IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
9.7.20 22:21

@Ba-stet já věřím, že to ještě dva měsíce bude lážo plážo a pak to teprve začne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
9.7.20 22:40

@Lamicka2016 no krasnej broucek! :srdce: moc gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
9.7.20 22:50

@Ba-stet u nas byla cuketa taky fuj. Ale dnes jsem ji dala s bramborem a panenkou a byla to trefa do cerneho :mrgreen: kdyz ji obcas nebude neco chutnat, tak to pridej k necemu osvědčenému ;) jinak s kapsickami neporadim, ja dnes dala z nouze k svacine presnidavku z kapsicky a byla jsem jak prase i ja :mrgreen: a to uz normálně nedavam ani bryndak, Saška ji naprosto krasne. Pokud ji to teda chutna. Treba kase prestala jist uplne. Vcera jsem to zkusila po treti a proste je nechce :nevim: zavre pusu a kdyz se mi nejakou fintou podari dostat kasi do pusiny, tak to proste jazykem vyzene vsechno ven :mrgreen: jinak ja chtela jako prakticky darek ke krtinam treba bambusovou decku na leto. Dostali jsme uzasnou a fakt si ji nemuzu vynachvalit. Pak taky treba flasku od Tescomy, tu uz mam vyzkousenou s Pavlikem, nejake porcelanove talirky (soupravy) s krasnymi detskymi motivy (krtek, ctyrlistek, pohadky jako treba karkulka…) https://www.sleepee.cz/…v-1-kvetiny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
9.7.20 22:53

Jinak u nas mame za sebou dve temer probdele a proknourane noci :roll: a dnes rano se Sašce spustila pekna ryma :cert: a trochu zvysena teplota :roll: tak jsme nekolikrat odsavaly a jsem zvedava jak bude spat dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.7.20 23:05

@Coccinella 13 Já se nedivím, však taky vařená neochucená cuketa. Já bych to nejedla :D Už bych s ní skončila, ale teď mám v zásobě tu řepu a mrkev a cuketa mi přišla na návštěvu přecejen vhodnější (a dobře jsem udělala, skončila na mých kalhotách a triku). Nádobí mám taky v plánu a na deku jsem Ti chtěla napsat, že jich máme tisícpětsetdevětset, ale hergot, ta je hezká 8o :palec:

Na ty kapsičky je u nás ještě určitě brzo, ale takové ty silikonové mají nástavec ve tvaru lžičky http://www.plnitelnekapsicky.cz/…na-kapsicku/. To mi přišlo zajímavé. Ale nevím, no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.7.20 23:11
@Coccinella 13 píše:
Jinak u nas mame za sebou dve temer probdele a proknourane noci :roll: a dnes rano se Sašce spustila pekna ryma :cert: a trochu zvysena teplota :roll: tak jsme nekolikrat odsavaly a jsem zvedava jak bude spat dnes…

Chudáček. To jsou ty pitomé změny počasí… :roll: Ať je brzo líp. To se teda holky výjimečně nesešly. U nás se Anka vrátila ke spaní přes den (a příjemné náladě v době bdění), akorát se to tak divně posunulo, že spává do dvou a pak tak od půl páté do šesti. Takže nehrozí, že by zalehla v osm. Ale i když už neusíná v mžiku, není to několikahodinový řev. Jenom se teda v noci zase docela často hlásí o mlíko a já už tolik zvykla na spaní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
9.7.20 23:49

@Ba-stet ja mam dek taky spoustu, ale chtela jsem neco lehouckeho letniho :mrgreen: a fakt je super :palec: Ty kapsicky se lzickou netusim, nikdy jsem to nezkousela :nevim:
Saška ted par dni spi vazne vselijak a ja uz celkem padam na hubu. Vcera jsem odpoledne normalne vytuhla na gauci. Saška byla na zahrade v kocarku, Pavlik se mnou na gauci a koukal na pohadky. Vzbudila jsem se jak na me daval deku… pry abych si odpocala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.7.20 23:55

@Coccinella 13 To je ňuník :srdce: No já padala, jak byla ta vedra a mrzutost (asi) z očkování. Jako pět hodin mého spánku a osm hodin dětského řevu nebyl můj šálek kávy :roll: U Anky se spánek pořád zkracuje, ale tak nějak plíživě, nebýt toho pozdějšího usínání večer, tak je to docela v pohodě. Doufám, že jí to vydrží a nevezme si ze Sašky příklad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
10.7.20 07:52
@Lamicka2016 píše:
@Jitule K před tehu jsem byla :mrgreen: jj pojedu je dal. Ja měla v tom prvnímu screeningu riziko růstové restrikce tak je spíš štěstí že je Macek a prospívá :oops:

Krásné fotky… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
10.7.20 07:57
@Ba-stet píše:
Holky, dělám seznam darů na Ančin svátek. Vzhledem k té záplavě ze křtin dostane víceméně samé užitkové předměty nebo knihy, protože můj nápad, že by byla jen oslava bez dárků byl přijat s nevírou a hrůzou (a nejsem si jistá, jestli tchyně s mámou nakonec přece jen nevolali ospod). Máte typ na takový ten učicí/netekoucí hrneček? A co si myslíte o plnitelných kapsičkách? Dneska jsem poprvé krmila na návštěvě (střihly jsme si kvůli tomu čtvrtý den fujcukety, protože na řadě je řepa a na to jsem neměla odvahu), takže jsem jednou rukou držela, druhou krotila, třetí krmila a čtvrtou utírala a úplně to nebyl můj top zážitek léta. A to bych řekla, že Anka jí celkem civilizovaně. Tak mě napadlo, že jak jsou ty kapsičky se lžičkou, že by to mohlo být fajn. I když vlastně nevím, jestli by to bylo o tolik jednodušší :think: Napadá vás ještě něco, co si nemůžete vynachválit? Klidně i pro starší dítě, další meta už budou až Vánoce 8)

Ahoj, u kamarádky se mohl malý zbláznit z tohodle viz foto. Jenže jsem teď kupovala piano od Fisher Price ( taky super, malý jak ještě nesedí, může do toho řezat a směje se, někdy vypadat šíleně 😂 a maminka se naučila sama kočka leze dírou 😂 😂) tak ta hůlka s rolničkami není drahá a vyhrál si s tím jako nápad k svátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
10.7.20 08:00
@Ba-stet píše:
@Coccinella 13 Já se nedivím, však taky vařená neochucená cuketa. Já bych to nejedla :D Už bych s ní skončila, ale teď mám v zásobě tu řepu a mrkev a cuketa mi přišla na návštěvu přecejen vhodnější (a dobře jsem udělala, skončila na mých kalhotách a triku). Nádobí mám taky v plánu a na deku jsem Ti chtěla napsat, že jich máme tisícpětsetdevětset, ale hergot, ta je hezká 8o :palec:Na ty kapsičky je u nás ještě určitě brzo, ale takové ty silikonové mají nástavec ve tvaru lžičky http://www.plnitelnekapsicky.cz/…na-kapsicku/. To mi přišlo zajímavé. Ale nevím, no :think:
Řepa u nás absolutní propadák, řval až se zalikal 🙈 to samé batat. Nejlepší byla mrkev a dýně. Teď samozřejmě pucuje maso-zelenina kupované jinak zeleninové jenom domácí. Kapsičky jsem nezkoušela. Mám koupené plnící až bude sezóna jablek, máme u dědy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
10.7.20 08:01
@Coccinella 13 píše:
@Ba-stet ja mam dek taky spoustu, ale chtela jsem neco lehouckeho letniho :mrgreen: a fakt je super :palec: Ty kapsicky se lzickou netusim, nikdy jsem to nezkousela :nevim:
Saška ted par dni spi vazne vselijak a ja uz celkem padam na hubu. Vcera jsem odpoledne normalne vytuhla na gauci. Saška byla na zahrade v kocarku, Pavlik se mnou na gauci a koukal na pohadky. Vzbudila jsem se jak na me daval deku… pry abych si odpocala :srdce:

Ten je hodný, to musí zahřát u srdíčka, když se tak stará :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.7.20 10:53

@Lamicka2016 krasny klucik a obri gratulaci posilam Lamicko :srdce: @Ba-stet Denca ma taky nabehly stolicky, ma tam uplny kopecky, ale neverim ze by mu vylezli ;) pupikovi se rysuji dole dve jednicky..nezklaml…mates to daval po 4…Denan po 2..tak az vylezou tak se pochlubim. A kdyby se tu rysoval ten srazek tak do me kopnete at to nepromeskam… Vybiram dovcu a nejak mi to sezere veskery volny cas. Vypada to na Krkonose zatim..tak jestli jste nejaka pobliz muzem se tam videt… Mejte se hezky,
Tynusko tobe jen to nejlepsi. Uzdraveni Susence :srdce: pusu Milankovi a Viteckovi. Aninko a ty se poper se zoubky statecne…Lami opatruj se s pokladem :srdce:.
Ahoj holky hezky vikend vsem… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
10.7.20 11:25

@Payus krásnou dovcu a dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.7.20 11:29

@Payus Jé, to budete mít krásný. Užij si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí