Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiliKuu Tak u nas teprve koupání, na spani to zatim moc nevidím 🤦♀️
Holky, jak to mate vymyšlené s botami a nejakym zimním oblečením? A budete to kombinovat asi spis s kocarem, nez s nositkem, co
Mam jeste trochu casu, ale vcera Anka chtela potěšit zrakvenou prababi a udelala tři kroky podel nábytku…
@Ba-stet ahoj Baru, máš moc šikovnou Anicku
ta to valí holka, ta chce predbehnout všechny mrnata tady ne
k dotazu.. na podzim mám takový capáčky softsheelovy, na zimu capáčky sustakovy, na doma má takový ponozkobackory, pevná bota ho štve.. Ale v létě do kočáru měl takový první ťapky s krtkem. Nahazu ti fotky dle pořadí. Jinak. Pěkně boty mám ale nechce je, však jejich čas taky přijde. V kočáru mám od včera zimní fusak a klukovi se v něm líbilo na zkoušku, jinak mám plánu nosit i v zimě, proto jsem pořídila vlastně šátek, aby mi nevadili popruhy pod kabatem
včera už měl podzimní chlupatou kombinézu.
@Payus Díky za předvedení vaší stáje
Ty softshellové a kožené capáčky chci taky - do nosítka a na chození tam, kde to nebude naboso. Ale přemýšlela jsem spíš, co na ven pro už chodící dítě. I když doufám, že to mě fakt postihne až po novém roce
Anka ke křitnám dostala první bosoboty, ale ty nebudou do zimy. My chodíme venčit psa a dopoledne se scházíme s kamarádkou, kecáme, Anka se placatí, sní trochu trávy, ožužlá pár přírodnin, já házím psovi-magorovi balonek… tak něco do relativní zimy, bahna a plískanic.
Jinak se mi ze zásob od kamarádek sešly teplé zimní kombinézy vel.68 a 2×74, všechny se mi zdají větší, tak v tom tu zimu snad přežijem. Akorát jen ta jedna kombinéza má „otevřené“ nohavice, aby se dala nosit s botami. Ale to budu řešit operativně, podle aktuálního vzrůstu. Teď to frčí tak rychle, že bych horko těžko odhadovala, co se bude nosit za měsíc nebo dva
V pátek jdem na osmiměsíční prohlídku, tak jsem zvědavá. Snad zas nebude világoš kvůli váze…
@Ba-stet budu držet palce ať to dobře proběhne. My jdem ( fakt my, jde i Mates) 14tyho Mates dostane klistovku, u Denise si nedělám s váhou iluze, max 7,5kg a to určitě příšerně prehanim. Jestli se dočkáme že už v zimě bude fakt běhat ne padat, klatit sebou že strany na stranu a podobně, tak vezmu boty typu snehule bo tak něco. Ale spíš s botama počítám na jaro.
@Payus Já doufám aspoň v sedm kilo! Přitom mi přišlo, že už zase docela vyrostla, musela jsem vytřídit nové oblečení a nějak divně padne do ruky
No, kdyby byla hubená, to bych jí přála, bůhví, že geny a stravovací návyky nejsou na její straně ![]()
@Ba-stet tak u nás taky doufám v boty až na jaro a radši se po zimních ani nepídím, abych to nepřivolala, i když zas si nedělám iluze, že když už měsíc stojí a sem tam se snaží obcházet nábytek, že mu to vydrží ještě půl roku
@Payus @Ba-stet to je fakt sranda, jaká máte kapesní miminka
v to já ani nemůžu doufat s mým a manželovým vzrůstem, že by nějaké z našich dětí po šestinedělí nemělo šest kilo
![]()
Ahoj holky, tak je to tady. Už mám léky v lednici a čekám jen na menstruaci.
@Kriistyna paráda, kdy ji očekávás? Hlavně at to dobře zvládáš, chápu dobře že tě čeká úplně vše od znova, stimulka, odběr, ET? Pane Bože ať to už vyjde
moc ti to preju Tynko
@MiliKuu jj kapesní miminko kapesní maminka ![]()
@Payus dekuji,jojo bohužel vše od znova. Měla bych to dostat do týdne.
@Kriistyna tak ať je optimální počet foliku, ať ten odběr není pro tebe takovej zahul, hlavně ať tam je ten šampion konečně!
preju klidnou stimulaci ![]()
@Kriistyna tak držím pěsti a snad budou za měsíc krásné zprávy
@Payus ty jo no, kapesní maminka ![]()