IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
31.8.20 11:50

@Coccinella 13 jedete už zítra vid, je to stres velkej.. jasně že máš stazenou žaludek :wink: vždyť nevíš co vás čeká a jak co dopadne a jak to tam bude Sušenka zvládat, moc otazníků.. Je to psycho, ale vím že vy to dáte holky :srdce: já vám hlavně preju ať všechno je na výbornou, aby ten stresovej zážitek dlouho netrval a brzy vás pustili domu. Určitě se ozvi, když bys měla nakou krizi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
31.8.20 20:30

@Coccinella 13 držíme s Milánkem pěsti, holky :hug: :kytka: @Payus on tak dlouho normálně nespí (max tak hoďku, hoďku a půl), ale myslím, že to byla kombinace horského vzduchu a mírného nachlazení :oops: předevčírem to vypadalo, že si vyřval hlasivky (ano, měl kdy, bříško :roll: :zed: ) a ono mu to zůstalo, dokonce měl 37.5', ale to během hodiny ráno přešlo samo… takže myslím, že to byl ozdravný spánek, ptže už je ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
1.9.20 06:44

Holky diky, vcera jsem nejak nestihla napsat… :roll: napisu ze spitalu. Mimochodem je taky blby ze vubec netusim na jak dlouho to bude. V telefonu mi to nedokazali rict… :nevim: takze jedu s peknym kufrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.9.20 10:25

@Coccinella 13 🍀 🍀 🍀 tenhle boj vyhrajete devcata :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.9.20 10:59

@Coccinella 13 :hug: Myslím na vás. Je teda hustý, že nedaj ani kvalifikovaný odhad o délce pobytu. Kdybys cokoliv potřebovala (i oblečení, mam zásoby asi do vel 86), tak napiš a ja Ti to hodím. Opravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.9.20 11:02

Já hlásím nemocné mimino. Rymicka a kaslik. Strikani do nosu snáší jeste hůř než ja. Doufám, ze ji přes den bude lip, protože sama to asi nezvládnu. O odsavani ani nemluvím. 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.9.20 12:49

Já hlásím že miminko přišlo na to k čemu má nožičky… @Ba-stet jee první nemoc, ať je Anik brzy zdravá. Barus to zvládneš, rikej si že ji tím pomáhás. Ať je brzy fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.9.20 12:53

@Ba-stet na rýmu se doporučuje do blízkosti postele zavěsit v látkovým pytlíku cibule, ty silice uvolní nos. Dal doporucuju mazat pod nosikem krémem třeba s výtažkem z borovice.. Taky uvolňuje. Jen tipy co by mohlo nahradit to stříkání do nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.9.20 13:07

@Payus Déčko :potlesk: :potlesk: :potlesk: Tohle mimino žeru :srdce: Diky za tipy na uvolnění, ja zrovna koukám, jestli nekde v okolí neseženu aroma olej do difuzeru. Nechce se mi dnes nikam courat. Stříkání pomáhá a už se mi to jednou povedlob :palec:. Myslim, ze taky cítí, ze to ulevuje. Bala jsem se, že to nedam fyzicky - vcera jsme ji drželi dva a meli co delat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.9.20 13:49

@Coccinella 13 tak ať je to všechno v pořádku a jste brzo doma :hug: @Payus super, Denda je prostě fofrník :potlesk: u nás se stojí u koně :mrgreen: akorát mu musím mýma nohama přidržovat oře, aby ho nepřevrhl :mrgreen: @Ba-stet tak to ‚gratuluju‘ k první nemoci :oops: ať je Aninka brzo fit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.9.20 13:53

@MiliKuu Fakt stojí :srdce: No, povím Ti, zlatý zuby proti blbý rýmě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
1.9.20 15:47

Ahoj holky :mavam: :hug:
Všem co to teď nemají jednoduchý držím palce ať je brzo lip :hug: :srdce:
Já čekám teď na výsledky jestli je vše v pohode a budu mít zelenou na nové IVF.
V neděli jsem byla na MR a myslela jsem, ze to bude moje smrt. Zjistila jsem, ze mam asi klaustrofobii z malého prostoru a ještě teď se z toho psychicky dávám dohromady :roll: rozhodla jsem se, ze to bylo poslední vyšetření, už nikam nejdu.
Podle revmatolozky mi hrozí Bechterev, je to takové autoimunitni onemocnění velkých kloubu a páteře, tak doufám, ze se to nepotvrdi :roll: jsem teď na práškách na bolest a aby mi tlumili zánět v SI zkloubeni. Ještě začnu chodit na rehabku. Tak uvidíme no. Snad to vyjde dobre a nic mi nebude. 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.9.20 16:23

@Kriistyna Zrovna včera jsem na Tebe myslela!!! Tyjo, to jsou zprávy! Tak doufám, ze Bechtěrev se přiřadí k tem diagnozam, co Ti vyvrátili :roll: A s novym cyklem drzim palce. Zohlední pri stimulaci nejak ten zanet? Nebo stačí leky, co bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
1.9.20 17:22

@Ba-stet uvidíme teď z toho magnetu jestli tam něco bude a uvidíme na kontrole 23.9. Co mi řekne doktorka z revmatologie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.9.20 17:35

@MiliKuu juu Milanek stojí, doslova stojí :dance:. Denis vyšplhal jinak by to jeste nezvladl a od nafoceni to znovu neproběhlo. Ale už ví že to jde. Jsem ráda že jsem to nepropasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí