Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus Jj, to jsi vlastně psala, ze si ho chceš půjčit. Jsem skleróza. U šátku je druha ruka podle mě docela fajn řešení, že uz je měkkej. Nositko ve vedru je u nas taky blbý ![]()
O merino bodycku taky uvažuju, libil se mi ten obchod, co davala Mili.
@MiliKuu co jsem cetla pro zacatecniky doporucuju gramaz do 280g ale necham si poradit ![]()
@Ba-stet zalistuju zpet a najdu si odkaz, to me zajima moc
jinak aloe miluju, je to best ale laka me vyzkouset neco v cem se neupecu, ale je fakt, ze Denca nemel zpoceny ani zada..za to ze me teklo.
@Payus https://m.fler.cz/u-ovci-babicky Ale do začátku srpna ma pauzu…
Je fakt, ze z našeho nositka jsem zpocená taky jen ja, ale Anka řve i když je ji jen teplo ![]()
Holky já jsem trapná
já teď v létě skoro na telefon nechodím, tak tu vůbec nejsem
domluvily jste se na nějakém termínu?
Já se poměrně přizpůsobím. Za mě bych tedy radši v týdnu, než o víkendu. Už kvůli lidem ![]()
Jinak svatbu jsme letos odložili @Ba-stet bude příští rok 17.7. ![]()
@Ba-stet ty zuby prý mohou trápit i měsíce, než se začnou regulérně prořezávat… některá miminka bolí už ten impulz v dásničce, ještě než vůbec začne pohyb
takže neblázníš, ale nejspíš si ‚pěkně užijete‘
no snad se brzo prořežou
to je furt něco, že?
jinak už jsem ti chtěla kolikrát napsat - nová nej hračka (moje výroba) - šustící srdíčko
potřebuješ jeden arch filcu (podle velikosti srdíčka), kousek termofolie (třeba z autolékárničky), asi deset minut času, stroj a nit
uděláš si dvě stejně velké srdce z filcu, mezi ně dáš dvě vrstvy termofolie (srdce o kousek menší než ta filcová) a projedeš strojem kolem dokola hustým cikcakem
(a já to vzala ještě jednou středem, aby to drželo fest)
málo peněz a času/ hodně muziky
![]()
@Ba-stet ja mam do sportaku objednanou podlozku z perforovaneho latexu od Lu-via. Tak uvidime jak bude Saška spokojena ![]()
@Kriistyna treba ti ta studie proste nesedla a ted uz to bude tak jak ma ![]()
@MiliKuu jj, je to neposeda. A ukecana je teda taky dost. Nedavno jsme se fakt s kamaradkou nasmaly, kdyz neustale povidala „Egrrrr, egrrr, egrrr…“ je to totiz konkurence nasi firmy. Takze jsme se rehtaly ze ji natocime a posleme nasi pani jednatelce, aby vedela ze i mimina uz v tom maji jasno
a o víkendu breptala tatatatata, tatatata… no a Pavel v sedmem nebi
pry rekla dvakrat po sobe tata
![]()
@Ba-stet zuby nekdy zlobi hodne dopredu nez vubec vylezou. Takze to klidne muze byt ![]()
@Payus v pohode, to jsou stare fotky co jsem slibila Lamicce
je tam Sašky oblicejicek ![]()
@Payus Ten Saščin utz - jsou to fotky obličeje z profilu. Na prvni si cuca ručičku. Já to puvodne taky nevidela, ale jakmile víš, jak koukat, je to jasný.
@MiliKuu Ta hracka zní úžasně
Ja konečně dodelala ten mantinel, ale je spíše funkční nez hezky. Prace s vatelinem na me byla ještě těžká
Ted mam v planu klobouček, protoze nemuzu sehnat dost malej, a uz se bojím, ze to bude model Quasimodo ![]()
@kocourek88 hezky datum kote. Taky ted jdem 17.7 na svatbu. Konecne svatba kde nebudu tehule a trochu s Denou zaparime
padl tu navrh na zari/rijen na tu zoo
@MiliKuu sustihracky nejlepsi
jsi sikovna ![]()
Tak hlásím, že zub už se za mohutného řevu klube. Ale neni to jednička
![]()
@Lamicka2016 takže těhotná nejsem ![]()
Měla jsem gonal 225 jednotek cca 12 dni asi…
Ale myslím si, ze mi par folikulu cca 8 den popraskalo, asi jsem to cítila, pac najednou byla úleva a ve zprávě při další kontrole mám napsáno ze jich na ultrazvuku je min než predtim. Asi mi to nesedlo. Nevím.
Zaskrtala jsem si do naberu i CRP měla jsem ho vyšší a teď mám víc, budu teď litat po doktorech nevím co s tím. Nevím jestli nepůjdu nejdřív na tu laparku achjo, mě tak všechno se*e ![]()
@Kriistyna Každopádně máš těch embryjek opravdu hodně takže bych šla do stimulace s tím, že bude domluvená genetika prcků na pojišťovnu. Lze jich poslat myslím 7. Přeci jen KET je darda a taky i psychicky náročené pro tebe. Třeba se to vyselektuje a hlavně ti to zase hodně napoví.
Genetika embryý trvá měsíc i déle. Takže já osobně pokud se budeš cítit fit bych udělala IVF, poslala na genetiku a mezi tím budeš mít čas klidně zkusit hystero, laparo popřípadě co tě napadne. Možná odblokování kostrče a provitamínovat tělo. Budeš vědět, že máš zamražené jen zdravé prcky a pak si můžeš dát času před KET jak to ucítíš.
Takhle jsme to udělal v podstatě i já a hrozně mi to psychicky pomohlo + samozřejmě pobyt v Barmě, ale celkově vědět, že máme kvalitní a zdravá a čekají jen než se mi dá hlavina a tělo do kupy. Z člověka opadne stres a těm prckům věří.
Já se už v Barmě ládovala vitamíny, po návratu taktéž, rozmazlovala masážemi a hrozně tomu veřila a těšila se.
Pak přišel druhý den po KET a depka jak prase, ale to už znáš ![]()
@Kriistyna jinak ale vajíček a embryjek bylo hodně. Myslím, že ti ani v současném CAR stimulku nezmění. Možná se zeptej na připichování LH. Čisté FSH ho prý snižuje a LH se podílí na kvalitě vajíček. Ale pořád mi při tvém množství blast nepřijde, že by byl problém tam ![]()