IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
7.10.20 21:16

Achjo holky, u nás v práci je už covid, doufám, ze jsem to nechytla :roll: :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.10.20 22:31

@Kriistyna Jeej, snad budeš v pořádku :hug: Covid je všude, ale byl by pech ho chytit teď :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.10.20 22:31

@MiliKuu jee to je hustý 😲 👞, určitě jsi byla hodná tak ať je Ježíšek tak laskavej a obdaruje tě tím kurzem 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.10.20 22:34

@MiliKuu Ten kabát je ten podšitý… Ten soft by mi menší byl :roll: Na změnu je pozdě, před pár dny to byl měsíc, čekala jsem to každým dnem :zed: Psala jsem jí, jestli to teoreticky můžu neodebrat (na stránkách občas prodává něco skladem), ale objednala jsem si navíc to téčko na zádech… A na další kabát čekat další měsíc. no úplně na ho.no :cert:

S tím kurzem jsi hustááá 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.10.20 22:56

@Ba-stet je všude akorat teď ho teda nechci  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.10.20 22:57

@Kriistyna No právě :zed: Ani potom, až to konečně klapne. Já Ti to zakazuju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.10.20 23:46

@Payus no mozna bych spala i vedle horiciho stolecku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Ba-stet jj, hezky to holky otestujte ;) ja vcera poridila Sašce kozene capacky, jen jsem musela predelat gumu, byly desne stazeny. A na leto premyslim o nejakych attipaskach…

@MiliKuu tak to je taky dobra dietka, takova buchticka :mrgreen:
Saška posledni dny spi dopo tak 10 az 20 min. Takze nas dopoledni spanek asi taky brzo opusti :roll:

@Kriistyna drzim pěsti, Tynko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.10.20 23:49

@MiliKuu Jinak to spani mate luxusní i bez dopoledne. U nas se ted ustalilo usinani kolem 11. a spanek trva 30-60minut, velmi výjimečně 1.5hodiny. A od ctyr pul pate tu mam unaveny fňukající mimino a muzu si vybrat, jestli radsi vydrzim kňourání nebo ji dam spat (vydrží 30-45min) a následně pujde misto v osm v jedenáct. No a o nocnim spani nemluvím, I KDYŽ (Cocci!) ten caj asi funguje!!! Dnes byla nejala mela k ranu, ale spi lip a nebudi se od tech osmi do půlnoci. Tri hodiny vv kuse už spim zase vcelku normálně, ne svátečně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.10.20 23:49

Holky tak me dnes chytly zada. Nebo presneji receno jsem si asi nejak blokla lopatku.. fakt super… :roll: ani poradne nezvednu Sašku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.10.20 23:52

@Coccinella 13 jezis… Zase z ty matrace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.10.20 09:50

@Ba-stet já myslela ty capky, jestli jsou podšité :oops: nebo jen soft :mrgreen: já mám totiž ze zimního softu nepodšitého pocit, že by malému byla zima :oops: i když on je teda horkokrevný, teď normálně spává jen v bodynku a nepřikrytý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
8.10.20 11:26

@Ba-stet tak to asi budu potrebovat vedet, co je to za caj ;) ne, matrace uz dobra. Spani jsem nam vyresila. Ted si myslim ze jsem si skripla neco kolem lopatky, mozna pri zvedani Sašky :roll:

@MiliKuu spaní mate fajn i bez dopoledniho ;)

U nas dnes priserna noc, Sašce se opet spustila ryma :roll: ty skolkovy bacily jsou proste pekelny. :cert: takze v noci ucpanej nos, nemohla dychat, brecela, vztekala se… spala jen v naruci :roll: ted ji vyletela i teplota a mame tu fakt uzasnou protivku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.10.20 11:57

@Coccinella 13 Ty mas teda naloženo 8o :hug: A myslíš, ze když se teda tou školkou promori teď, ze budeš mit za pár let klid? 🙉 Neni neco na imunitu pro mimina?

Posilam fotku čaje, je to klasickej privat DMka, ani nebyl drahej. Kdyby nezabral, tak to nechci vedet. Anka se dnes vzbudila jednou ve tri a pak možná k ranu, nejsem si jistá. Dnes jjsme vsichni spali, az jsme zaspali :D Byla to krása. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.10.20 12:05

@MiliKuu Ne, nejsou podšité, jen soft. Podšité bych nechtěla, dokud fakt nechodi. Taky teda necekam, ze v tom bide tri hodiny venku, spis na takove rychle poplacateni…

Edit: Počkej, Ty myslíš, jestli je neco uvnitř, ne na podrazce? To je, tlustej flis. A pry ma byt kolem chodidla centimetr mista, ze to prej udela tepkou vzduchovou kapsu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
8.10.20 16:15

@Ba-stet no ja doufam, ze si to odbudeme ted a ve skolce uz to bude lazo plazo :mrgreen: na imunitu neco hledam, musim zitra do lekarny, protoze nejspis dojde Panadol a me boli pekne v krku a uz mi taky vse dochazi :roll: tu fotku najdu ve zpravach? ;)

Capacky vypadaji dobre, taky budeme na zimu neco potrebovat. Ted ma zatim toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí