IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
6.7.20 10:41

@Ba-stet no pak je tam kontrola ultrazvukova po MS a asi se na ni domluvíme. Ale chtěla bych novou stimulaci v srpnu, tak nevím jestli je vhodný teď zasahovat do sliznice… ale uvidíme co mi tam řekne no 🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.7.20 10:58

@Payus @Coccinella 13 @Ba-stet přesně podle hesla ‚když musíš, můžeš‘ už jsem v cajku :mrgreen: kdo by se postaral o to naše mládě (a taky o muže, že :mrgreen: ) :lol: a stalo se mi to při blbnutí s malým :mrgreen: @Lamicka2016 ono to není o značce… spíš o složení, gramáži a co od toho čekáš co se nošení týče ;) @Kriistyna ach jo :( ty máš prostě ty studijní mrazáčky nešťastné :(

Milánek co nevidět poleze po 4, už se sám staví na kolínka a péruje… jinak jsme se shodli s manželem, že to je rarach jak blázen, fakt není chvíli v klidu a nedej bože na místě… i když spí, furt se aspoň mrská :mrgreen: je to teda teď dost náročné období :oops: :lol: a bude hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
6.7.20 12:49

@Ba-stet to je takovy zazrak ta podložka? Mala se taky dost poti, tak po necem takovym teda asi taky mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
6.7.20 12:53

@MiliKuu ja vcera byla se Saškou v posteli a ona jak peruje na kolinkach, pak si u toho lehne a tak to ruzne kombinuje, ta mi normalne malem slezla z postele :mrgreen: za chvili jsem ji chytala a nozky mela uz z postele, jeste vterinu a valela by se na zemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.7.20 12:59

@Kriistyna Jsem zvědavá, co řeknou :think: Nechceš si tu zkusit najít nebo založit nějakou diskusi s holkama, co mají podobnou zkušenost? Tím nechci říct, abys už nechodila sem, doufám, že tu s námi budeš - ale musí to pro Tebe být už dost na budku… A někdo, kdo je na tom podobně, by Ti možná ještě něco poradil. Já si furt myslím, že to u Tebe musí být nějaká neodhalená blbost, jinak to není možný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.7.20 13:06

@MiliKuu Joo, „když musíš, tak můžeš“ vždycky zabere :mrgreen: Milánek je fakt šikovný! A co máma a další slůvka (nebo žvlatlání nebo jak se tomu v tomhle věku říká)? Anka taky neposedí, tuhle normálně pásla ze spaní. Přistihla jsem ji v postýlce na břiše, což dělá, když nemůže spát - a ukázalo se, že má zavřené oči. Otočila jsem ji na záda a spala dál :)

@Coccinella 13 Já jsem s tou podložkou fakt maximálně spokojená. Nepřišlo mi to tak úžasný, než Anka brutálně zpotila v tom autě. No a včera měla chudák taky úplně mokrý záda, a to spí na polovysypaným péřovým polštáři, ten by měl taky trochu chladit :nevim: Máme tuhle https://www.detskezbozi.com/…no-vlna.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
6.7.20 13:13

@Ba-stet Jsem na fejsbuku na stránce IVF a vidím tam, ze nejsem jediná, jen bohužel si musíme asi počkat, doufám, ze se dockam, nejsem připravena na to, ze dítě mít nebudeme. :roll:
Zatím mě drží nad vodou ten nový odběr a fakt, ze tyhle vejce byly špatný :roll: jinak už nevím… jestli to nepůjde i po novém odberu, tak půjdu ještě na tu laparku. Víc už udělat nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.7.20 13:48

@Lamicka2016 https://www.satkomanie.cz/…-noseni-deti tady ja zjistuju co a jak a do ceho pujdu..jak rika Mili…neni to o znacce. Ja chci na leto takze nizkou gramaz, aby se dobre udrzoval atd…no mam taky nad cim premyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.7.20 14:10

@Coccinella 13 to je taky treperenda neposedná :mrgreen: @Ba-stet no žvatlá po mamince dost, pusu nezavře :lol: a zoufalé ‚mamaa‘ se ozývá, když si dovolím letět čurat :lol: jinak jede furt dokola mama, baba, gaga, kuju, ueka.. a sem tam změna, ale ‚tata‘ je prej směšný, to se může porvat smíchy, když ho to učím, ale aby to řekl, to ne :mrgreen: malý se taky umí ve spaní otočit na koně, ale jeho to vždycky vzbudí, fňuká, já ho musím otočit na bok a uklidnit :oops: na té podložce se vůbec nepotí Áně? Ten náš macek je zpocen imrvére, takže by to stálo za koupi :think: @Payus a není malá gramáž na malá miminka? 🙊 jako nevím přesně hodnoty, ale co jsem tak pochytila, tak vyšší gramáž = vyšší nosnost hodně zjednodušeně :oops: i když on Déňa není žádný macek na vysokou gramáž :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.7.20 14:10

@Kriistyna To je dobře, že máš kde brát info. Bezdětná nebudeš, neboj :hug: Cary mají úspěšnost 90% při kumulativní léčbě a já myslím, že těch 10% jsou nějaké fakt ztracené případy (jako hodně staré, bez vajíček a tak). A nevěřím, že bys to byla Ty. Možná Ti fakt nesedla ta studie, třeba bude řízená stimulace pro Tebe to pravé :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.7.20 14:11

@Payus Půjdeš do šátku, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.7.20 14:18

@MiliKuu Tyjo, to musí být boží, tolik slov. A už je používá řízeně, jo? :srdce: S tou podložkou - ne že by se nepotila vůbec, to bych asi neřekla (taky zatím nebyla vystavená kdovíjakýmu vedru, žejo), ale včera z toho polštáře měla tak mokré body, že jsem ji musela převléct. Úplně jako by se počurala. A to z té podložky nemá nikdy. Za mě dobrá investice, i když já na merino fakt trpím.

Tyjo, holky, mně by zajímalo, jestli s těma zubama fakt blázním. Anka má všechny příznaky: pláče, kouše, pomáhá Calgel i másaž dásně, dneska nechtěla ani jíst, jen furt mlíko a - s prominutím - hov. o střídá hov. o, už se i poprvé oprudila. A na dásni není ani výstupek! Nevím, co jiného by to mohlo být, nemocná mi nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
6.7.20 14:23

@Ba-stet no třeba mi nesedla, uvidíme, doufám v to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.7.20 14:29

@Ba-stet mozna jsem to tu uz psala.. uvazuju o nem velice, na leto by to bylo fajn, v tehle hicech je nositko mokry a celkem mi to vadi ptz chci fakt chodit dalky. Kamaradka ma satku habadej, ale chci si pujcit od ni naky levnejsi..abych si neudelala hned sekeru treba za osmicku 8o. urcite nepujdu do noveho, koupim si zajetej a s pribehem. Hyrila jsem u nositka.
Jinak Denanek nam zacal „hoblovat“ na kolinkach…brzy taky poleze. Je to par dni co zacal rikat neco jako bababababababa takze rikam baobab :mrgreen: hamamamaamama, a ted jede tatatatatataa, vzdy me mrzi ze sem nejde dat video..to by jste se smali ale zadny mama a tata se nekona..jen proste zvani. Holka od kamosky z porodky uz leze a ma i zoubek, musime ji dobehnout ;)
Jinak jsem se chtela omluvit Vladce, ja v tom utz nevidim asi co bych mela videt a co vidite vy ostatni..tak se omlouvam no ze jsem to nalezite neocenila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.7.20 14:30

@Ba-stet chtela bych z merina naky bodycko na to noseni…slysela jsem jen samou chvalu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí