IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
5.8.20 22:32

@MiliKuu U nás byl virvál do čtyř :roll: A přes den zase nejsladší a nejmilejší holčička pod sluncem. Jsem zvědavá, co bude dnes…

@Jitule K Váhám, jestli to mám přiznat… ale dávám jen sirupy. Já mám obrovský psychický problém s čípky :oops: U Anky, i u sebe. Po císaři jsem radši vydržela trochu bolesti, než bych si ho nechala dát :oops: Ale ten nurofen, co občas dávám na zvlášť urputné zuby, zabírá docela pěkně… A horečka šla taky rychle dolů a už se nevrátila…

@Payus Jak bylo na fotbale? Vsadím se, že Denda nic nezkazil a naopak byl super týmovou podporou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.8.20 23:06

@MiliKuu @Jitule K @Ba-stet pravda holky, Denda nezkazil nic, byl zlaté a dobrej, teplota už nevylezla, čípek záchrana. Zvládli jsme i Imaginarium bratrů Formanovych, super ty různý hejblata atd.. Fotbal byl ok přijeli jsme tam na 4 (no tam😁)..tam jsme zaperlila spíš já a trener.. Zapoměl mi oznámit že hrajou na jiném hřišti takže jsme měli zpozdo (začínali v 5) než jsme se dosoukali na druhý konec města..no ale cesta domů to byl očistec. Trénink koncil v půl sedmý a poslední přímý spoj ve čtvrt 😁 😁 😁 🤭takže pesko bus na další spoj ale o pár kilaku dal..no došli jsme ale bus byl v trápu to už bylo půl 8… No chlap to psychicky nedal a přijel pro nás. Takže je jasno, zůstává kde je a přestup budou li mít zájem tak za rok zlepší li se spojení. Já si určitě řidičák neudelam :pankac: jsem ráda že se mi nastínila hned ta nejabsurdnejsi situace co mohla nastat.. Aspoň vím, co by Maty musel absolvovat a sam..rozumite mi že jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
6.8.20 07:55
@Ba-stet píše:
@MiliKuu U nás byl virvál do čtyř :roll: A přes den zase nejsladší a nejmilejší holčička pod sluncem. Jsem zvědavá, co bude dnes…

@Jitule K Váhám, jestli to mám přiznat… ale dávám jen sirupy. Já mám obrovský psychický problém s čípky :oops: U Anky, i u sebe. Po císaři jsem radši vydržela trochu bolesti, než bych si ho nechala dát :oops: Ale ten nurofen, co občas dávám na zvlášť urputné zuby, zabírá docela pěkně… A horečka šla taky rychle dolů a už se nevrátila…

@Payus Jak bylo na fotbale? Vsadím se, že Denda nic nezkazil a naopak byl super týmovou podporou :srdce:

Proč se bojíš napsat, že dáváš jen sirupy? Kdyby mi řekla Dr, že mám na výběr, taky bych je volila. Čípky nikdo nemá rád, podle mě ani jediný člověk 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.8.20 11:33

@Jitule K me čípky nevadi :mrgreen: po porodu bych se bez nich ani nevy.. :pankac: nafasovala jsem si je od sester i na domu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.8.20 15:56

@Ba-stet Já čípky taky nechtěla ani vidět, ale Milánek začal teď po 2.bexseru sirupy zvracet :roll: co mi zbývá :? a přesně, po císaři, když už bylo na výběr čípek, nebo nic, už mě vlastně nic nebolelo :mrgreen: :oops: :mrgreen: @Payus samo se to rozhodlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.8.20 12:31

@Jitule K Tak ne že bych se bála, spíš se fakt stydím. Všichni říkají, že jsou účinnější než sirup, tak mám pocit, že bych to měla překonat :oops:

@Payus S tím fotbalem to úplně chápu… Ale když mu nabídne přestup Manchester, tak to nějak pořešíte, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.8.20 12:34

Mám dentální dotaz. Dnes jsem provedla zubní inspekci, vše při starém, ale na spodní dásni, kam až oko dohlédne jsou takové drobné bílé korálky, jako by tam prosvítaly zuby. Ale kromě těch tří starých míst žádné kopečky, zduření. Všimly jste si toho u dětí? Mně to připadá úplně fascinující 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.8.20 13:39

@Ba-stet já ty korálky registrovala hlavně na místě kde mu vylezla ta jednička aakde se řve ta druha, jako by v ty dásní byl vidět základ zoubku. Jo no Mates říkal že až zavolaj že Sparty tak přej jde :mrgreen: má zatím střední cil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.8.20 16:58

@Ba-stet ty bílé tečky, které jsou bílé malé a kulaté myslíš (může být měkké i tvrdé, ale lžičkou necinká)? To jsou ucpané slinné žlázky, nebolí, nesvědí, samo zmizí nejpozděj do cca měsíce :lol: řešila jsem s mudrou, vyšlo to malému na 4měs kontrole, tak jsem se optala, on měl teda jen 2 - na spodní dásni v místech cca trojek ;) jestli myslíš něco jiného, tak se omlouvám za zbytečný komentář :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.8.20 17:27

@MiliKuu hustý, to jsem nevěděla, žádný zbytečný komentar :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.8.20 19:47

@MiliKuu Tak to bude určitě ono! Mně bylo divný, že by to bylo zuby, ale jak to je úplně pravidelně rozmístěný, tak mě to zmátlo. Ale určitě to není ucpaný. Nebo nechci vidět, jak to vypadá prošťouchlý, když už teď slintá jak bernardýn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.8.20 20:43

@Ba-stet tak ono slinných žláz je v puse ‚milion‘ a těch ‚pár‘, co má Aninka ucpaných, to nezachrání :mrgreen: jinak pokud máš pocit, že slintá moc - představ si ty proudy u nás, když roste zároveň šest zubů (4 nahoře, 2 dole) a do toho se Milánkovi opravdu zalíbilo prdět pusou a dělá to furt :oops: :mrgreen: dokonce už se díky tomu naučil, že naslintaným kolečkem se dá prstíkem malovat po pěnových puzzlích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.8.20 20:44

@Payus já to taky nevěděla a podívej, jak jsem teď důležitá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.8.20 20:51

@MiliKuu Pár příkladu od nás: tuhle mě muž obvinil, že jsem něco rozlila v pokoji, že je tam metr dlouhý lepivý flek. Pak se ukázalo, že to je slimejší stopa z kašových slintů :mrgreen:

A prdění pusou taky probíhá. Někdy taky vytvoří úplně bílou pěnu, která jí zůstane na bradě jak plnovous (vždycky říkám: Santo, to už jsou Vánoce? :D ). A když náhodou zůstane chvilku na podložce, zůstane tam taková louže, že někdy váháme, jestli je tam naslintáno nebo načuráno.

Takže mi chceš říct, že může být i hůř, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.8.20 19:18

Tak já hlásím prvni zub a prvni snahy o sezení, pekne na patach do W. A podrobnosti ze mě nelamejte, zahajuji tyden digi detoxu na chalupě bez signálu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí