IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
9.9.20 23:52

@Coccinella 13 Hm, s jogurtem bychom asi mely ještě počkat :think: No, zitra zkusím to nastrouhany jablko a udělat švestkovou přesnídávku, nebo spíš podušené kousky švestek a uvidím, jestli to projde :palec: :D A jeste se zeptam - kolik ovoce tak dáváš? Ja na to koukala a kdyby to.melo byt dalsich 150g pred obedem, to mi prijde docela dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.9.20 08:15

@Ba-stet ja davam prave ovoce odpo. A davam podle odhadu, treba jednu malou hrusku a lzici jogurtu, mensi jablko… ona stejne vic jak tech cca 120-150 nechce. Pak to proste zacne plivat. Svestky jsem ji davala jen rozpuleny a sloupnuty, rozvareny je nechtela… u nas teda vede ovoce cerstvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.9.20 08:43

@Coccinella 13 Aha, no mně by se to taky hodilo odpo (i když teď s tim spaním je to tak divoký, že pořád ještě nekdy podavam oběd ve tři :oops: ). A co pak budeš dávat dopoledne? Promiň, že se ptám tak blbě, ty příkrmy jsou pro mě zjevně vyšší dívčí :oops: :D Anka je zjevně taky na čerstvý ovoce. Ted ma teda šanci, ale v zimě to bude mít blbý :think:

Jinak hlásím opět strašnou noc. Resp. mezi třetí a šestou sérii pláče, buzení, lození, prudění… zakončenou nurofenem. Kdy to skončí? Chci zpět rychlý kojení ve tři a v pět 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
10.9.20 10:33

Holky, tak dnes mi apka hlásí 8 měsíc 8o jak se to sakra stalo :lol:
a pupek tedy oproti 7 měsíci poskočil o dost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.9.20 10:59

Ahooj holky :kytka: my jsme dnes měli desetiměsíční kontrolu, malý má 75cm a 10,6kg, v průkazce zapsáno, že je šikovný :lol:

@Ba-stet vetřu se do diskuze - já dávám dopo jeden bílý jogurt (vím, že vy máte čas :oops: ) a něco k tomu (kousek chleba, někdy sušenku, někdy křupku…), pak oběd, odpo sváču ovoce (malý sní klidně 300g :oops: ) a na večeři dávám kaši (ano, vím, že se to teď moderně nedoporučuje večer, ale u nás je ráno kojení) a poslední jídlo dne v cca 20h kojení. Poslední jídlo dne by to bylo, kdyby se třeba dnes dvakrát nekojil i v noci :oops: :mrgreen: @Coccinella 13 jak ta krasotinka vaše papá tu bramboru, to je super :mrgreen: :srdce: @Lamicka2016 no jo, teď už to do toho pupku půjde furt ;) každop já velryba měla takový, co máš ty teď, už tak v šestém :oops: :roll: :mrgreen: ale pěkný je, takový kapesní :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.9.20 11:21

@MiliKuu Vetři, rada slyším další názor, ale nechtěla jsem Te vyvolávat. Mně tam chybi ten jogurt, to je jasný, bez něj mi to nejde poskládat :D A to ovoce dáváš syrovy nebo přesnídávku? Já kaši, když jsem zacinala, dávala odpoledne, bála jsem se, že bude těžká na trávení. A taky se nejak přirozeně přesunula na večer. Co a jak budu dávat na snídani, nevím, teď jsem rada, ze vstanu, vykopu se na devátou se psem a nikdo ze zúčastněných neni v pyžamu :oops: Ale rozhodla jsem se to neřešit, kdoví, jak to bude se spanim, vstáváním…

Hele, a navážu na naše téma - jak silnou plsť máš na QB? Na ten obsah, ne na stránky? Vaham, co objednat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.9.20 14:05

@Ba-stet Saška ma rano kojeni a pak kdyz se dostanu ke snidani, tak si da se mnou par kosticek chleba nebo kousek rohliku, kazdopadne to je v dobe jeji svaciny :oops: takze pak vetsinou tak do hodinky spi a pak ma obed. Pak prave ovoce, ktere ted davam s trochou jogurtu, jinak bych to videla jako Mili a jogurt bych dala dopoledne nebo naopak podle momentalni situace… hele u nas se blbe spo uz nekolikatou noc a priznavam, ze uz toho mam taky dost… :roll:

@Lamicka2016 jeee, to je krasnej pupik :srdce:

@MiliKuu no tak to uz je taky kus chlapa :mrgreen: teda pekne porcicky basty :palec:
Saška basti rada a s chuti, ale tolik toho neda :nevim:

Holky co všechno delate prckum k jidlu? Mam nejakou obedovou krizi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.9.20 15:21

@Coccinella 13 chceš vidět muj miminí obzed inspirovaný žrádlem pro kočky? :mrgreen: :oops:

Necham vas kouknout a pak napíšu, co to je 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.9.20 16:03

@Coccinella 13 file a brambory, těstoviny na všechny způsoby s masem i bez. Rýži se zeleninou. Polivky mrkvickovou, cukynovou, bramboracka má rád lusteniny..Pak takove jako leco, rizota.. Měl kedlubnovou omáčku s bramborem a vařený zloutkem to překvapilo i mě tedy, že to bylo dobre.. Z příloh mu chutná vše, neměl jen knedlik. Ji co my, jen mu to osidim na koření a sůl.
@Lamicka2016 jsi krásně stihla i s pupikem, moc gratuluju k 8 měsíci. @MiliKuu ahoj Mili dlouho jsme spolu nemluvili, krásne vám ten Milanek roste :dance: @Ba-stet jee dobrou chut :D Barco na co dáváš ten nurofen? Na teplotu, Anicky se ještě drží nemoc? Denis v noci sedne a řve ale podle mě u toho normálně spí protože pak se svali a jako když utne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
10.9.20 16:26

Holky moje uživala jste některá malinik a lnene semínko pro lehčí porod :think: já dnes koupila v bylinkách, ale nevím kdy začít a v jakých dávkách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.9.20 16:36

@Payus Dávám to na bolest, na zuby. Když nepomáhají osvědčené postupy a brek rychle přechází v hysterák, tak to tam šoupu. I když si myslím, že už to začíná fungovat i jako placebo, Anka má zřejmě spojenou tu chuť s úlevou, protože se skoro hned uklidí. Tak by mi možná stačil i sirup s nurofenovou příchutí :mrgreen:

@Lamicka2016 Máš roztomilé břísko. Měla jsem podobné, ale tak na dvojnásobné tělo (nevím, co mám za postavu, ale měla jsem 60-80kg a furt nosím to samé oblečení vel. 40, akorát při těch 60 to samozřejmě vypadá o dost líp :oops: ). Ten maliník a lněné semínko se dávají tak od 36tt (někdo říká už od 34tt). Já stihla jen 3 dny dávky maliníku a na semínko nedošlo… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.9.20 16:53

@Lamicka2016 malinik mi nechutnal, takže jsem ho nepila ale doma byl pro sichr. Lneny olej jsem měla a užívala. :palec: ještě máš tak měsíc čas Lami :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.9.20 17:09

@Ba-stet já myslela že je malá stále nemocná, tak super že neni :andel: Když ji to pomůže proč ne, než ji nechat trapit se :nevim:
Je možné že to má spojené, chuť a tu úlevu, když můžu tak se lekum vyhýbám i u sebe, dávám v nouzi nejvyšší.. na teplotu někdy dávám jen mokrý ponožky a na to suchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.9.20 17:28

@Payus No nemocný jsme furt obě :roll: Zítra jdu s Ankou dokonce na kontrolu, protože začala chrčet a a teče jí z očí. Vypadá trochu jako jisté zanedbané kotě :D Ale i když vypadá hůř, řekla bych, že jí je trochu líp, jen se nějak čekalo, že za deset dní to úplně pomine. Mně se to teda drží jak klíště, ale už se aspoň necítím nemocná.

Já normálně lékům taky vyhýbám. Na to, co mám teď, mám osvědčený bylinky, ale skoro určitě se nesměj při kojení :roll: Tak do sebe liju rakytníkovou šťávu, cibulovej sirup a tak. Ale u mimina si zatím nepodat léky netroufám :oops: Kvůli tomu Nurofenu mám pravidelně výčitky, ale ona s těmi zuby trpí jak zvíře a tohle je jediný, co fakt pomáhá. Zpočátku jsem ho indikovala, když řvala hodinu v kuse, teď ho teda dávám hned, jak vyčerpám ostatní možnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
10.9.20 17:32

Holky děkuji. Zatím jsem opravdu našla tak od toho 36tt tak to tak asi začnu pak dávkovat a uvidíme jak mi to pojede. Ja si dělám trochu zásobu dokud jezdim do města. Pak mám v plánu moc z vesnice už nikam necestovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí