IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
28.9.20 19:30

@Kriistyna držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
28.9.20 19:32

@Payus dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.9.20 19:42

@MiliKuu Tak u nas teprve koupání, na spani to zatim moc nevidím 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.9.20 19:45

Holky, jak to mate vymyšlené s botami a nejakym zimním oblečením? A budete to kombinovat asi spis s kocarem, nez s nositkem, co :think: Mam jeste trochu casu, ale vcera Anka chtela potěšit zrakvenou prababi a udelala tři kroky podel nábytku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.9.20 10:59

@Ba-stet ahoj Baru, máš moc šikovnou Anicku :potlesk: ta to valí holka, ta chce predbehnout všechny mrnata tady ne :potlesk: k dotazu.. na podzim mám takový capáčky softsheelovy, na zimu capáčky sustakovy, na doma má takový ponozkobackory, pevná bota ho štve.. Ale v létě do kočáru měl takový první ťapky s krtkem. Nahazu ti fotky dle pořadí. Jinak. Pěkně boty mám ale nechce je, však jejich čas taky přijde. V kočáru mám od včera zimní fusak a klukovi se v něm líbilo na zkoušku, jinak mám plánu nosit i v zimě, proto jsem pořídila vlastně šátek, aby mi nevadili popruhy pod kabatem :pankac: včera už měl podzimní chlupatou kombinézu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.9.20 11:51

@Payus Díky za předvedení vaší stáje :D Ty softshellové a kožené capáčky chci taky - do nosítka a na chození tam, kde to nebude naboso. Ale přemýšlela jsem spíš, co na ven pro už chodící dítě. I když doufám, že to mě fakt postihne až po novém roce :) Anka ke křitnám dostala první bosoboty, ale ty nebudou do zimy. My chodíme venčit psa a dopoledne se scházíme s kamarádkou, kecáme, Anka se placatí, sní trochu trávy, ožužlá pár přírodnin, já házím psovi-magorovi balonek… tak něco do relativní zimy, bahna a plískanic.

Jinak se mi ze zásob od kamarádek sešly teplé zimní kombinézy vel.68 a 2×74, všechny se mi zdají větší, tak v tom tu zimu snad přežijem. Akorát jen ta jedna kombinéza má „otevřené“ nohavice, aby se dala nosit s botami. Ale to budu řešit operativně, podle aktuálního vzrůstu. Teď to frčí tak rychle, že bych horko těžko odhadovala, co se bude nosit za měsíc nebo dva :D V pátek jdem na osmiměsíční prohlídku, tak jsem zvědavá. Snad zas nebude világoš kvůli váze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.9.20 12:06

@Ba-stet budu držet palce ať to dobře proběhne. My jdem ( fakt my, jde i Mates) 14tyho Mates dostane klistovku, u Denise si nedělám s váhou iluze, max 7,5kg a to určitě příšerně prehanim. Jestli se dočkáme že už v zimě bude fakt běhat ne padat, klatit sebou že strany na stranu a podobně, tak vezmu boty typu snehule bo tak něco. Ale spíš s botama počítám na jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.9.20 12:13

@Payus Já doufám aspoň v sedm kilo! Přitom mi přišlo, že už zase docela vyrostla, musela jsem vytřídit nové oblečení a nějak divně padne do ruky :D No, kdyby byla hubená, to bych jí přála, bůhví, že geny a stravovací návyky nejsou na její straně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.9.20 16:11

@Ba-stet tak u nás taky doufám v boty až na jaro a radši se po zimních ani nepídím, abych to nepřivolala, i když zas si nedělám iluze, že když už měsíc stojí a sem tam se snaží obcházet nábytek, že mu to vydrží ještě půl roku :oops: :lol: @Payus @Ba-stet to je fakt sranda, jaká máte kapesní miminka :mrgreen: :hug: v to já ani nemůžu doufat s mým a manželovým vzrůstem, že by nějaké z našich dětí po šestinedělí nemělo šest kilo :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.9.20 16:14

Ahoj holky, tak je to tady. Už mám léky v lednici a čekám jen na menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.9.20 17:10

@Kriistyna paráda, kdy ji očekávás? Hlavně at to dobře zvládáš, chápu dobře že tě čeká úplně vše od znova, stimulka, odběr, ET? Pane Bože ať to už vyjde :andel: :andel: moc ti to preju Tynko :srdce: @MiliKuu jj kapesní miminko kapesní maminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.9.20 17:57

@Payus dekuji,jojo bohužel vše od znova. Měla bych to dostat do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.9.20 18:22

@Kriistyna tak ať je optimální počet foliku, ať ten odběr není pro tebe takovej zahul, hlavně ať tam je ten šampion konečně! :srdce: preju klidnou stimulaci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.9.20 19:31

@Kriistyna tak držím pěsti a snad budou za měsíc krásné zprávy :hug: :kytka: @Payus ty jo no, kapesní maminka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.9.20 20:11

@MiliKuu díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie