IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
16.7.20 09:58
@MiliKuu píše:
Jee děkujem holky, u nás od rána sluníčko, pohoda, jen nebyl čas sem skočit :oops: včera jsem ještě večer musela dát čípek, měl přes 38', ale do rána už bez teplot a ťukám ťukám v cajku… jen ta noc :roll: do půlnoci jsem byla vzhůru s Milánkem asi desetkrát a do rána ještě xkrát… no vyspíme se až někdy :mrgreen:

Tak prima. Takže ta reakce byla +- stejna jako minule? A kolik je celkem davek - tri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.7.20 12:34

@Ba-stet a jako foto nebude nebo co? :mrgreen: dalsi velka holka, a jak to dala? A co ty? Nebulela si s ni? Jinak to bexero je na 3 davky. Ted abych nekecala treti by mela byt v roce myslim? Nebo si to pletu s prevenarem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.7.20 16:07

Tak holky, Denis se dnes zacal plazit :dance: 🎆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.7.20 17:05

@Payus Snažím se vyfotit, ale moc mi to nejde 🙉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.7.20 17:17
@Payus píše:
@Ba-stet a jako foto nebude nebo co? :mrgreen: dalsi velka holka, a jak to dala? A co ty? Nebulela si s ni? Jinak to bexero je na 3 davky. Ted abych nekecala treti by mela byt v roce myslim? Nebo si to pletu s prevenarem?

Jinak docela dost brečela už když jsem ji jen držela, po nastřelení sajgon asi na hodinu, nepomohlo ani mlíko 8o A celý den je taková plačtivá, ale možná je to i divným tlakem. Teď se tu strhla bouřka a je to lepší. Já nebulela, ale vždycky když teď zapláče, je mi trochu ouzko :oops:

K plazení gratuluju! A kolik toho „nachodí“? Anka se rozhýbala před pár dny, už ji nemůžu moc nechávat bez dozoru, ale zatím má radius jen kolem 1,5m. Couvá a většinou se nasouká: mezi skříň a zeď (a uvízne), pod postýlku (cestou se bouchne do hlavy), pod přebalovák (a uvízne) a pod křeslo (a uvízne). Včera jsme byly na fzioterapii, kde cvičila jak lachtan - otočka na jednu stranu, na druhou, točení kolem osy doprava, doleva, zacouvat. Plus přidala pár triků z čínského cirkusu (jako když se otáčí na břicho a ceslou dobu se přitom drží za nohu :D ). Vyvázly jsme bez cvičení, s tím, že chce na ta kolena, což mám čekat během pár týdnů, ale zatím to nedělá nijak blbě a není třeba to přeučovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.7.20 17:18

Jo a holky, s tou řepou jste mě mohly varovat :mrgreen: Rudou záři v plínce jsem očekávala, ale ta růžová moč mě teda šokovala :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.7.20 19:32

@Payus děkuju za starost :dance: a Dendulín je šikula :srdce: s tou svatbou nevím nevím, má být ošklivo :oops: tak snad kecají :roll: ;) @Ba-stet Anka vypadá jak velká holka s naušničkami :andel: a že se plazí už takhle brzo, je to šikulka :srdce: Milánek péruje na čtyřech, ale zatím nepřišel na to, jak dopředu :mrgreen: a růžové čurání neměl po řepě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.7.20 19:36

@Ba-stet jo a reakce byla dost odlišná - minule měl přes 39' a tři dny, ale kdybych mu neměřila teplotu, tak ani nevím, že se něco děje, byl veselý, čilý, všechno… teď měl přes 38' ‚jenom‘ dva dny, ale zato celé jedno dopoledne problil a pros…kakal a v podstatě celou tu dobu fňukal, brečel, byl naprosto neodložitelný, i na wc jsem musela chodit s ním, nechtěl se placatit na bříšku, ani na zádech, plazit se, hrát si, nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.7.20 19:44

@MiliKuu aha, ja si pamatuju jen tu horečku a ze to trvalo tri dny. To je mi líto, ze to bylo tak zly… A do ty treti davky nepůjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.7.20 20:43

@Ba-stet ja ho lakam na vlhcaky, a kam je hodim a zasustim tam za nima doleze :potlesk: ja uz mam v obyvaku pripravenou ohradku, holt jedu klecovy chov :mrgreen: Ana je sikulka sikovna, fofrnice mala kam se tak zene covece? Jak pozuje kraska :* @MiliKuu holka zatim to vypada ze nekecaj. Celej den bylo pod mrakem, ale ted je to jak rika pan Komarek…snad se to rano umoudri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.7.20 21:31

@Payus Taky nevím, kam spěchá :roll: Slintající placka byla fajn :) S počasím budu držet palce. My měli oslavu minulou neděli, taky vyhrožovali, že bude zima a déšť a nakonec se to vybralo. Třeba budete (budou) mít taky kliku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
16.7.20 23:16

@Ba-stet tak jsem tady, vcera vecer jsem padla do postele a nevedela o svete… Saška uz je bez teplot a ryma taky ustupuje, tak super :dance: jinak domek bude snad pristi leto… budeme tomu naseme tatovi verit ze to da ;) orazit si? 8o no dopoledne jsem jeste rychle douklidila (vysat, vytrit, koupelna), upekla cokoladovy kolac a odpo tu mel Pavlík navstevu… kamarada ze skolky. Maminka nam ho tu na tri hodky nechala a pak si ho vyzvedla… no musim uznat ze mame zlaty dite, protoze Matesa (to je ten kamarad) bych musela uskrtit… on proste vubec neposlouchal :nevim: a to uz me vcera dorazilo a spala jsem jak zabita. Nastesti i Šuša spala celkem dobre, tak se to dalo. A ráno vstaval Pavel v 7, tak jsem si vzala malou k sobe a spala az do 9 :mrgreen:
Nausnice se mi libily hned, jsou opravdu jemnounky i kdyz je pravda, ze vypada jinak. Je takova vic holcicka :mrgreen: Jaky jste vybrali? Urcite si na ne zvyknes ;)

@Payus dekujeme :hug:, jak jsem psala lepsi to je, ikdyz to byl vcera pres den mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
16.7.20 23:24

@Payus no tak to je super! Gratuluji! Saška zatim jen couva :mrgreen: :roll:

@Ba-stet Anka je sikulka :palec: u nas ruzove curani bylo taky. Ale vzpomnela jsem si na kamarada, ktery kdysi cely vydeseny ze cura krev absolvoval milion vysetreni, aby se pak dobrali toho ze je zdravy a jen mel k obědu repu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@MiliKuu to jsem rada, ze uz je u vas vse o. k. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.7.20 05:58

@Ba-stet ta třetí dávka už je bez nurofenu předem a měla by být snad až za půl roku, tak uvidím, jak to dopadne… zas by asi bylo škoda nedoočkovat to, co už má rozjeté a co už dvakrát trpěl :oops: @Payus tak uvidíš, držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
17.7.20 08:05
@MiliKuu píše:
@Ba-stet ta třetí dávka už je bez nurofenu předem a měla by být snad až za půl roku, tak uvidím, jak to dopadne… zas by asi bylo škoda nedoočkovat to, co už má rozjeté a co už dvakrát trpěl :oops: @Payus tak uvidíš, držím pěsti :kytka:

Určitě bych doočkovala, ať to je funkční, když už si tím protrpěla, chudinka… já tu opět nestíhám psát, sotva to tu pročtu. Dala jsem se do přesnídávek a marmelád z borůvek, tak jsem měla 2 odpoledne co dělat. Do toho začal blbnout kočárek zrovna, když mám jet na týden k našim a pak na dovolenou. Naštěstí to bylo jen ložisko 🤦 copak budete dělat o víkendu vy, děvčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí