Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet wauuu gratulace k zubisku
konečně je potvora venku. U nás se dnes taky vyklubal další, no mám radost, konečně bude chvíli klid
dnes koupacka u moji babičky na 90tych narozeninach. Holky krásný vidět tolik generaci pohromadě…
Barunko užijte si dovcu na chalupě, Teo ať se krásně vylita a vy si užijte digi detox, však on ničemu neuškodí. Ať vám vyjde počasí a brzy tady navidenou ![]()
@Kriistyna včera jsem na tebe myslela
jak ty prožívás léto Tynus? Co podnikate a jak se mate?
@Payus dekuji,hele nic moc zajímavého. Když jsem měla konečně trochu volno, tak jsem ležela v horeckach a teď jsem pořad v práci a litam po doktorech. Takže nic moc ![]()
Dovcu mám až za14 dni a jestli vůbec někam pojedeme. Asi bych zkusila vymalovat, takže penízky si nechám na to.
@Payus ten bazen vypada super, neco takoveho chci koupit deckam do sprchace
jak je velkej?
ahoj holky včera UTZ kvůli riziku růstové restrikce a vše v pořádku jen se moc nechtěl fotit ![]()
Teď nás čeká poradna a 3 screen až 24.9 do té doby mám volno od lékařů a trochu nám zlobí zase psí babulka takže jsme ráda, že mám prostor pro ní ![]()
@Lamicka2016 juu miminko
Lami to bude fesacek
a ukaž nám bříško ![]()
@Payus zítra vyfotím, ale na to, že malý je o 5 dní větší tak moc pupíka na začátek 7. měsíce nemám. Jediné co mě trápí je otékající pravá noha - kotník. Když se kouknu pod stůl mám pocit, že koukám na nohu důchodkyně
a pak taky metličky ![]()
@Kriistyna Děkuji moc
je teď stabilizovaná a čekáme až bude zase na klinice doktor, který má dovolenou od 17.8 by měl být a hlavně až poleví ta vedra. Jsou to 3 hodiny v autě a to se mi jí nechce úplně vláčet ![]()
Tak pupik první den 7. měsíce ![]()
a dvě fotečky hrazdičky co Ellimu vyráběl tatínek ![]()
@Lamicka2016 krásně něžné decentní..jak hrazdička tak pupicek
jsi taky hubenour. Ty budeš jak já, odrodis a každý se tě bude ptát kdes to dítě mela ![]()
@Lamicka2016 píše:
Tak pupik první den 7. měsíce
a dvě fotečky hrazdičky co Ellimu vyráběl tatínek
Ty jsi hubená
takové břicho mám teď, když vydechnu ![]()