IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
20.8.20 07:06

@Ba-stet kojení jsem částečně zrušila :oops: resp kojím jen ráno a večer a někdy oběd, když toho sní málo ;) několikrát jsem zkusila po jídle dokojit a to kouše Milánek jak čert a nesosá :oops: takže kojím jen když předtím nejí :mrgreen: předevčírem po mně lezl v pokojíčku(oblíbená zábava), snažil se mi přelézt přes břicho (ležela jsem na zemi) a jak si chtěl pomoct, tak mě kousnul do jizvy :zed: můžu ti říct, vyletěly mi slzy jak hrachy a jemu jedna na zadek :oops: bohužel kousací období prej mají skoro všechny děti, ale opět ‚vyrostou z toho, vydržte‘ :zed: jinak malý kouše do rukou a nohou, většinou na to stačí NE, ale mnohokrát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.8.20 08:18

@MiliKuu No tak to ne-kojeni je dobry, ne? Samoodstav bez slz :palec: A on kouše schválně? Uz takhle brzo? Anka mě kousla mimoděk - jak hrozně trpi na ty zuby (ted zas tri dny očistec), tak ji nekdy dávám žužlat prst, jediny kousatko, co fakt funguje. No a s ta ziletkama v dásni žádná sranda :roll:

Jinak z meho asociala se pomalu stava společenský šplhoun. Byla jsem ji ukazat v práci, tam šla z ruky do ruky bez řevu, neustale se řehtala a pak si tichoučce hrála na podlaze. Všichni z ní byli paf, nejvíc šéfová. S tou jsem ted trochu ve sporu kvuli objemu práce, tak mam obavu, aby nenabyla dojmu, ze s nejhodnějším miminkem sveta můžu makat ještě víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
20.8.20 08:33
@MiliKuu píše:
@Ba-stet no některá vajíčka jsou do 9kg, některá do 13kg (to máme my) a nevím, jestli jsou i větší :oops: ale základ je, že dítku nesmí čouhat hlava ani kousek vrchem ven ;) my máme jěště tak 5-7cm fóra a tři kila, tak uvidíme, co bude dřív :lol: jinak Milánek valí a dnes se mu prořezává sedmý zub 8o

My máme taky do 13 kg, ale teď budou dny Marianne, tak chci koupit ve slevě i fusak a nánožník a tu sedačku, to bude raketa 🤦 Milánek už musí mít úsměv jak dospělý, tolik zubů :potlesk: my pořád 0 🙉 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
20.8.20 08:36
@Ba-stet píše:
@MiliKuu No tak to ne-kojeni je dobry, ne? Samoodstav bez slz :palec: A on kouše schválně? Uz takhle brzo? Anka mě kousla mimoděk - jak hrozně trpi na ty zuby (ted zas tri dny očistec), tak ji nekdy dávám žužlat prst, jediny kousatko, co fakt funguje. No a s ta ziletkama v dásni žádná sranda :roll:Jinak z meho asociala se pomalu stava společenský šplhoun. Byla jsem ji ukazat v práci, tam šla z ruky do ruky bez řevu, neustale se řehtala a pak si tichoučce hrála na podlaze. Všichni z ní byli paf, nejvíc šéfová. S tou jsem ted trochu ve sporu kvuli objemu práce, tak mam obavu, aby nenabyla dojmu, ze s nejhodnějším miminkem sveta můžu makat ještě víc :roll:

No vidíš, bude to pravá holčička, samý chlap a samá náruč 😂 já kojím jen kolem 2:30 ráno, jinak mě odstříkává… večer mu dělám kaši z mého mléka co odstříkám. Takže taky samoodstav 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.8.20 10:04

@Ba-stet no nevím, jestli úplně schválně, spíš si oťukává teritorium mi přijde a mezi tím sem kous tam kous :lol: každop do jizvy to bylo v rámci horolezení, to nebylo, že by mě chtěl kousnout, ale jak mi zatrnulo až za krkem, tak ruka vyletěla :oops: nutno podotknout, že při horolezení od té doby nekousl :lol: A při tom kojení kousal, ptže už měl dost a nudil se asi :nevim: No a s asociálky vidíš, co vyroste za lvici salónů :kytka: @Jitule K no ony jsou všechny poloviční a podpoloviční, takže je to sranda a ne dospělý :mrgreen: ale to čištění :roll: buď ráda, že ještě nemáte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.8.20 10:31

@Jitule K Ty jsi vubec hrdinka, že tak dlouho bojuješ. Vubec si to neumim představit. Ta kase z mm je super :palec: To ja odstříkám tak na lžičku :oops: :D

@MiliKuu No, to jsem se chtela zeptat - jak a cim cistite??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.8.20 12:45

@Ba-stet nejdřív jsem zkoušela prsťáček, ale jen do doby, než přes něj proukousl až do prstu :mrgreen: a od té doby máme curakid kartáček a jen vodou, pastu zatím ne-e ;) ale já teda Milánka i umývám jen vodou bez ničeho :oops: :mrgreen: a snažím se krouživými pohyby a ze všech stran, ale je to boj :oops: :roll: ačkoli čistím od prvního zoubku (což je přes tři měsíce) x krát denně, tak furt strká kartáček jazykem ven a brání se :mrgreen: ale neřve u toho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
20.8.20 18:12
@Ba-stet píše:
@Jitule K Ty jsi vubec hrdinka, že tak dlouho bojuješ. Vubec si to neumim představit. Ta kase z mm je super :palec: To ja odstříkám tak na lžičku :oops: :D@MiliKuu No, to jsem se chtela zeptat - jak a cim cistite??

Kolikrát bych se na to už vykašlala, ale když je nedonošený, snažím se aspoň takhle mu to vynahradit, pořád jsem se s tím ještě nesrovnala… Sotva se snaží vyšpulovat zadek, vzteká se…zuby nemá, je to prostě znát…a kvůli mě 😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.8.20 18:59

@Jitule K To urcite neni pravda :hug: To si fakt nevyčítej. Ma sve tempo a povahu. Kamaradka ted rodila 35+1 a doktor říkal, že mimina přesně vědí, co dělají. Ze něco nebylo, jak mělo a byl cas na vylodění. Anka sla driv, ani se neotočila, myslím, ze věděla proč. Ja vim, ze Te trápí, ze se neotáčí, ale podle toho, co popisuješ neni nijak opožděný ve vývoji, spis nema potřebu se tocit :nevim: A k tomu si dojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.8.20 22:22

@Jitule K beruško, žádný kvůli tobě. Díky tobě tu je milacek :srdce: Ty i Vitecek jste skvělá dvojka, jsi úžasná a on je prostě super typek. Já si myslím že ti prostě chce jen splnit sen a být co nejdyl tím vymodlenym mimineckem než z něj vyroste velký chlapeček.. Mrzí mě že se tím trápí, a věř že on všechno krásné dohnal, a hlavně je zdravý a to je to nejdůležitější. Já vám oběma tleskam :potlesk: kamarádky chlapeček měl taky těžší příchod na svět, kleště atd.. A taky nikam nechvata, krásné roste, ale užívá si to miminkovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.8.20 23:10

@Payus Je zajímavý, že všechny máme vymodlené děti a každá i svou třináctou komnatu, která je vlastně z dlouhodobého hlediska úplná pitomost - zklamání z císaře, nekojení… A přitom máme krásná, zdravá, fakt báječná mimina :srdce: Za rok na tom nebude záležet a za pět let si ani nevzpomeneme… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
21.8.20 06:28

@Jitule K jaképak kvůli tobě?! Ty děláš, co můžeš :hug: Víťulík přesně ví, co a jak :srdce: holky @Ba-stet a @Payus to napsaly krásně, jen bych se opakovala :kytka: užívej si toho, že je miminko a nespěchej na něj, než se ožení, bude mít zubů plnou pusu a bude běhat jako ty :hug: @Ba-stet tos napsala úplně přesně, z dlouhodobého hlediska pitomost a člověk si tím kazí myšlenky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
21.8.20 07:49
@Ba-stet píše:
@Jitule K To urcite neni pravda :hug: To si fakt nevyčítej. Ma sve tempo a povahu. Kamaradka ted rodila 35+1 a doktor říkal, že mimina přesně vědí, co dělají. Ze něco nebylo, jak mělo a byl cas na vylodění. Anka sla driv, ani se neotočila, myslím, ze věděla proč. Ja vim, ze Te trápí, ze se neotáčí, ale podle toho, co popisuješ neni nijak opožděný ve vývoji, spis nema potřebu se tocit :nevim: A k tomu si dojde…

Už se otáčí 14 dní hned na obě strany a od té doby špulí prdku jak housenka a vzteká se, že mu nejde lést.. jak dlouho vám trvalo než se děti rozlezly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
21.8.20 07:50
@Payus píše:
@Jitule K beruško, žádný kvůli tobě. Díky tobě tu je milacek :srdce: Ty i Vitecek jste skvělá dvojka, jsi úžasná a on je prostě super typek. Já si myslím že ti prostě chce jen splnit sen a být co nejdyl tím vymodlenym mimineckem než z něj vyroste velký chlapeček.. Mrzí mě že se tím trápí, a věř že on všechno krásné dohnal, a hlavně je zdravý a to je to nejdůležitější. Já vám oběma tleskam :potlesk: kamarádky chlapeček měl taky těžší příchod na svět, kleště atd.. A taky nikam nechvata, krásné roste, ale užívá si to miminkovaní.

Vy jste tu všechny tak hodné 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
21.8.20 07:54
@MiliKuu píše:
@Jitule K jaképak kvůli tobě?! Ty děláš, co můžeš :hug: Víťulík přesně ví, co a jak :srdce: holky @Ba-stet a @Payus to napsaly krásně, jen bych se opakovala :kytka: užívej si toho, že je miminko a nespěchej na něj, než se ožení, bude mít zubů plnou pusu a bude běhat jako ty :hug: @Ba-stet tos napsala úplně přesně, z dlouhodobého hlediska pitomost a člověk si tím kazí myšlenky :?

Když jsme u toho běhání, ve středu jsem se registrovala na půlmaraton v Plzni 😱 po 2 letech zase, strašně se těším a přitom se bojím, dřív byl čas trénovat, teď se sotva někam dostanu, takže čas neřeším, ale v cíli na mě bude čekat můj knedlíček s tatínkem, to musí běžet samo. Přesně na jeho 10 měsíců 27.9. Přidám sem fotku Vítečka, dostal loni k Vánocům od tchýně zebru Ryan, vidíte tu radost? Když se praští do hlavy, řehtá jak kůň a on se bojí :lol: posadila jsem ho jen na 5 vteřin a držela, nebojte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí