Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet my máme nej tyto, ale ve všech je povídání
jediné, co mě bez povídání napadá, je objednat z puzzliky.sk a ušít si - tam mají o veliké řepě
https://www.puzzliky.sk/…ne-leporelo/ a je to fakt rychlovka šití, do hodiny i s žehlením a zaměřováním látek a vatelínu
jinak koně máš luxusního vybraného, my máme doma dva
jednoho plyšového po nějakém dítku z rodiny manžela, ten ihahá a švihá ocasem a druhého dost podobného tomu ‚sockakoni‘ z tvých fotek, akorát je světlé dřevo… houpem zatím na plyši, dřevo tlačí a malý protestuje
tak ty perly musíš využít jak Srdce oceánu v Titanicu, skříňová armáda spásy má smůlu
@Payus než nám ty prťata zjistí, že lézt je rychlejší… pak to bude jiný fičák ![]()
@Jitule K @Payus Joo, holky, a přitom byl jen smutný popis reality ![]()
@MiliKuu Díky. Na ty Lesní příběhy mrknu
Na oplátku doporučuju Ančinu top https://www.megaknihy.cz/…nipasek.html?… a já osobně mám ráda https://www.megaknihy.cz/…ini-oni.html. Ale to není leporelo, takže než to přelouskáme, tak si Anka nic nezapamatuje. Možná zkusím číst jen prvních šest básniček ![]()
A pan Milánek má celý hřebčín, hm, to je jiná ![]()
@Ba-stet no dobrá partie
na Vítečka sice nemá, hrady-zámky nevlastní, ale i koně se cení
díky za tip ![]()
Holky je reálné navléknout do toho malé miminko? je to od 0-3 měsíce, 56-62…šlo by to i do nosítka?
@Lamicka2016 To záleží. Na Anku jsem veelmi pracně shanela 50 a byla v ní utopená. A Milanek by se tomu asi vysmál
Do nosítka bych řekla, ze to bude teplý, ale ať spíš poradí holky, ja v zime nenosila. Ale pro moji horkokrevnou holku by to bylo moc i do kočáru. Tam jsem na echt zimu mela pravyho berana a do toho sla prakticky v pyžamku ![]()
@MiliKuu Tak jsem se včera vrhla na šití balonku, protože Anka ho děsně nutne potřebuje, ty smyslový zatím nepřišly a pes odmítá půjčovat. Dostala jsem se k tomu po jedenácté, po pulnoci zbývalo sešít dohromady. A ukázalo se, ze soudružka udělala chybu - sice jsem dávala enormní pozor, abych měla vsechny kusy lícem dolů (stejně), ale v jednu chvíli se mi podařilo to sešít tak, že lícem byla i rubova strana švu. Na místě jsem to vyhodila. Tak s tim QB nevim. Jednu novou hračku jsem ale včera vyrobila, to bude tak moje úroveň
. Ale je to teda hit, Anýz ji nepouští z ruky.
@Lamicka2016 reálné obléct je - narodí se ti velmi pravděpodobně vel. 50-56… ale za mě teda max do kočárku… do nosítka bych v tom malého rozhodně nedávala, jelikož v tom na 99% nedocílíš správného podsazení a to je kor u novorozence poměrně zásadní problém
a já bych to teda nedala ani do autosedačky, ptže tím, jak je to naducané, tak abys přes to dostala popruhy, budou hodně povolené a kdyby se nedejbože něco stalo, tak ze sedačky mimčo vyletí, navíc je to kluzký materiál (resp většina těchhle kombinéz, tvoji neznám konkrétně)… já používala jen do kočárku kombinézu a to zase ale v kuse i s ťapkama, aby netáhlo do nohavic… ![]()
@Ba-stet přesně to jsem vyrobila taky
akorát na zavěšení na hrazdu
a s tím balónkem mě to teda mrzí, to tak bývá, když se dává extra pozor
aspoň u mě teda
jinak s QB se mi líbí tak trochu vyčůrané řešení, co za mě teda ušetří tak milion hodin času a práce a na tu první bude bohatě stačit, viz foto
entovací nůžky i filc vlastním, teď už jen ten čas ![]()
@MiliKuu Na hrazdičku jsem to udělala taky, ale s menším kroužkem a v blbych barvách, takze nezájem. Za to ted s tím polosedí a mává jak gymnastka se stuhou ![]()
To šití mě štve. Ja se to snad nenaučím 😓 Vždycky, kdyz uz mam pocit, že js dm toho docela pronikla, udelam takovou botu
A jeste na úkor spánku, kreryho v zubním saigonu moc nemam. To s tim filcem znám taky. Plzs se to da doočurat tim, ze se da filc poměrně bezpečně lepit. Ale ja jsem doufala, ze to udělám pořádně, s ruznymi povrchy a tak. Ovšem kde vezmu cas a jestli to pak dopadne takhle ![]()
Holky děkuji moc, máme zimní fusak jak ve vajíčku tak v kočárku a oba opravdu hodně teplé. Tak na to prdím. Já někde viděla tedy zateplovací mikinu na nosítko a ta byla úžasná jen to bylo myslím ze Slovenska a drahé, ale mohl bych taky zase zkusit vinted. Tam se mi daří lovi hezké kousky na začátek a jen budu dokupovat a to malé dávat do krabic na půdu. Nechci mraky oblečení ![]()
Uvidíme jak dopadneme, ale myslím, že u nás bude největší hit a potřeba toho nosítka, ale je to jen takový můj pocit.
Jinak včera se mi malý začal v břichu vlnit a dělat boule a místo abych se rozplývala vzpomněla jsem si na ten prví původní film Vetřelec
![]()
@Lamicka2016 jako jestli chceš levnější nosící oblečení, tak mívá ten lidl, bonprix nebo hm myslím ![]()
@MiliKuu on to je takový návlek co se dává přes nosítko:
https://nije.sk/…cjug2qr3pln2
ale ty ceny jsou šílené
a ještě zrovna mají jen béžové a já viděla krásnou šedou, takový myší kožíšek ![]()
@Lamicka2016 jooo rozumím
krásné to je, to jo, ale zrovna Dandelion je drahý dost no
ale ty zateplovací kapsy se dají pořídit i o dost levnějc nové, softshellové a lecjaké
@Ba-stet já to mám se šitím stejně - vždycky, když mám pocit, že je to boží, pak něco podělám - nejčastěji poslední detaily
já qb taky chtěla dělat pořádně a parádně a nakonec budu ráda aspoň za tyhle očůrávky
ale třebas napřesrok, když začnu hned po Vánocích…
@Coccinella 13 Vladi, já jsem na vás teďka kterýsi den myslela, jestli jste ok, furt se cachtáte v bazéně a nemáš čas napsat… no ještě že už je to za vámi
bylo to hrozné? Já se těch dětských nemocí bojím jak čert kříže
![]()