Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Achjo holky, u nás v práci je už covid, doufám, ze jsem to nechytla
![]()
@Kriistyna Jeej, snad budeš v pořádku
Covid je všude, ale byl by pech ho chytit teď
![]()
@MiliKuu jee to je hustý 😲 👞, určitě jsi byla hodná tak ať je Ježíšek tak laskavej a obdaruje tě tím kurzem 👍
@MiliKuu Ten kabát je ten podšitý… Ten soft by mi menší byl
Na změnu je pozdě, před pár dny to byl měsíc, čekala jsem to každým dnem
Psala jsem jí, jestli to teoreticky můžu neodebrat (na stránkách občas prodává něco skladem), ale objednala jsem si navíc to téčko na zádech… A na další kabát čekat další měsíc. no úplně na ho.no ![]()
S tím kurzem jsi hustááá
![]()
@Kriistyna No právě
Ani potom, až to konečně klapne. Já Ti to zakazuju ![]()
@Payus no mozna bych spala i vedle horiciho stolecku
![]()
@Ba-stet jj, hezky to holky otestujte
ja vcera poridila Sašce kozene capacky, jen jsem musela predelat gumu, byly desne stazeny. A na leto premyslim o nejakych attipaskach…
@MiliKuu tak to je taky dobra dietka, takova buchticka ![]()
Saška posledni dny spi dopo tak 10 az 20 min. Takze nas dopoledni spanek asi taky brzo opusti ![]()
@Kriistyna drzim pěsti, Tynko ![]()
@MiliKuu Jinak to spani mate luxusní i bez dopoledne. U nas se ted ustalilo usinani kolem 11. a spanek trva 30-60minut, velmi výjimečně 1.5hodiny. A od ctyr pul pate tu mam unaveny fňukající mimino a muzu si vybrat, jestli radsi vydrzim kňourání nebo ji dam spat (vydrží 30-45min) a následně pujde misto v osm v jedenáct. No a o nocnim spani nemluvím, I KDYŽ (Cocci!) ten caj asi funguje!!! Dnes byla nejala mela k ranu, ale spi lip a nebudi se od tech osmi do půlnoci. Tri hodiny vv kuse už spim zase vcelku normálně, ne svátečně ![]()
Holky tak me dnes chytly zada. Nebo presneji receno jsem si asi nejak blokla lopatku.. fakt super…
ani poradne nezvednu Sašku ![]()
@Ba-stet já myslela ty capky, jestli jsou podšité
nebo jen soft
já mám totiž ze zimního softu nepodšitého pocit, že by malému byla zima
i když on je teda horkokrevný, teď normálně spává jen v bodynku a nepřikrytý ![]()
@Ba-stet tak to asi budu potrebovat vedet, co je to za caj
ne, matrace uz dobra. Spani jsem nam vyresila. Ted si myslim ze jsem si skripla neco kolem lopatky, mozna pri zvedani Sašky ![]()
@MiliKuu spaní mate fajn i bez dopoledniho ![]()
U nas dnes priserna noc, Sašce se opet spustila ryma
ty skolkovy bacily jsou proste pekelny.
takze v noci ucpanej nos, nemohla dychat, brecela, vztekala se… spala jen v naruci
ted ji vyletela i teplota a mame tu fakt uzasnou protivku ![]()
@Coccinella 13 Ty mas teda naloženo
A myslíš, ze když se teda tou školkou promori teď, ze budeš mit za pár let klid? 🙉 Neni neco na imunitu pro mimina?
Posilam fotku čaje, je to klasickej privat DMka, ani nebyl drahej. Kdyby nezabral, tak to nechci vedet. Anka se dnes vzbudila jednou ve tri a pak možná k ranu, nejsem si jistá. Dnes jjsme vsichni spali, az jsme zaspali
Byla to krása. ![]()
@MiliKuu Ne, nejsou podšité, jen soft. Podšité bych nechtěla, dokud fakt nechodi. Taky teda necekam, ze v tom bide tri hodiny venku, spis na takove rychle poplacateni…
Edit: Počkej, Ty myslíš, jestli je neco uvnitř, ne na podrazce? To je, tlustej flis. A pry ma byt kolem chodidla centimetr mista, ze to prej udela tepkou vzduchovou kapsu…
@Ba-stet no ja doufam, ze si to odbudeme ted a ve skolce uz to bude lazo plazo
na imunitu neco hledam, musim zitra do lekarny, protoze nejspis dojde Panadol a me boli pekne v krku a uz mi taky vse dochazi
tu fotku najdu ve zpravach? ![]()
Capacky vypadaji dobre, taky budeme na zimu neco potrebovat. Ted ma zatim toto…