Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katulina77 no to verim. Hold s tím se nic neudela, buď to vyjde nebo ne. Ty proto můžeš udělat jen to, ze se hodis do pohody a Nebudeš na to myslet ![]()
@Katulina77 Zas to ještě nevzdávej, vetsina zenskejch se shoduje, ze kazdy těhotenství je úplně jiný. Musis vydrzet. Drzim palce ![]()
@Kriistyna píše:
@Ba-stet genetiku mi proplatí, ale je tam doplatek20000 za práci caru, tu nikdo z pojišťovny nezaplatí.No spis mě štve, ze někde je genetika zadarmo celá a někde se musí doplácet, ale nic jiného mi nezbývá, kdybych kvůli tomu dojizdela do Prahy, budu na tom stejně. Uvidíme, jak se domluvíme.
No to je fakt zlodejina
Ale jak říkáš, s dojížděním bys na tom byla stejne. A ja myslim, ze s X marnych ketu taky (a to mluvim jen k penezich, ne o psychice)… Jsem zvědavá, co na Ti reknou a jestli neco vymyslí. V tomhle se Cube teda neosvědčil..
@Coccinella 13 píše:
@Ba-stet ja mam do sportaku objednanou podlozku z perforovaneho latexu od Lu-via. Tak uvidime jak bude Saška spokojena![]()
@Kriistyna treba ti ta studie proste nesedla a ted uz to bude tak jak ma
@MiliKuu jj, je to neposeda. A ukecana je teda taky dost. Nedavno jsme se fakt s kamaradkou nasmaly, kdyz neustale povidala „Egrrrr, egrrr, egrrr…“ je to totiz konkurence nasi firmy. Takze jsme se rehtaly ze ji natocime a posleme nasi pani jednatelce, aby vedela ze i mimina uz v tom maji jasno
![]()
![]()
a o víkendu breptala tatatatata, tatatata… no a Pavel v sedmem nebi
pry rekla dvakrat po sobe tata
![]()
![]()
@Ba-stet zuby nekdy zlobi hodne dopredu nez vubec vylezou. Takze to klidne muze byt
@Payus v pohode, to jsou stare fotky co jsem slibila Lamicceje tam Sašky oblicejicek
Taky mám z Lu- via pro nesedí děti Teddy, je dobrá 🙂
@Ba-stet oni se ty genetice nebránili jen já nevím jestli to opravdu chci nechat do nich pichat a tak… třeba to byla jen náhoda, ale třeba taky ne… je to tezky no… no to se v CUBE moc nepovedlo, ale těžko rict jestli to bylo emryema… a stejnak není nikde dáno, ze zdravé embryo se taky uchyti.
@Ba-stet no necekala jsem to
všech 8 a nic z toho, achjo.
No nezbývá mi nic jiného než doufat v lepší zítřky
a ještě se z toho nějak oklepat.
@Kriistyna Rozumim. Jsi tak statečná
Uvidíš, co řeknou. Nakonec, krome et se budou mrazit tak jako tak, tak se můžeš rozhodnout později. I když ja doufám, ze uz nebudes muset…
@Katulina77 ahojky, iui 4× a nic z toho..pocity zadne, mela jsem gynprodyl. Vydrz a ver
preju ti stesti ![]()
@Kriistyna Tynus me to moc mrzi
ach jo tohle si nezaslouzite prozivat ani ty ani manzel, drzte se a bojujte dal ![]()
@Ba-stet no myslela jsem, ze udělat ET a zbytek poslat… ale uvidíme no.
@Kriistyna To zni jako dobrý kompromis. Uvidíš, jak to probehne ![]()