Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coccinella 13 jedete už zítra vid, je to stres velkej.. jasně že máš stazenou žaludek
vždyť nevíš co vás čeká a jak co dopadne a jak to tam bude Sušenka zvládat, moc otazníků.. Je to psycho, ale vím že vy to dáte holky
já vám hlavně preju ať všechno je na výbornou, aby ten stresovej zážitek dlouho netrval a brzy vás pustili domu. Určitě se ozvi, když bys měla nakou krizi ![]()
@Coccinella 13 držíme s Milánkem pěsti, holky
@Payus on tak dlouho normálně nespí (max tak hoďku, hoďku a půl), ale myslím, že to byla kombinace horského vzduchu a mírného nachlazení
předevčírem to vypadalo, že si vyřval hlasivky (ano, měl kdy, bříško
) a ono mu to zůstalo, dokonce měl 37.5', ale to během hodiny ráno přešlo samo… takže myslím, že to byl ozdravný spánek, ptže už je ok ![]()
Holky diky, vcera jsem nejak nestihla napsat…
napisu ze spitalu. Mimochodem je taky blby ze vubec netusim na jak dlouho to bude. V telefonu mi to nedokazali rict…
takze jedu s peknym kufrem ![]()
@Coccinella 13
Myslím na vás. Je teda hustý, že nedaj ani kvalifikovaný odhad o délce pobytu. Kdybys cokoliv potřebovala (i oblečení, mam zásoby asi do vel 86), tak napiš a ja Ti to hodím. Opravdu.
Já hlásím nemocné mimino. Rymicka a kaslik. Strikani do nosu snáší jeste hůř než ja. Doufám, ze ji přes den bude lip, protože sama to asi nezvládnu. O odsavani ani nemluvím. 🤦
Já hlásím že miminko přišlo na to k čemu má nožičky… @Ba-stet jee první nemoc, ať je Anik brzy zdravá. Barus to zvládneš, rikej si že ji tím pomáhás. Ať je brzy fit ![]()
@Ba-stet na rýmu se doporučuje do blízkosti postele zavěsit v látkovým pytlíku cibule, ty silice uvolní nos. Dal doporucuju mazat pod nosikem krémem třeba s výtažkem z borovice.. Taky uvolňuje. Jen tipy co by mohlo nahradit to stříkání do nosu.
@Payus Déčko
Tohle mimino žeru
Diky za tipy na uvolnění, ja zrovna koukám, jestli nekde v okolí neseženu aroma olej do difuzeru. Nechce se mi dnes nikam courat. Stříkání pomáhá a už se mi to jednou povedlob
. Myslim, ze taky cítí, ze to ulevuje. Bala jsem se, že to nedam fyzicky - vcera jsme ji drželi dva a meli co delat. ![]()
@Coccinella 13 tak ať je to všechno v pořádku a jste brzo doma
@Payus super, Denda je prostě fofrník
u nás se stojí u koně
akorát mu musím mýma nohama přidržovat oře, aby ho nepřevrhl
@Ba-stet tak to ‚gratuluju‘ k první nemoci
ať je Aninka brzo fit ![]()
Ahoj holky
![]()
Všem co to teď nemají jednoduchý držím palce ať je brzo lip
![]()
Já čekám teď na výsledky jestli je vše v pohode a budu mít zelenou na nové IVF.
V neděli jsem byla na MR a myslela jsem, ze to bude moje smrt. Zjistila jsem, ze mam asi klaustrofobii z malého prostoru a ještě teď se z toho psychicky dávám dohromady
rozhodla jsem se, ze to bylo poslední vyšetření, už nikam nejdu.
Podle revmatolozky mi hrozí Bechterev, je to takové autoimunitni onemocnění velkých kloubu a páteře, tak doufám, ze se to nepotvrdi
jsem teď na práškách na bolest a aby mi tlumili zánět v SI zkloubeni. Ještě začnu chodit na rehabku. Tak uvidíme no. Snad to vyjde dobre a nic mi nebude. 🍀 🍀
@Kriistyna Zrovna včera jsem na Tebe myslela!!! Tyjo, to jsou zprávy! Tak doufám, ze Bechtěrev se přiřadí k tem diagnozam, co Ti vyvrátili
A s novym cyklem drzim palce. Zohlední pri stimulaci nejak ten zanet? Nebo stačí leky, co bereš?
@Ba-stet uvidíme teď z toho magnetu jestli tam něco bude a uvidíme na kontrole 23.9. Co mi řekne doktorka z revmatologie…
@MiliKuu juu Milanek stojí, doslova stojí
. Denis vyšplhal jinak by to jeste nezvladl a od nafoceni to znovu neproběhlo. Ale už ví že to jde. Jsem ráda že jsem to nepropasla.