IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
11.10.20 18:24

@Kriistyna je čas převzít štafetu po mně a Ellim :andel: držím co mám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
11.10.20 18:34

@Lamicka2016 dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.10.20 20:56

@Payus Pájo, Ty jsi skvělá. A psík je úžasný, přesně něco takového jsem chtěla, i klidně bez packy. A místo toho mám toho modela uštěkanýho, co začal zničehonic ničit hračky a krást jídlo :cert:

@Kriistyna Nestíhám moc psát, ale myslím na Tebe denně. Mrzí mě, že to zase blbě snášíš, snad už naposledy :hug: Moc držím palce na kontrolní UTZ, piš, co a jak!

@Lamicka2016 Tyjo, to jste si dali! Přesně z toho důvodu bych nikdy nechtěla piplat žádná mláďata. Kamarádka má chovku na kočky a něco podobného se jim stalo taky, akorát porod přirozený a těžký, zdálo se, že to možná nedá ani máma. A nakonec zbyla jen dvě koťátka :( Tak se držte, piplejte a Ty taky odpočívej :hug: Jsou teda slaďoučcí, myšátka malá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
12.10.20 15:00

@Ba-stet :hug: Nekdy to semnou holt má chlap tezky :nevim: ale i on je podobné naladěnej jako já, takže je rád že tu je. @Kriistyna tak coo bylas na utz? Co se tam urodilo? A jak ti je? Jsem úplně napnuta jak struna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
12.10.20 15:04

@Payus jdu na ultrazvuk až ve středu.
Dneska mi je docela dobre, tak doufám, ze to tak ještě chvíli zůstane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
12.10.20 15:43

@Kriistyna jezis tak kde já zase vzala pondělí? Doufám že jsem někam neměla jít já teda :D 🤦‍♀️ no to nevadí.. Super že je ti líp, asi už si tělo trošku zvyklo na tu naloz🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
12.10.20 17:03

@Payus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: v pohode. Já jsem psala o pondelku, ale nakonec jsem šla v sobotu a teď půjdu až ve středu. Doufám, ze bude vše v pořádku 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.10.20 22:52

@Kriistyna Já myslím, že to dobré je :hug: Jsem zvedavá, kolik folíků bude. Snad Ti bude líp a líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
13.10.20 08:25

@Lamicka2016 teda to jste si pekne zobli. Tak hlavne at uz je vse v poradku a stenatka pekne rostou :srdce:

@Payus teda klobouk dolu :kytka: at se mu u vas libi a jste vsichni spokojeni :D

@Ba-stet dekuji, uz jsem koupila. Jen Sašce moc nechutna :nevim: kolik ho Anka vypije? Vcerejsi noc byla uzasna, Saška se vzbudila o pulnoci a pak v sedm rano a jeste spala do osmi. Byla jsem jak znovuzrozena. Ale dnes to teda opet stalo za to :roll: ale jr fakt, ze jsme teda obe nemocný, tak to tomu spani taky neprida :roll:

Holky tak kotatko ma dnes prvni narozeniny! Preji hlavne hodne zdravicka :kytka: at ma doma jen samou pohodu a radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
13.10.20 08:50

@Ba-stet dekuji,já jsem taky zvedava, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.10.20 09:00

Jee, ja si rikala, ze to bude teď nekdy!!! @kocourek88 Koťátku vše nej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.10.20 09:06

@Coccinella 13 Nevypije moc, rekla bych tak kolem 30ml. Na zacatku pila dobrovolně (miluje učící hrneček), teď si cucne, zjistí, že je to TO a taky nechce. Vcera jsem ji to davala z normalniho hrnku. Neco poplivala, neco zůstalo. Ja se bojim, že když ji to budu dávat furt, tak to prestane účinkovat. Ja to teda tak mam. Ale předevčírem prave moc nevypila a hodila si nejdřív veselou a pak ječící pauzu 1-5. A ten den jsme zrovna musely vstavat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.10.20 12:27

@kocourek88 milá drahá kocicko🐈, přeji Danikovi jen to nejkrásnější k jeho dnešním narozeninám. Ať se brouckovi jen daří a je zdravej a šťastnej chlapecek. Užijte si první narozeniny🥳 🥳 jak nejlíp to půjde, my tu na vás myslime :srdce: pusu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.10.20 12:35

Deník dnes 10ti měsíční kontrola. Přibral půl kila ty vado, já čumím jak blazen. Takže už má 7640g a 73cm..💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.10.20 12:41

@Coccinella 13 ha, Vladi.. Beruško… Všechno nejlepší k narozeninám i tobě.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí