Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus A zacina si vydělávat jako model?? Ta fotka vypadá, jak když jsi stahla z eshopu s hadrama
![]()
K vaze gratuluju! My jdem na začátku prosince, s jidlem delam psi kusy a doufam, ze bude pres sedm kilo ![]()
@Ba-stet baru já u každýho jídla zpívám a dělám blbecka.. U snídaně to je „kdo si kousne do chleba?“..zahrmuju vše živé v dome.. To samé oběd a večeře.. Prostě volovinky aby se najedl.. Takže jsem fakt hrdá💪 však to znás sama
budu držet palce, určitě tě taky Ana potěší.
@Payus no to ani neznám, Anka jí naopak docela dobře. Takže ja spis vymýšlím, jak zkalorictit stravu. Do vseho uz pridavam zloutek, maslo, delam banánový vafle, ten hledam nejaky recept na susenky
![]()
@Ba-stet tak to já mu nacpu tvarohacek, pribinaky, bobiky, tvaroh tucnej, žloutek má vždycky v polivce, většinou to vejce dám celý i s bilkem.. Co s ním pořád
.. Říkám si že jemu to neuškodi.. Jako jo mohlo by tam být min cukru, ale co ![]()
@Payus A nebojis se tech bílkovin? Ze je to do roka blby na ledviny?
I kdyz v tech deseti mesicich uz to asi tak hrozný neni, ale Anky mi na to prijde brzo ![]()
@Ba-stet nebojím
popravdě ani nevím že bych na to měla dát nak pozor. Tak doufám že jsem mu do budoucna nějak neublížila.. Teď už to nebudu hrotit, už to ji🤷♀️ asi nebudu matka roku ![]()
@Payus Spíš máš zkušenosti a nejsi předpodesraná jako někdo ![]()
@Coccinella 13 a všechno nejlepší k narozeninkám, Vladi ![]()
@Payus Ty jsi úplně jiný psí frajer, klobouk dolů
Deny je kouzelný a pěkně roste, chlapeček ![]()
@MiliKuu noo dnes mi bambula vzal dráhu.. Jako už zvládám chytit hluchyho psa.. Tím pádem i moulu co na svy jméno neslysi
ale zatrnulo mi🤦♀️ moc dekuju za Denyho ![]()
@Ba-stet takze jako u nas. Taky teda nedavam kazdy den… tak uvidime jak to bide fungovat…
@Payus teda to je pupik a jako pirecko
to je radost nosit ![]()
Dekuji za prani zlato ![]()
@MiliKuu dekuji ![]()
@Payus teda ja presne toto delala s Pavlikem, kravinky, volovinky, jedl pribinacky, tvaroh, kase… a stejne nejedl… mel v roce 8,29kg a 76cm ![]()
@Coccinella 13 vidím to že v roce bude s váhou na těch 8kg..je to špunt ![]()
@Kriistyna tak jako kolik, je středa že joo🙏
@Payus
teď jsem přijela domu. Vpravo 3× 16mm 3× 15mm a vlevo jich je taky asi 6 trochu menší. Odběr bude v sobotu. Tak snad už tam na mě bude čekat poradny embryo co se mě nepustí. dík ze na me myslíš ![]()
@Kriistyna hele ale to je velice sympatický počet, ani málo ani moc.. To by mohla bejt pěkná kvalitka..juu sobota.. A nějak v tydnu transfer, bozi
. A břicho neboli?