Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet já věřím, že to ještě dva měsíce bude lážo plážo a pak to teprve začne ![]()
@Ba-stet u nas byla cuketa taky fuj. Ale dnes jsem ji dala s bramborem a panenkou a byla to trefa do cerneho
kdyz ji obcas nebude neco chutnat, tak to pridej k necemu osvědčenému
jinak s kapsickami neporadim, ja dnes dala z nouze k svacine presnidavku z kapsicky a byla jsem jak prase i ja
a to uz normálně nedavam ani bryndak, Saška ji naprosto krasne. Pokud ji to teda chutna. Treba kase prestala jist uplne. Vcera jsem to zkusila po treti a proste je nechce
zavre pusu a kdyz se mi nejakou fintou podari dostat kasi do pusiny, tak to proste jazykem vyzene vsechno ven
jinak ja chtela jako prakticky darek ke krtinam treba bambusovou decku na leto. Dostali jsme uzasnou a fakt si ji nemuzu vynachvalit. Pak taky treba flasku od Tescomy, tu uz mam vyzkousenou s Pavlikem, nejake porcelanove talirky (soupravy) s krasnymi detskymi motivy (krtek, ctyrlistek, pohadky jako treba karkulka…) https://www.sleepee.cz/…v-1-kvetiny/
Jinak u nas mame za sebou dve temer probdele a proknourane noci
a dnes rano se Sašce spustila pekna ryma
a trochu zvysena teplota
tak jsme nekolikrat odsavaly a jsem zvedava jak bude spat dnes…
@Coccinella 13 Já se nedivím, však taky vařená neochucená cuketa. Já bych to nejedla
Už bych s ní skončila, ale teď mám v zásobě tu řepu a mrkev a cuketa mi přišla na návštěvu přecejen vhodnější (a dobře jsem udělala, skončila na mých kalhotách a triku). Nádobí mám taky v plánu a na deku jsem Ti chtěla napsat, že jich máme tisícpětsetdevětset, ale hergot, ta je hezká
![]()
Na ty kapsičky je u nás ještě určitě brzo, ale takové ty silikonové mají nástavec ve tvaru lžičky http://www.plnitelnekapsicky.cz/…na-kapsicku/. To mi přišlo zajímavé. Ale nevím, no ![]()
@Coccinella 13 píše:
Jinak u nas mame za sebou dve temer probdele a proknourane nocia dnes rano se Sašce spustila pekna ryma
a trochu zvysena teplota
tak jsme nekolikrat odsavaly a jsem zvedava jak bude spat dnes…
Chudáček. To jsou ty pitomé změny počasí…
Ať je brzo líp. To se teda holky výjimečně nesešly. U nás se Anka vrátila ke spaní přes den (a příjemné náladě v době bdění), akorát se to tak divně posunulo, že spává do dvou a pak tak od půl páté do šesti. Takže nehrozí, že by zalehla v osm. Ale i když už neusíná v mžiku, není to několikahodinový řev. Jenom se teda v noci zase docela často hlásí o mlíko a já už tolik zvykla na spaní ![]()
@Ba-stet ja mam dek taky spoustu, ale chtela jsem neco lehouckeho letniho
a fakt je super
Ty kapsicky se lzickou netusim, nikdy jsem to nezkousela ![]()
Saška ted par dni spi vazne vselijak a ja uz celkem padam na hubu. Vcera jsem odpoledne normalne vytuhla na gauci. Saška byla na zahrade v kocarku, Pavlik se mnou na gauci a koukal na pohadky. Vzbudila jsem se jak na me daval deku… pry abych si odpocala ![]()
@Coccinella 13 To je ňuník
No já padala, jak byla ta vedra a mrzutost (asi) z očkování. Jako pět hodin mého spánku a osm hodin dětského řevu nebyl můj šálek kávy
U Anky se spánek pořád zkracuje, ale tak nějak plíživě, nebýt toho pozdějšího usínání večer, tak je to docela v pohodě. Doufám, že jí to vydrží a nevezme si ze Sašky příklad!
@Lamicka2016 píše:
@Jitule K před tehu jsem bylajj pojedu je dal. Ja měla v tom prvnímu screeningu riziko růstové restrikce tak je spíš štěstí že je Macek a prospívá
Krásné fotky… ![]()
@Ba-stet píše:
Holky, dělám seznam darů na Ančin svátek. Vzhledem k té záplavě ze křtin dostane víceméně samé užitkové předměty nebo knihy, protože můj nápad, že by byla jen oslava bez dárků byl přijat s nevírou a hrůzou (a nejsem si jistá, jestli tchyně s mámou nakonec přece jen nevolali ospod). Máte typ na takový ten učicí/netekoucí hrneček? A co si myslíte o plnitelných kapsičkách? Dneska jsem poprvé krmila na návštěvě (střihly jsme si kvůli tomu čtvrtý den fujcukety, protože na řadě je řepa a na to jsem neměla odvahu), takže jsem jednou rukou držela, druhou krotila, třetí krmila a čtvrtou utírala a úplně to nebyl můj top zážitek léta. A to bych řekla, že Anka jí celkem civilizovaně. Tak mě napadlo, že jak jsou ty kapsičky se lžičkou, že by to mohlo být fajn. I když vlastně nevím, jestli by to bylo o tolik jednoduššíNapadá vás ještě něco, co si nemůžete vynachválit? Klidně i pro starší dítě, další meta už budou až Vánoce
Ahoj, u kamarádky se mohl malý zbláznit z tohodle viz foto. Jenže jsem teď kupovala piano od Fisher Price ( taky super, malý jak ještě nesedí, může do toho řezat a směje se, někdy vypadat šíleně 😂 a maminka se naučila sama kočka leze dírou 😂 😂) tak ta hůlka s rolničkami není drahá a vyhrál si s tím jako nápad k svátku
@Ba-stet píše:Řepa u nás absolutní propadák, řval až se zalikal 🙈 to samé batat. Nejlepší byla mrkev a dýně. Teď samozřejmě pucuje maso-zelenina kupované jinak zeleninové jenom domácí. Kapsičky jsem nezkoušela. Mám koupené plnící až bude sezóna jablek, máme u dědy.
@Coccinella 13 Já se nedivím, však taky vařená neochucená cuketa. Já bych to nejedlaUž bych s ní skončila, ale teď mám v zásobě tu řepu a mrkev a cuketa mi přišla na návštěvu přecejen vhodnější (a dobře jsem udělala, skončila na mých kalhotách a triku). Nádobí mám taky v plánu a na deku jsem Ti chtěla napsat, že jich máme tisícpětsetdevětset, ale hergot, ta je hezká
![]()
Na ty kapsičky je u nás ještě určitě brzo, ale takové ty silikonové mají nástavec ve tvaru lžičky http://www.plnitelnekapsicky.cz/…na-kapsicku/. To mi přišlo zajímavé. Ale nevím, no
@Coccinella 13 píše:
@Ba-stet ja mam dek taky spoustu, ale chtela jsem neco lehouckeho letnihoa fakt je super
Ty kapsicky se lzickou netusim, nikdy jsem to nezkousela
Saška ted par dni spi vazne vselijak a ja uz celkem padam na hubu. Vcera jsem odpoledne normalne vytuhla na gauci. Saška byla na zahrade v kocarku, Pavlik se mnou na gauci a koukal na pohadky. Vzbudila jsem se jak na me daval deku… pry abych si odpocala
Ten je hodný, to musí zahřát u srdíčka, když se tak stará :smiling_face_with3_hearts:
@Lamicka2016 krasny klucik a obri gratulaci posilam Lamicko
@Ba-stet Denca ma taky nabehly stolicky, ma tam uplny kopecky, ale neverim ze by mu vylezli
pupikovi se rysuji dole dve jednicky..nezklaml…mates to daval po 4…Denan po 2..tak az vylezou tak se pochlubim. A kdyby se tu rysoval ten srazek tak do me kopnete at to nepromeskam… Vybiram dovcu a nejak mi to sezere veskery volny cas. Vypada to na Krkonose zatim..tak jestli jste nejaka pobliz muzem se tam videt… Mejte se hezky,
Tynusko tobe jen to nejlepsi. Uzdraveni Susence
pusu Milankovi a Viteckovi. Aninko a ty se poper se zoubky statecne…Lami opatruj se s pokladem
.
Ahoj holky hezky vikend vsem… ![]()