IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
20.9.20 15:56

@Ba-stet mě se moc teda líbí ten slabikář ,https://www.dvedeti.cz/maremm-quiet-book-slabikar-cesky?gclid=CjwKCAjw-5v7BRAmEiwAJ3DpuHWx69KdqSw-8wFCE60lsUvCRKGrXf0yl0dY4qnoBtPUcQM83SWAABoCHyIQAvD_BwE koukala jsem na video a je to krásné řešený. Jedeš podle něčeho, nakou inspiraci máš? Nebo čiste podle sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.9.20 16:15

@Payus Jooo, to vypadá dobře :palec: Já mám na pinterestu plnou nástěnku jen stránek na QB - od těch nejjednodušších, které teď budu zkoušet, až po různé zapínání zipů, knoflíků, klipsů, pletení copů, třídění barev… https://cz.pinterest.com/…/quiet-book/ Vesměs jsou to věci, co v tom slabikáři - různě pohyblivé, připínací, vyndavací…akorát tam je to ještě hezky spojené s těmi písmenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.9.20 19:34

@Payus Ahooj Pájo, no ty se teda ‚máš‘ s tou nachlazeninou :oops: ohrada super, my máme tu menší, 120×120 a má polstrované dno, takže tam já radši nelezu :mrgreen: malému se tam stejně úplně nelíbí, teď akorát obchází ty šprušle, jinak nezájem :mrgreen: Denda má super výraz :mrgreen: a ten šátek je boží :srdce: tak ať jsi brzo fit :hug: @Ba-stet já už to vymyslela, akorát teď nebudu mít zas čas na realizaci :roll: :mrgreen: to je furt něco :lol: btw zipy zrovna malého hodně baví teď, stejně jako rozvazování mašlí, natahování gumiček a podobné věci, co jsem nečekala už letos do knihy :mrgreen: měla jsem namyšleno zejména jednoduše, ale dobrá, zvednu level a běda, jak se mu to nebude líbit :mrgreen: Ikeáckou QB jsem neviděla, ten obchod nemám ráda (z dob žití v Praze) a teď ho mám tak nádherně daleko, že je to super :mrgreen: max že bych to zkusila najít a okouknout na stránkách, ale tam zas neočíhnu textury :mrgreen: jooo prostě ta moje malá palačinka dostane QB, co se mi zdá teď akorát a když to neprojde, tak do toho doroste :lol: vzhledem k tomu, co dostane od dědy, se maminka s QB stejně může jít bodnout :mrgreen: (https://www.ministerstvohracek.cz/…l-2019-bile/ )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.9.20 19:52

@Ba-stet tak na pinterest jsem úplně zapomela. Tam jsem byla jako doma před svatbou.. To je prostě inspiracni ráj na cokoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.9.20 20:00

@MiliKuu ahoj :mavam: Ty jo hustá kára, já v rámci dnů marianne taky okoukavala autíčka, ale dávám si finanční strop.. Holt tu X6 mít nebude :mrgreen: další společná věc..nemam rada ikeu, nenakupuju tam ze zasady :nevim: na feedo jsem vybírala sedačku.. S těmi slevami vychází pěkně, ale nevybrala jsem. Ti říkám že já preferuji klecový chov a to naše kuře k tomu je svolny 🤷‍♀️ 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.9.20 20:09

A to ja zas ikeu rada mam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
21.9.20 09:27

@Payus moc děkuji za tolik rad :kytka: :andel:
Ještě mě zaujalo to pončo. To je fajn nápad, ale kam dáš hlavičku prcka :think: Většinou to má otvor tak tak na vlastní hlavu :D

Jinak jsem si ráno po další skvělé noci volala do nemocnice a prostě termín nemají, nazdar :cert: člověk si až říká na co si platí vzp. Obvodní jsem viděla snad naposledy před první Asii kvůli tetanovce a to už je let, když nemusím tak nikam nejdu. No a nakonec tedy když fakt dnes večer už i tekly i slzy bolestí, tak se zítra sbalím a jedu si pro dvě ortézy do zdravotních potřeb na vlastní náklady :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
21.9.20 11:40

@Lamicka2016 a víš že jsem dnes ráno nad svým nápadem taky přemýšlela. Je vidět že nemoc mi zasáhla hlavu.. Ale dám si tu práci a budu hledat a vymyslet jak by to šlo přinejhorším se udělá další otvor :mrgreen: hele já když koukala kolik za mě měsíčně a pak ročně dala pojišťovna když jsem v caru byla 2× do měsíce.. Už vím kam ty prachy jdou :mrgreen: btw u obvodaka si musela bejt i teď na tehu kontrole ne? Já tehdy viděla svou obvodní naposledy jinak taky není důvod tam chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
21.9.20 14:09

@Payus nebyla. Gynekolog mě tam vůbec neposlal. Měl by? :D
No když něco vymyslís. Na Vinted mají krásná ponca za pár korun, ale so vlny člověk asi jen tak nestrihne.
Ano okolo IVF už se VZP prohne, ale i tak když člověk ví, že to vyšetření trvá 10 minut a vše na něm stojí a slušně si zavolá, že už se ty noci nedají zvládat by asi čekal spíš aspoň snahu ho tam někam vplacnout. Ale zase co čekat od nemocnice kde me s otokem té nohy přesvědčovali, že me neco stiplo :lol: no nic zatnout zuby a pomoci si sám. Do porodu 7 týdnu.
Posílám foto naší Paw ta už to má za týden :srdce: a 8 dudlík vyřadila z provozu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.9.20 16:17

Laurinka

:srdce: Ahoj holky, tak Vás jdeme po dlouhé době pozdravit. Jak se všechny máte, co mimča??
U nás vše v pohodě, mě se dobře, rostem jako z vody. Malá bude 25teho slavit 8 měsíců, máme cca 9 kilo, 2 zoubky dole ( jedničky :palec:), jsme zdravé. Pomalu vyrazujeme vel. 68 a začínáme 74 :lol: 24.10 nás čeká konečně vítáni občanku :andel: :srdce:. Lezene, nesedíme, šikmý sed, občas si stupněm. Spinkáme celou noc, mlíčko papame už jen ráno a večer. Moc malý chutná :mrgreen: :mrgreen: Všechny vás moc zdravíme. Posílám pár fotecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.9.20 07:34

@Lamicka2016 a nezkoušela jsi zajet normálně na pohotovost? Říct jim, že jsi objednaná k mudr, ale až za měsíc a že už se to nedá vydržet? :oops: A k obvoďákovi na kontrolu musíš (teda měla bys a je divné, žes ještě nebyla) kvůli zápisu v těhuprůkazce (zdr problémy, co by měli vědět u porodu), obvoďák tě pošle ještě na ekg a zapíše i to… nebo u mě to tak bylo :nevim: @Monisek90 to to letí :hug: malá je krásná a šikulka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.9.20 08:47

@MiliKuu Taky jsem nebyla u obvoďáka 8o 8o

@Monisek90 Laurinka je ňuňík. To spani celou noc závidím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.9.20 11:15

@Ba-stet fakt ne? 8o A tys to neměla v těhuprůkazce jako stránku? Obvoďák+ekg? Ani jsi nebyla na ekg? Já to teda původně taky neřešila, až mi sestra na gyndě káravě ukázala tu prázdnou stránku a co s tím prej hodlám dělat :mrgreen: ale je pravda, že já tam byla až někdy hodně ke konci, kam ses s uspěchanou Áňou možná ani nedostala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.9.20 11:00

@Ba-stet budeš dělat stránky filcové nebo bavlněné? :think: Já jsem se nahlodala :oops: :mrgreen: čoveče, jestli já to vůbec stihnu :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
23.9.20 20:41

@MiliKuu dnes mám poprvé na noc ortezy na obě ruce tak jsem sama zvědavá. Koupila jsem nakonec obě za 460 Kč což je super. Kdyby to pomohlo tak je to nejlépe investované petikilo.
Zítra jedu na screening i poradnu tak se schválen do průkazky mrknu, ale myslím že jsou i různé typy průkazek. Třeba sestra na pediatrii, kde jsem malého registrovala nadávali proč ty průkazky nejsou jednotné, že v mé nemá kam dát razítko.
Jinak můj doktor je taky takový minimalista takže myslím, že mě ani nepozene. Já jsem Rh minus a manžel plus. Hodně doktorů píchá ve 28tt tu injekci pro jistotu. On ne. Je proti. Vysvětloval mi to a dává to smysl. Tak uvidíme, ale mám v něj důvěru :andel:
Zítra snad dostanu i nějakou fotku. Tak nahraji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí