IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
23.9.20 23:16

@MiliKuu Já si to z průkazky nepamatuju, ale zase jsem ji nijak podorbně nezkoumala. Teď jsem to hledala a zdá se, že praktik má jen napsat info o zdravotním stavu, aby na sále nedošlo k nějakému nemilému překvapení. A chodí se fakt ke konci. Tak jsem to asi nestihla :think:

Na QB jsem chtěla látkové, ale uvidím, jestli mi to vůbec půjde. Víme, jak dopadl můj šitý balon, že jo 8) Zatím jsem ještě nevymyslela, jak silný mám objednat ten filc :oops:

Jo a jak jsi psala o těch zipech a mašličkách, o tom jsme taky přemýšlela, asi tam dvě stránky přidám. I když Anka má velký zájem o rozvazování mašlí na mantinelu a na mých botách a nulový na sadě mašlí, které jsem jí přivázala na přebalovák, aby si to legálně zkoušela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.9.20 12:39

@Lamicka2016 jasné, dyť je to u každého zas jinak, jak všude ve všem :mrgreen: už jsme se tu s holkama divily kolikrát :mrgreen: po mně třebas nikdo nechtěl razítko od pediatra, já jen zavolala, zda nás vezmou, bylo mi řečeno -vezmeme, cinkněte jak vás pustí z porodnice, mudra k vám pak během dvou dnů přijede na první prohlídku- a to bylo celé :oops: :lol: tak se těším na fotku dneska :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.9.20 12:45

@Ba-stet já chtěla původně jen filcové, ale začla jsem reálně už prohlížet videa, aby to nějak vypadalo (Patlal si to stejně udělá po svém, ale co kdyby si vzal příklad :oops: ) a docela (jako hodně) se mi začaly líbit i ty látkové :zed: :mrgreen: jenže ty máš čas vymýšlet a objednávat, naše princátko má narozky za necelé dva měsíce a maminka teprv přemýšlí :oops: :lol: jinak s přidáváním stránek ti fandím, já už vymyslela, k do těch původních zakomponovat mašle a zipy, abych navyšovat nemusela :oops: :lol: začínám mít fakt pocit, že já to nestihnu :? každop měsíc po narozkách jsou Vánoce… a pak za půl roku svátek :mrgreen: takže někdy ji Milánek dostane, ale kdy… :oops: budiž mi útěchou, že dokud neví, co a kdy dostane, tak se nemá na co těšit a případně být zklamán, že se to nestihlo :oops: to bude časem horší :lol: nebo nepodcením přípravu dost dopředu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.9.20 14:26

@MiliKuu No, ty látky jsou určitě hezčí, můžeš si tam vyhrát s pozadím a taky bych řekla, že míň ruší, ten filc má přece jen dost výrazné barvy… Ale chápu, že máš nestíhačku. Já už taky začínám mít obavu, že to bude jako s výbavou pro mimino - když se mi do toho chtělo, bylo moc brzo, a najednou to uteklo a už jsem byla ve skluzu :D S těma stránkama uvidím, jak mi to půjde. Já mám ideu té kroužkové vazby a postupně tam stránky přidávat podle toho, co bude aktuální. Takže co stihnu, to stihnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.9.20 14:33

Dneska mám vtipný den. Režim s Ankou se docela ustálil a já už tak nějak vím, s čím můžu počítat. Dneska máme rodinnou oslavu a já měla jasný harmonogram - ráno půjdem na velké venčení jako obvykle, pak skočím dokoupit maliny a vyzvednu dárek pro mámu, dodělám krém na profiteroly, naobědváme se, znovu vyvenčíme psa a vyrážíme k babi (která si mimochodem ZASE zlomila ruku, takže máme veselo). Po měsících, kdy se probouzíme mezi sedmou a osmou, Anka vytuhla do jedenácti. Tak jsem upravila program, aby nám to vyšlo a co myslíte, zase spí 8o 8o 8o Každej jinej den bych byla nadšená, ale dneska… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
24.9.20 15:38

Ahoj holky, tak na focení to už moc ve 33tt není, ale paní doktorka se snažila i tak šlo vidět jak to je w celé natažené. Do alba už to není a je to celý tatínek. :D
Jinak na q screeningu vše ok, ale prcek je o týden menší což je prý norma a jelikož byl pořád spíš o 5 dnů napřed čeká nás ještě jeden velký utz ve 36tt hlavně kvůli tomu, že při prvním vyšlo to riziko růstové restrikce tak to chtějí pohlídat aby placenta hůře nevyzivovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.9.20 15:57

@Lamicka2016 Rozkošný vetřelec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
24.9.20 16:03

@Ba-stet Baru a ty jsi rodila v jakém tt? Kdyby se potvrdila růstová restrikce, tak by asi musel ven dříve, alw věřím že ti bude ok a nestresuji se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.9.20 16:18

@Lamicka2016 36+4 a uz to by úplně hotový, dopečený mimino, který samo dýchalo. Akorat teda hubený a o číslo menší. Takže klidek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
25.9.20 10:43

@Ba-stet cus Baru, můžeš mi prosím hodit odkaz na kompletní látkovaci sadu jestli něco takovyho je? Chci pro kámošku.. Dik :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.9.20 11:36

@Payus Sady jsou, ale já bych to nekupovala. Jsou hodně drahý (i z druhý ruky) a je otázka, jak to kamarádce a miminu bude vyhovovat. Je třeba obvyklý (a nejlevnější) začínat svrchními kalhotkami s čtvercovou plenou složenou do novoskladu. Najdeš tady hromady diskusí, kde to holky chválej a látkujou tak měsíce. Mně to nevyhovalo ani 14 dnů. Nakonec jedu rostoucí svrchní kaťata s PUL zátěrem, pětivrstvou bambusovou vkládačku a od příkrmů separačky (ty u Anky při plným kojení neměly smysl). Ale hrozně záleží na tom dítěti, jak je učuraný, ukakaný, jak to bude s kojením (kamarádka s miminem na Um by se zase bez separaček od začátku zbláznila), kolik do toho chce investovat (já minimum) a tak… Spíš bych možná doporučila nějakou skupinu nebo semináč, kde si to bude moc osahat a promyslet… https://latkovepleny.cz/…-plen-praha/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
25.9.20 11:47

@Ba-stet právě nemaj moc prachy, já bych jí ráda něco pořídila ale taky do toho nechci nak moc zahucet co ti budu povidat :) Nebudeš se zlobit když si ten tvůj příspěvek slovo od slova zkopíruju? Dekuju za expres odpoved :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.9.20 12:04

@Payus Vůbec ne, snad to pomůže. Co se ceny týče, já mám látkovací věci (asi) z Číny. Původně jsem tu paní objevila tady na emimi a myslela jsem, že je to normálně bazar. Pak jsem teda zjistila, že to nejsou žádné známé značky a bylo to podezřele levné. No, mezi látkovači je Čína sprosté slovo, takže se tím moc nechlubím, ale ta kaťata jsou stejná jako originál a ty vkládačky se mi zdají dokonce lepší :oops: Koupila jsem to zde https://www.buybye.cz/, to je její ofiko eshop. Pokud má kamarádka čas a rozhodne se jít touhle cestou, tak bych se nebála to objenat z Číny rovnou (i když třeba ty vkládačky se mi zdály stejně drahé jako na tom eshopu).

No a pokud se v tom nebude extra vyžívat, tak já mám šestery kaťata a 20 vkládaček. Z těch jsem teď 10 půjčila kamarádce na vyzkoušení a úplně v pohodě mi stačí těch deset kousků, protože na noc (a případně na cesty) používám jednoráz. Takže mi to vychází na 3-4 vkládačky denne, pere se nejpozdeji po třech dnech, protože pak ta moč začne ničit vklákna. Ty bambusáky ani nesuším v sušičce, jsou skoro hned suchý, hodím jen normálně na šnůru a za chvilku jsou ok. Kaťata by mi donedávna stačily i čtvery - neperou se po každém použití, zůstávají suchá, takže je stačí jedno kolo vyvětrat a prát jednou čas. Teď ale Anka trpí na „zubní“ řidší stolici a častěji se mi zašpiní, tak to vychází akorát.

Celkově jsem do té výbavy dala asi 1500,– a jedu s tím od dvou měsíců, protože Anka byla drobek. Spousta lidí látkuje od narození, ta paní z látkovek říkala, že ona to doporučuje od pěti šesti kil, kvůli poměru plenky a tělíčka. I když ta moje kombinace je jen o trochu objemnější, než jednoráz. Poměr látek a jednorázu měním podle potřeby - jednu dobu jsem dávala jednorázovku jen na noc, pak jsme to měli zakázané na pasení a když jsem neměla čas ji zrovna pořád svlíkat a oblíkat, tak je měla někdy i přes den, teď teda držím papír na cesty ven. Balík plenek vydrží tak měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
25.9.20 12:16

@Ba-stet boží Baru, ty jsi plenkovy odbornik :potlesk: opět kopiruju :lol: těch 1500 ujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.9.20 12:24

@Payus Zdůrazňuju, že to je způsob, který vyhovuje mně :kytka: Když tak jí zkus koupit dvoje kalhoty a dvě tři ty vkládačky, ať si to zkusí a uvidí. Z toho eshopu to posílají tak, že jsem to měla vždycky do dvou dnů… A taky je dobrý vědět, že čím je dítě větší, tím je to lepší a jednodušší. Já zkusila ty čtverce, nevyhovovaly, ale věděla jsem, že mi nevadí to prát. Pak jsem si koupila ty vkládačky (jednu jsem koupila s kalhotami na zkoušku, takže jsem věděla, že mi vyhovuje) a od té doby pokaždé protekla a já převlíkala i body a kalhoty. No já myslela, že to snad rozkopu :mrgreen: Trvalo to asi týden, pak jsem se to buď líp naučila, nebo Anka poporostla a přesáhla těch 5kg 8) Teď už neprotéká nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí