IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
25.9.20 12:43

@Ba-stet jsi šikovná, ale tys měla velký odhodlání ještě prod porodem že to dáš a ze budeš latkovat. Já byla proti úplně všem těmto motodam, vždyť víš :mrgreen:
Btw všem vám tu preju pěkný podzim, užijte si barvicek v přírodě.. Já to miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
27.9.20 19:47

@Ba-stet Barunko, hlásím, že jsem dnes začla s QB :mrgreen: dostala jsem se přesně na nažehlení ronofixu (140 je za mě akorát) a na hrubé zkušební naskládání první stránky :lol: pak se mladý pán vzbudil a bylo po tvoření :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.9.20 22:37

@Lamicka2016 cauky Lamco, posílám co jsem našla.. Já věděla že jsem si to nevycucala z prstu 😁
Držím palce na screen :srdce:.. Ty jo za chvíli bude miminko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.9.20 22:38

@MiliKuu wauuu :potlesk: :potlesk: ty jsi boží, to bude mít Milanek krasny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.9.20 22:39

@MiliKuu Týýýjo, to je super! To hned vykradu 8) Jestli já teda budu mít prachy na součástky. Do dneška je akce na obag, kterej jsem chtěla koupit ségře k Vánocům, takže jsem se zase rozjela :roll: Aneb nechci slevu zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.9.20 09:20

@Payus děkuju za pochvalu, ale ještě není co, jak mě znám, zas to pak celé podělám na detailech :roll: :zed: @Ba-stet jako není to čoveče zadarmo :oops: :lol: ale zas se uklidňuju, že přece to všechno, co ještě zbyde, zas upotřebím na něco dalšího :lol: nechtějí prodávat mašle po 12cm a tak :? :mrgreen: a jinak jsem objednala knoflíky z netu (naše galanterka nemá pro mě krom mašlí a zipů nic moc pěkného) a hádej co - cca 115 (nepřeháním, to je číslo ze souhrnu objednávky) různých knoflíků určitě vejde na šest stran :oops: :mrgreen: jenže zas když už platím poštovné, tak to přece použiju příště někam… 🤦🏼‍♀️ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.9.20 09:21

@Payus a to pončo vypadá dobře, ale podle mě je to fleece a ne vlna :oops: ;) ale na ušití megarychlovka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.9.20 12:40

@MiliKuu covece to já nevím :nevim: btw mám milion knoflíků, kdybys chtěla pošlu ti nakou tu hrst ale když čtu že už máš nafasovano tak přicházím asi pozdě, to nevadí.. Tak třeba Barca kdyby chtěla @Ba-stet . Já je tu mám až bude víc času abych z nich udělala obraz..vizi mám no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.9.20 12:43

Holky, já dnes po mnoha dnech spala čtyři hodiny v kuse… To byla kráááása :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.9.20 14:03

@Payus jsi hodná :hug: já právě knoflíků mám tisíc a jeden, ale NUTNĚ jsem potřebovala motýly a včely a kdesi co, co doma nemám :mrgreen: tak jich budu mít tisíc sto :mrgreen: @Ba-stet to tiše závidím :oops: u nás se zhoršením počasí přišlo zhoršení bříška i spánku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.9.20 14:10

@MiliKuu U nas je spaní na pytel už týdny. Většinou v poměru 3-4 strašné noci na jednu dobrou. Teď byla šňůra nespavosti asi desetidenní a ja už to trochu přestala davat :oops:

Za to dnes odmitla obligátní spani o jedenácté a je protivná… Cíl dnešního dne je přežít 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
28.9.20 18:37

Ahoj holky :mavam: zítra mě čeká návštěva caru, tak uvidíme, co bude :lol: jsem si říkala, ze je tu divny mrtvo :roll: a mě jen nechodilo upozornění :roll:
Lami být tebou bych si s tou rukou někam zasla :roll: někam na pohotovost nebo k tomu obvodakovi aspoň :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.9.20 18:50

@Kriistyna ja na Tebe zrovna myslela, ze ted nekdy to je. V kolik tam máš být? Hned podej zprávu!

A mrtvo tu teda je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
28.9.20 19:07

@Ba-stet v půl 11. A dostat to mám za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.9.20 19:26

@Ba-stet jeeee my dneska měli stejný cíl :mrgreen: a před chvílí se prťous nechal uspat, dnes dřív než obvykle, ptže měl jeden (!!! :roll: ) denní spánek a to jen hodinu po o, normálně přes den dá dvě… takže to stálo za to… do toho ho dnes fakt zlobilo to jeho bříško zas… :( no snad bude spát aspoň tři hodiny v kuse, ať na dnešek stihnu zapomenout než to začne nanovo :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí