Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus @Jitule K Holky děkuji, ale trápí mě pravá noha. dva týdny zpět mi natékala jen v práci, ale doma v pohybu to bylo celý den ok. No a teď už se s bačkůrkou budím
Posílám dnes ráno v 9 v práci pravou i levou ![]()
@Lamicka2016 teda ty jsi u benour! Krasny pupik! Takovy nemam ani pri hodne velkem vydechu
k te nozce… pijes hodne? Mne to zvyseni tekutin vzdy zlepsilo. I kdyz ja to mela spis pozdeji a otekaly mi prsty na rukou. Nemohla jsem dat ani ruku v pest… a to nepomahalo temer nic. Jen rano hodne studene vody na ruce…
@Coccinella 13 Mám s tím pitím problém celoživotně, ale už jsme si dnes koupila citron a vodu do mrazáku a zkusím na tom máknout. ![]()
@Lamicka2016 já s pitim taky zapasim neumím si vzpomenout že mám žízeň to samý mám teda i s jidlem
. Máš to krutě natekly. A obě nožky? Já měla oteklé prsty jak píše Vlaďka, ale žádný extrém, jen prstýnky se zarizly a špatně se mi ohybali prsty.
A myslím by pomohla i vodnata zelenina meloun okurky..
@Payus meloun i okurky futruji bez problému. Spíš ta voda mi nejde a celkově jak říkáš si nevzpomenu
otéká jen jedna strana a tak si myslím, že malý tlačí na nějakou cévu. Tak nějak mi to i vysvětlil doktor.
Mám si jen hlídat, aby mě nezačalo bolet lýtko, kdyby náhodou tak šup k doktorovi, aby to nebyla tromboza.
@Lamicka2016 píše:
@Payus @Jitule K Holky děkuji, ale trápí mě pravá noha. dva týdny zpět mi natékala jen v práci, ale doma v pohybu to bylo celý den ok. No a teď už se s bačkůrkou budímPosílám dnes ráno v 9 v práci pravou i levou
No to je teda něco…mluvila jsi s Dr??? ![]()
@Jitule K ano, gynekolog říkal ať si hlídám tu bolest, kdyby začalo bolet lýtko, tak k doktorovi.
Popravdě nevím k jakému bych měla zajít, aby na to koukl? Nějaký hamtolog?
vůbec se v tom neorientuji…
@Lamicka2016 no to jo Lami, na to bacha. Kdyby se ti to nezdálo radši plasit předem. Hele řeknu ti, ale uteklo to jako voda… Už máš většinu těhotenství za sebou.. Za dva měsíce Bude doma už veselo ![]()
@Payus nééé až za 3. Já dnes teprve 7 začala
nestraš se dvěma ![]()
@Lamicka2016 beru zpet
to ať se tam ještě pece
však si vlastne psala 13.11 patek ![]()
@Payus ano božský datum
ale nás ta 1 a 3 provází celý vztah takže to beru jako dobré znamení ![]()
@Lamicka2016 a proč by taky ne
já si usmyslela že porodním 13.12 taky pátek, dokonce mě fakt i zadrželi v porodnici, ale Denis si počkal pěkně na sobotu jako jeho bracha
takže oba v sobotu dopo, jeden v 11 a druhý v 10. A oba 39+1
a na náhody neverim
držím palce ať ti to vyjde jak si přeješ Lami
![]()
@Payus Děkuji. Já se pokusím malého udržet co to půjde
u nás teď zrovna ve spodním patře nejde ani elektrika. Jedeme jen na prodlužováky a celkově to budeme mít veselé. Štěňátka k odběru, druhá fenka v listopadu ke krytí a já se do toho budu učit kojit
jestli mě na Vánoce neodvezou tak už nikdy ![]()
Tak jako tady se nic neděje jo? Baru stále v detoxu? My na dovce ve Svobodě, sbíráme a roznasime kamínky.. Ty moji zmetci nachází a já jen roznasim
zdravíme z Krkonos ![]()
@Payus píše:
Tak jako tady se nic neděje jo? Baru stále v detoxu? My na dovce ve Svobodě, sbíráme a roznasime kamínky.. Ty moji zmetci nachází a já jen roznasimzdravíme z Krkonos
Asi to tu má pod palcem hlavně Baru, no
co máte všichni s kamínky…v životě jsem žádný nenašla ![]()