IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
9.7.20 15:27

@Ba-stet uteklo mi to, nebo jsi nepsala, který ten zub Anku trápí? :oops: A už je to lepší? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
9.7.20 16:11

Ahoj holky, tak na screeningu vše v pořádku. Malý je o týden napřed, váží už 547g tak nevím jestli nemám přestat jist ty vitamíny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
9.7.20 17:56

@Lamicka2016 blahopřeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
9.7.20 19:03
@Lamicka2016 píše:
Ahoj holky, tak na screeningu vše v pořádku. Malý je o týden napřed, váží už 547g tak nevím jestli nemám přestat jist ty vitamíny :lol:

Hele ty jsi hodně štíhlé postavy, viď? Ještě jsem neviděla takové fotky, aby mělo mimčo takhle krásně vidět kosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
9.7.20 19:04

Lamicka2016

Hele ty jsi hodně štíhlé postavy, viď? Ještě jsem neviděla takové fotky, aby mělo mimčo takhle krásně vidět kosti :hug:

Koukej vitamíny jíst dál. Já pěkně bastila, když mi praskla voda v 34+2( nepřeji ti to) bylo štěstí, že byl veliký :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
9.7.20 19:08

@Jitule K před tehu jsem byla :mrgreen: jj pojedu je dal. Ja měla v tom prvnímu screeningu riziko růstové restrikce tak je spíš štěstí že je Macek a prospívá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.7.20 19:11

@Lamicka2016 no vidíš ho, krasavce :srdce: gratuluju :andel: co partner, dojatý? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
9.7.20 19:17

@MiliKuu ten nebyl, máme tichou domácnost :oops: zlobí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
9.7.20 20:18
@Lamicka2016 píše:
@MiliKuu ten nebyl, máme tichou domácnost :oops: zlobí :mrgreen:

Jakto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
9.7.20 20:35

@Kriistyna taková ta klasika. Sobeckost mužů :cert: ale já si udělali krásný den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.7.20 21:55

@Lamicka2016 Krásný, Lami! Takže nakonec Ti 3D pustili na screenu? A že je velký vůbec nevadí, jen ať hezky prospívá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.7.20 21:58
@MiliKuu píše:
@Ba-stet uteklo mi to, nebo jsi nepsala, který ten zub Anku trápí? :oops: A už je to lepší? :kytka:

Nepsala, to byl můj takový výkřik do tmy :oops: Je to stolička 8o Pahorek jak blázen a asi to pekelně bolí (i mě, protože nejvíc pomáhá okusovat můj prst!), i když teď už je to o hodně lepší. Ale kamarádka říkala, že někdy se může vyklubat jiný zub první a pak se stejně finálně prořeže v „normální“ čas. Že klíďo ty jedničky ještě můžou být první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
9.7.20 21:58

@Ba-stet no doktorka vyjela takové fota aniž by se ptala a nebo si za to něco účtovala :-) celkově byla fajn, ale oproti prvnímu screenu to byl i docela fofr 8o ale má vše co má mít i toho pinďu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.7.20 22:01

@Lamicka2016 Jo, druhej screen byl fofr i u nás. A třetí mi dělala moje gynekoložka a pak jsem se tu ptala holek, jak to normálně probíhá, protože trval doslova pět minut a bylo to vyšetření jako v každé poradně (ale ukázalo se, že všechno, co se na třetím screenu má kontrolovat, kontroluje moje doktorka z pilnosti každý měsíc). Končí sranda, holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.7.20 22:09

Holky, dělám seznam darů na Ančin svátek. Vzhledem k té záplavě ze křtin dostane víceméně samé užitkové předměty nebo knihy, protože můj nápad, že by byla jen oslava bez dárků byl přijat s nevírou a hrůzou (a nejsem si jistá, jestli tchyně s mámou nakonec přece jen nevolali ospod). Máte typ na takový ten učicí/netekoucí hrneček? A co si myslíte o plnitelných kapsičkách? Dneska jsem poprvé krmila na návštěvě (střihly jsme si kvůli tomu čtvrtý den fujcukety, protože na řadě je řepa a na to jsem neměla odvahu), takže jsem jednou rukou držela, druhou krotila, třetí krmila a čtvrtou utírala a úplně to nebyl můj top zážitek léta. A to bych řekla, že Anka jí celkem civilizovaně. Tak mě napadlo, že jak jsou ty kapsičky se lžičkou, že by to mohlo být fajn. I když vlastně nevím, jestli by to bylo o tolik jednodušší :think: Napadá vás ještě něco, co si nemůžete vynachválit? Klidně i pro starší dítě, další meta už budou až Vánoce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí