Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet jsi šikovná, ale tys měla velký odhodlání ještě prod porodem že to dáš a ze budeš latkovat. Já byla proti úplně všem těmto motodam, vždyť víš ![]()
Btw všem vám tu preju pěkný podzim, užijte si barvicek v přírodě.. Já to miluju ![]()
@Ba-stet Barunko, hlásím, že jsem dnes začla s QB
dostala jsem se přesně na nažehlení ronofixu (140 je za mě akorát) a na hrubé zkušební naskládání první stránky
pak se mladý pán vzbudil a bylo po tvoření ![]()
@Lamicka2016 cauky Lamco, posílám co jsem našla.. Já věděla že jsem si to nevycucala z prstu 😁
Držím palce na screen
.. Ty jo za chvíli bude miminko ![]()
@MiliKuu Týýýjo, to je super! To hned vykradu
Jestli já teda budu mít prachy na součástky. Do dneška je akce na obag, kterej jsem chtěla koupit ségře k Vánocům, takže jsem se zase rozjela
Aneb nechci slevu zadarmo ![]()
@Payus děkuju za pochvalu, ale ještě není co, jak mě znám, zas to pak celé podělám na detailech
@Ba-stet jako není to čoveče zadarmo
ale zas se uklidňuju, že přece to všechno, co ještě zbyde, zas upotřebím na něco dalšího
nechtějí prodávat mašle po 12cm a tak
a jinak jsem objednala knoflíky z netu (naše galanterka nemá pro mě krom mašlí a zipů nic moc pěkného) a hádej co - cca 115 (nepřeháním, to je číslo ze souhrnu objednávky) různých knoflíků určitě vejde na šest stran
jenže zas když už platím poštovné, tak to přece použiju příště někam… 🤦🏼♀️ ![]()
@Payus a to pončo vypadá dobře, ale podle mě je to fleece a ne vlna
ale na ušití megarychlovka ![]()
@MiliKuu covece to já nevím
btw mám milion knoflíků, kdybys chtěla pošlu ti nakou tu hrst ale když čtu že už máš nafasovano tak přicházím asi pozdě, to nevadí.. Tak třeba Barca kdyby chtěla @Ba-stet . Já je tu mám až bude víc času abych z nich udělala obraz..vizi mám no ![]()
Holky, já dnes po mnoha dnech spala čtyři hodiny v kuse… To byla kráááása ![]()
@Payus jsi hodná
já právě knoflíků mám tisíc a jeden, ale NUTNĚ jsem potřebovala motýly a včely a kdesi co, co doma nemám
tak jich budu mít tisíc sto
@Ba-stet to tiše závidím
u nás se zhoršením počasí přišlo zhoršení bříška i spánku ![]()
@MiliKuu U nas je spaní na pytel už týdny. Většinou v poměru 3-4 strašné noci na jednu dobrou. Teď byla šňůra nespavosti asi desetidenní a ja už to trochu přestala davat ![]()
Za to dnes odmitla obligátní spani o jedenácté a je protivná… Cíl dnešního dne je přežít ![]()
Ahoj holky
zítra mě čeká návštěva caru, tak uvidíme, co bude
jsem si říkala, ze je tu divny mrtvo
a mě jen nechodilo upozornění ![]()
Lami být tebou bych si s tou rukou někam zasla
někam na pohotovost nebo k tomu obvodakovi aspoň ![]()
@Kriistyna ja na Tebe zrovna myslela, ze ted nekdy to je. V kolik tam máš být? Hned podej zprávu!
A mrtvo tu teda je ![]()
@Ba-stet jeeee my dneska měli stejný cíl
a před chvílí se prťous nechal uspat, dnes dřív než obvykle, ptže měl jeden (!!!
) denní spánek a to jen hodinu po o, normálně přes den dá dvě… takže to stálo za to… do toho ho dnes fakt zlobilo to jeho bříško zas…
no snad bude spát aspoň tři hodiny v kuse, ať na dnešek stihnu zapomenout než to začne nanovo
![]()