Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet uteklo mi to, nebo jsi nepsala, který ten zub Anku trápí?
A už je to lepší? ![]()
Ahoj holky, tak na screeningu vše v pořádku. Malý je o týden napřed, váží už 547g tak nevím jestli nemám přestat jist ty vitamíny ![]()
@Lamicka2016 píše:
Ahoj holky, tak na screeningu vše v pořádku. Malý je o týden napřed, váží už 547g tak nevím jestli nemám přestat jist ty vitamíny
Hele ty jsi hodně štíhlé postavy, viď? Ještě jsem neviděla takové fotky, aby mělo mimčo takhle krásně vidět kosti ![]()
Lamicka2016
Hele ty jsi hodně štíhlé postavy, viď? Ještě jsem neviděla takové fotky, aby mělo mimčo takhle krásně vidět kostiKoukej vitamíny jíst dál. Já pěkně bastila, když mi praskla voda v 34+2( nepřeji ti to) bylo štěstí, že byl veliký ![]()
@Jitule K před tehu jsem byla
jj pojedu je dal. Ja měla v tom prvnímu screeningu riziko růstové restrikce tak je spíš štěstí že je Macek a prospívá ![]()
@Lamicka2016 no vidíš ho, krasavce
gratuluju
co partner, dojatý? ![]()
@Lamicka2016 píše:
@MiliKuu ten nebyl, máme tichou domácnostzlobí
Jakto?
@Kriistyna taková ta klasika. Sobeckost mužů
ale já si udělali krásný den ![]()
@Lamicka2016 Krásný, Lami! Takže nakonec Ti 3D pustili na screenu? A že je velký vůbec nevadí, jen ať hezky prospívá!
@MiliKuu píše:
@Ba-stet uteklo mi to, nebo jsi nepsala, který ten zub Anku trápí?A už je to lepší?
Nepsala, to byl můj takový výkřik do tmy
Je to stolička
Pahorek jak blázen a asi to pekelně bolí (i mě, protože nejvíc pomáhá okusovat můj prst!), i když teď už je to o hodně lepší. Ale kamarádka říkala, že někdy se může vyklubat jiný zub první a pak se stejně finálně prořeže v „normální“ čas. Že klíďo ty jedničky ještě můžou být první.
@Ba-stet no doktorka vyjela takové fota aniž by se ptala a nebo si za to něco účtovala
celkově byla fajn, ale oproti prvnímu screenu to byl i docela fofr
ale má vše co má mít i toho pinďu ![]()
@Lamicka2016 Jo, druhej screen byl fofr i u nás. A třetí mi dělala moje gynekoložka a pak jsem se tu ptala holek, jak to normálně probíhá, protože trval doslova pět minut a bylo to vyšetření jako v každé poradně (ale ukázalo se, že všechno, co se na třetím screenu má kontrolovat, kontroluje moje doktorka z pilnosti každý měsíc). Končí sranda, holka ![]()
Holky, dělám seznam darů na Ančin svátek. Vzhledem k té záplavě ze křtin dostane víceméně samé užitkové předměty nebo knihy, protože můj nápad, že by byla jen oslava bez dárků byl přijat s nevírou a hrůzou (a nejsem si jistá, jestli tchyně s mámou nakonec přece jen nevolali ospod). Máte typ na takový ten učicí/netekoucí hrneček? A co si myslíte o plnitelných kapsičkách? Dneska jsem poprvé krmila na návštěvě (střihly jsme si kvůli tomu čtvrtý den fujcukety, protože na řadě je řepa a na to jsem neměla odvahu), takže jsem jednou rukou držela, druhou krotila, třetí krmila a čtvrtou utírala a úplně to nebyl můj top zážitek léta. A to bych řekla, že Anka jí celkem civilizovaně. Tak mě napadlo, že jak jsou ty kapsičky se lžičkou, že by to mohlo být fajn. I když vlastně nevím, jestli by to bylo o tolik jednodušší
Napadá vás ještě něco, co si nemůžete vynachválit? Klidně i pro starší dítě, další meta už budou až Vánoce ![]()