu nasla na fb o vesnici dal a je to super..vzniklo i nove kamaradstvi a hlavne co nevim ona poradi. Prvni nositko mi pujcila kamaradka, v tom jsem Denise zaucila a v nasem aloe je jak v bavlnce. Ale jinak u nas zprvu taky fungoval kocar. Ted taky vyuzivam ale stridam to. Na svatbe jsem mela radsi oboji, v kocare se mu dobre papa a na me se mu dobre zije 👏 Na podzim uz bude Teuska velka holka, to uz bude zase vsechno treba jinak. A musim rict ze je krasna, ten jeji pohled odzbrojuje…a ma stejny dudu jako mel Denca :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.7.20 11:28

@Ba-stet jo? mate krizi kocarovou, ja furt premyslim nad tou sedackou jestli uz…v hlubokym to je uz o strach fakt! Ale zase v ty sedacce bude upoutany, nebude moct delat ty svoje sudy..jestli ho to nebude stvat, no musi si zvyknout nic jinyho mu nezbyde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
19.7.20 11:32

Holky tak podle rtg mám zánět SI zkloubeni a koxartrozu I. stupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí