IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
14.7.20 10:59

@Payus @Ba-stet @Coccinella 13 Takže holky, je to naposled, co jsem Milánkovi a všem našim dalším potenciálním dětem nechala píchnout nepovinné očkování… noc hrozná, horečku má i dnes opět přes 38' a celé dopoledne prozvracel a pros'al :,( do toho nemůže nějak zaspat a je úplně hotový :( jsem taková kráva, že jsem mu vůbec nechala píchnout druhou dávku, když jsem viděla, co udělala první :zed: fakt, to si chudáček užívá :( jinak pozvracel i nosítko, to je teď v pračce a já ho musím nosit na rukách, jinak je úplně hysterický :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.7.20 11:05

@MiliKuu Zlato, to je mi lito :( Snad to brzy rozchodi. A nevycitej si to, zrovna ten meningokok je takova fakt blba nemoc… To je podle me ockovani, ktere ma smysl i pres reakce (narozdíl treba od pneumokoku, na ktery se neumírá)… At je Milánkovi co nejdřív dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.7.20 11:12

@Ba-stet děkujem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.7.20 11:59

@MiliKuu no do pr.ele to je hnus, volala si mudre ze by poradila aspon neco na to bliti aby se uplne neodvodnil? Strasne me to mrzi…zlato a ty nejsi krava, nemuzes za to jak reaguje, telo fakt zapasi a vytvari protilatky, vim to je utecha jak brno..myslim.na Vas zlataci…a to mu je dnes 8 laskovi…tak at je mu dobre a ty si nic nevycitej berus :hug: hlavne at uz je to zase za vami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.7.20 14:06

Hlášení z druheho pokusu o řepu - zatim to vypadá na nejoblíbenější příkrm (sakra! :) ). Teda Ančin, ne můj, protože to je fakt neskutečná prasárna. Včerejší mrkev je proti tomu nic a svy jsem schytala i já a pes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.7.20 20:45

@Payus já dnes jen kojila, co dvě hodiny od rána až do teď, takže se neodvodnil, počůraných plen byl mrak… ale jako… no škoda mluvit :? Dendovi krásné výměsíčninky :srdce: @Ba-stet tak hlavně že chutná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.7.20 21:56

@MiliKuu je mi to vazne lito, ten mrnous si vsechno proste vyzira az do dna..at jde o ocko nebo o prdiky..extremista nas malej :* myslela jsem na Vas, doufam ze je dobre uz…
Dekujem Milu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.7.20 21:58

@Ba-stet takze repa vitezi, mama porazena :mrgreen: u nas frci hrasek, vcera jsem sklidila co jsem vysela..no jsem fakt zemedelec jak prase.. Cely dve jidla to dalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
15.7.20 09:14

@MiliKuu tak jaka byla noc?

Holky jsem. k.o. Saška celou noc proknourala, klidne spala jen u me v naruci :roll: k ranu jsem si ji vzala do postele a to uz spala lip. Ale to nas tam zase bylo moc :roll: :nevim: snad to bylo vyjimecny, jinak bych musela zacit resit spani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
15.7.20 10:45

@Coccinella 13 Zrovna jsem na vas, holky, myslela. A je to asoon trochu lepší? Nos a teplota? A budes si moct trochu orazit? Ja myslim, ze to výjimečné bylo :hug:, ale mate to náročný… V jakym horizontu bude ten domek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
15.7.20 10:46

@MiliKuu Co vy? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
15.7.20 12:13

@Coccinella 13 holky vy si taky teda zazivate super chvilky co, uz aby byla slecinka v poradku..potrebujete obe nabrat silu. Snad si pres den obe odpocinete, ty noci jou proste na prdlacku kdyz mrnousum neco je :( @MiliKuu doufam ze se Milankuv stav zlepsis a ne zhorsil kdyz se neozyvas, ale je mi jasny ze mas jiny starosti…ikdyz priznavam dela mi to starosti…dej vedet ze je to lepsi prosim :hug:

Holky myslim na Vas at je detickam lip a vam taky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.7.20 14:53

Jee děkujem holky, u nás od rána sluníčko, pohoda, jen nebyl čas sem skočit :oops: včera jsem ještě večer musela dát čípek, měl přes 38', ale do rána už bez teplot a ťukám ťukám v cajku… jen ta noc :roll: do půlnoci jsem byla vzhůru s Milánkem asi desetkrát a do rána ještě xkrát… no vyspíme se až někdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.7.20 09:51

@MiliKuu skvely zpravy. To mam radost Mili, vcera jsem nezvladla odpovedet, byli jsme s Denikem courat po nakupech ale aspon jsem.si precetla ze jste ok…v patek jdem na tu svatbu..zatim pocasi moc nepreje, dest strida destik mam z toho obavu…svatba vcetne obradu se totiz kona venku na obrovske zahrade. Doufam ze to vyjde a bude pekne, moc bych jim to prala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.7.20 09:57

Dnes byl den D a Anka ma nastřelený náušnice. Popravdě, mam z toho dost rozporuplne pocity, zda se mi, ze vypada trochu světsky :oops: Přitom na Sašce se mi to fakt libilo, tak doufám, ze je to jen o zvyku. Protože najednou vypadá úplně jinak.

@Coccinella 13 Cocci, musela sis zvykat? Nebo se Ti to libilo hned? A z jinehi soudku - co dnešní noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí