Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet diky
jj, jidlo ma prave uplne dietni… zatim neochutnala nic sladkeho. A nocni kojeni… vetsinou se budi s placem, parkrat si cucne tim se uklidní a usne… takze to zatim fakt rušit nebudu… zbytecne by ji to stresovalo…
@MiliKuu teda tvoje babicka ma taky dobry napady
rekni ji, ze znas jeste tlustší mimco
11kg by bylo super ![]()
@Payus jj, mas pravdu, asi bude po tatovi
ja se to snazim moc neřešit… jen kdyby me na to porad nekdo upozorňoval. Copak si mysli, ze to nevidim? Budu drzet pesti, at to ma Denda co nejdriv vyleceny ![]()
Holky ja si taky myslim, ze to vybehaji… ted jen vydrzet ![]()
Holky, tak jsem Ance koupila nějaký čaj na spaní a proběhly už DVĚ poměrně klidné noci
Pořád si nejsem jistá, jestli to nebyla jen náhoda, ale doufám, že ne!
@Kriistyna jen pichej Tynko
at je to konečně ono!!! Hodně hodně štěstí🍀 ❤️️
@Ba-stet ikdyby jen náhoda Baru, tak díky za ní
ať čaj zabírá i nadále.. Je tam asi meduňka ne, ta je dobrá před spanim. Tu já ráda.
@Ba-stet to zni zajimave, pokud bude příznivý trend spanku pokracovat, poprosila bych te o fotku caje. Neco by se uz totiz fakt hodilo. Ne pro me, ja usnu i vedle hraciho stolecku, kdyz si se Saškou hrajeme
. Ale pro tu malou nespavku ![]()
@Payus píše:
@Kriistyna jen pichej Tynkoat je to konečně ono!!! Hodně hodně štěstí🍀 ❤️️
@Coccinella 13 já cetla „já usnu i vedle hořícího stolečku“ říkám si.. ta má teda nervy
no bylo mi to divny Vladi
@Kriistyna 🍀 🍀 🍀
@Payus No ja zrovna vcera bych usla i vedle něj ![]()
@Kriistyna Strašně moc držím palce, doufam, ze Ti to sedne!!! Podavej zpravy!
@Coccinella 13 budu dal testovat a dam vědět.
@MiliKuu dnes jsem byla v nosicim krame a koupila softshellove capacky. Pry jsou vhodne i pro prvni krucky ![]()
Jo a nove tam maji oblečení od Shary. Zkusila jsem bundu a objednala jsem to blbě. Sice presne podle jejich návodu, ale potrebovala bych větší
![]()
@Ba-stet a jsou podšité nebo jen soft? A do Shary zavolej a změň si velikost, to nebude problém myslím, pokud už nejsi v procesu šití (3týdny a víc od objednání cca
) @Coccinella 13 no hlavně, když jsme tam byli, tak by do malého furt cpala buchty
@Kriistyna tak držím pěsti ![]()
@Ba-stet @Coccinella 13 já se dnes nadobro rozloučila z dopo spánkem, i když jsem se ho snažila ze všech sil udržet
jenže M prostě dopo spát nechce a když jo (jako včera, když jsem ho přemluvila), tak usne pak kolem 3odpo znova a v devět večer není k uspání
takhle se budí mezi 6-7 ráno (pokrok
), pak usne po o, dá si hoďku a půl až dvě (nebo dnes hodinu, předevčírem tři) a teď už spí a bude až do rána… proběhne tak 2× pláč a prsocuc v polospánku, ale konečně trochu normálně spíme (oba
) jako je pravda, že mi dopo spánek chyběl ze začátku, když to malý začal bojkotovat, byla jsem zvyklá během té hoďky uvařit, upéct, nachystat svačinu muži do práce, sprcha, úklid… no ale většinu kupodivu zvládnu i když je vzhůru někde okolo a pak odpo spánek je jen sprcha a volno na jiné věci ![]()
@Ba-stet a jinak jsem se asi dočista zbláznila, ale zvažuji, že mi Ježíšek přinese https://www.kurzyproradost.cz/…atecniky-164?… ![]()