Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet no jako chci to dělat s lemem a spojit dohromady látkou, každop s tím jsem ještě nezačala, takže se uvidí
jinak jak ta Ruska na stránkách Sláskou… tak ještě jedna, mají na Youtube super návody (Irina Sokorina a Svietlana Balybina (myslím
))
a úvodní stránku asi jen látku se jménem, už nad tím dumám xtý den ![]()
@MiliKuu Aha, tak ja asi budu delat bez lemu a spojim to krouzkama. Takovym tim kovovym hrbetem, co byva v sesite, ne tema „na klice“
A na obe Rusky jsem vcera koukala
Předběžně jsem si naklikala objednavku v puzzliky. Sk a mam to malem jak za profi výrobek. Jestli to bude hnusny…
![]()
@Payus jak to dám trošku dohromady, tak ti to nafotím
@Ba-stet @Payus @Coccinella 13 já mám na přebalováku několik hraček a věcí, se kterými se jindy nehraje, takže přebalování v pohodě vydrží
spíš čištění zubů je u nás s řevem a násilím a nepomáhá nic
![]()
@Ba-stet no já ti rozumím
ten kroužek se jmenuje myslím knihařský, na puzzlíkách je mají, taky jsem je objednala a až poslední dny přehodnotila lemování, takže je mám zatím ‚na jindy‘
ale jak mi lemování nepůjde, tak budu ráda, že nacvakám průchodky (s tím taky umím lecos zkazit 🤦🏼♀️) a bude to
a ano, taky si říkám, že už je to jak za profi, ale profi ti z lásky nikdo neudělá
a stejně jako ty si říkám, jestli to bude hnusné
![]()
Holky vy jste tak zlatý, já si vás tady snil nezasloužím, když vás takhle zanedbávám!
![]()
Bohužel první narozeniny mělo to mě koťátko ve znamení nemoci. Celý rok byl v pořádku a neměl ani rýmu a zrovna na narozeniny jsme dostali chřipku oba, takže ani nemůže být žádná oslava, kterou jsme vzhledem k té blbé koroně radši odvolali
![]()
Nicméně to Daník zvládá skvěle a až na odsávání rýmy bychom to na něm před den pomalu nepoznali. Noci jsou sice horší, ale to se podá
přidávám pár nejnovějších fotek v porovnání fotky po narození, ať alespoň vidíte, jak ten náš řimbaba vyrostl ![]()
Jak se tu kočičky máte? Něco nového, co jsem zase prošvihla? ![]()
@kocourek88 Koči, ten je krásný
S těmi vlásky a modrýma očima vypadá jak princátko z pohádky. Jsem úplně naměkko
(A to mě jinak děti moc neberou!). Té oslavy je škoda, ale to je stejně spíš pro rodiče. Budou další a lepší oslavy
A vy si užijete krásná rozzářená očka u vánočního stromku!
@MiliKuu u nas teda zuby zatim v pohode. Saška mi sedi na kline a nastavuje pusinu jako by se ji to libilo. Dokonce uz i odsavani nosu je v pohode a nosik nastavi, asi konecne prisla na to, ze ji to ulevi. Jo a uz treti den ji davam inhalator kvuli tomu jak desne kasle a to taky celkem v pohode. Nezvladne to teda na jeden zatah, ale treba na trikrat to da… tak z ni mam radost ![]()
@kocourek88 ahoj Kocii, Ty úplně zaris, je vidět jak jsi stastna
Mooc ti to sekne kotě
Danik je rozkošnej, očička mu jenom jiskri, to bude taky pěkný sídlo co
hodně zdraví a ať jste brzy fit
a můžete slavit 🥳
@Ba-stet @Coccinella 13 @Payus holčičky moc děkuju, jste zlaté
je to náš zlatohlávek nooo
šídlo umí být taky, ale spíš jeee to takový malý pohodář, co se rád směje
je to fakt strašně hodný dítě
mám ho za odměnu ![]()
Teď teda chudinka moje trošku trpí, ptž mu rostou špičáky, ale to se zvládne ![]()
A co je u vás nového? Jak se máte?
@MiliKuu Rychlý dotaz - používáš barevné nitě, nebo ty neviditelné? ![]()
@kocourek88 My se máme moc dobře, Anka je taky moc hodná, skoro pořád se směje - jen posledních pár týdnů blbě spí. Noc se vylepšila, ale přes den dá maximálně 30 minut a pak někdy bývá unavená a mrzutá. Ale je s ní pořád zábava, nevěřila bych, že mě může tolik bavit trávit čas s miminem ![]()
@Ba-stet hele a v době mrzutost nezafunguje nositko? Unosit ji aby si ducla a nabrala energii? Didi si na mě dokonale odfrkne ![]()
@Payus Moc ne. Nosítko ji zklidní, ale usne, jen když je už úplně mrtvá - většinou kolem šesté, když venčíme, což už moc nechci - protože čím víc spánku kolem šesté, tím horší usínaní v osm (a na tom trvám
). Ale i tak spí lehce a krátce, třeba 10 minut.
Já ji teď zkouším nechávat vzhůru přes ten její spací čas kolem jedenácté, jestli kdyby vytuhla až po obědě, tak jí ta dobrá nálada dýl vydrží. Ale zatím to moc nefunguje
Mně by nevadilo, že nespí, i když nemám žádný volný čas, jen kdyby pak nebyla taková nabručená. Ale abych byla spravedlivá, není protivná každý den, asi to záleží na víc věcech.
@Ba-stet já barevné
ty? 😁 edit: změnila jsem názor na první stranu, bude jen viz foto (je to úplet a taky to jde
) zatím jen nastehlé ![]()