IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
7.7.20 15:39

@Katulina77 no to verim. Hold s tím se nic neudela, buď to vyjde nebo ne. Ty proto můžeš udělat jen to, ze se hodis do pohody a Nebudeš na to myslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.7.20 15:42

@Katulina77 Zas to ještě nevzdávej, vetsina zenskejch se shoduje, ze kazdy těhotenství je úplně jiný. Musis vydrzet. Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.7.20 15:45
@Kriistyna píše:
@Ba-stet genetiku mi proplatí, ale je tam doplatek20000 za práci caru, tu nikdo z pojišťovny nezaplatí.No spis mě štve, ze někde je genetika zadarmo celá a někde se musí doplácet, ale nic jiného mi nezbývá, kdybych kvůli tomu dojizdela do Prahy, budu na tom stejně. Uvidíme, jak se domluvíme.

No to je fakt zlodejina :roll: Ale jak říkáš, s dojížděním bys na tom byla stejne. A ja myslim, ze s X marnych ketu taky (a to mluvim jen k penezich, ne o psychice)… Jsem zvědavá, co na Ti reknou a jestli neco vymyslí. V tomhle se Cube teda neosvědčil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
7.7.20 15:54
@Coccinella 13 píše:
@Ba-stet ja mam do sportaku objednanou podlozku z perforovaneho latexu od Lu-via. Tak uvidime jak bude Saška spokojena :mrgreen:

@Kriistyna treba ti ta studie proste nesedla a ted uz to bude tak jak ma :hug:

@MiliKuu jj, je to neposeda. A ukecana je teda taky dost. Nedavno jsme se fakt s kamaradkou nasmaly, kdyz neustale povidala „Egrrrr, egrrr, egrrr…“ je to totiz konkurence nasi firmy. Takze jsme se rehtaly ze ji natocime a posleme nasi pani jednatelce, aby vedela ze i mimina uz v tom maji jasno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a o víkendu breptala tatatatata, tatatata… no a Pavel v sedmem nebi :D pry rekla dvakrat po sobe tata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Ba-stet zuby nekdy zlobi hodne dopredu nez vubec vylezou. Takze to klidne muze byt ;)

@Payus v pohode, to jsou stare fotky co jsem slibila Lamicce ;) je tam Sašky oblicejicek ;)

Taky mám z Lu- via pro nesedí děti Teddy, je dobrá 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.7.20 15:55

@Ba-stet oni se ty genetice nebránili jen já nevím jestli to opravdu chci nechat do nich pichat a tak… třeba to byla jen náhoda, ale třeba taky ne… je to tezky no… no to se v CUBE moc nepovedlo, ale těžko rict jestli to bylo emryema… a stejnak není nikde dáno, ze zdravé embryo se taky uchyti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.7.20 16:02

@Kriistyna Ja Tě chápu. Je to hrozný rozhodovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.7.20 16:09

@Ba-stet no necekala jsem to :roll: všech 8 a nic z toho, achjo.

No nezbývá mi nic jiného než doufat v lepší zítřky 8o a ještě se z toho nějak oklepat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.7.20 16:15

@Kriistyna Rozumim. Jsi tak statečná :hug: Uvidíš, co řeknou. Nakonec, krome et se budou mrazit tak jako tak, tak se můžeš rozhodnout později. I když ja doufám, ze uz nebudes muset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
7.7.20 16:18

@Kriistyna jo uz to tak bývá :) nic jiného me nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
7.7.20 16:19

@Ba-stet děkuji za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.7.20 16:24

@Katulina77 ahojky, iui 4× a nic z toho..pocity zadne, mela jsem gynprodyl. Vydrz a ver :srdce: preju ti stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.7.20 16:25

@Kriistyna Tynus me to moc mrzi :,( ach jo tohle si nezaslouzite prozivat ani ty ani manzel, drzte se a bojujte dal :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.7.20 16:26

@Ba-stet no myslela jsem, ze udělat ET a zbytek poslat… ale uvidíme no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.7.20 16:27

@Payus díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.7.20 16:42

@Kriistyna To zni jako dobrý kompromis. Uvidíš, jak to probehne :hug: