IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
11.9.20 20:59

@Ba-stet jejda, atb jo? Tak to je na houby… hlavne at jste co nejdriv fit! :hug: detsky nemoci jsou fakt peklo… hlavne proto ze neumi rict co je trapi, boli… neumi smrkat… no je to peklicko… tak at uz se to jen lepsi! :hug:

Baru ja na dvouhodinovy obedy taky nemam nervy, proto to jedu tak nejak „napůl“ U nas toho na zemi taky konci hodne, obcas rikam ze bysme tu uživili dve slepice :mrgreen: ale to daveni jde nacvicit. Hlavni je nezacit panikarit a napocitat do peti. Deti maji daleko silnejsi davici reflex, takze to pomerne obratne vydavi a „pomuzou“ si. Saška se parkrat taky precenila, ale ted uz sikovne vetsi kus vzdy jen ozuzlava a kdyz se nezmensuje tak ho proste vyplivne nebo (a to vetsinou) vytahne z pusiny rucickou a nekde ho prilepi, rozpatla… no moje nervy :cert: ale tak aspon Theo si to uzil pekne, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
12.9.20 11:57

@Ba-stet Barco Denis včera jedl oběd ze sebe, každou vrtuli vyndal z misky nebo z pusy, prohlédl, kousl, vyhodil.. Pes byl připraven pod židli a uklizel.. Dneska mám v plánu zkusit mrkev a brambor mu dát do ruky.. Tak uvidíme co na to řekne. Pár fotek malyho prasika 🐷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.9.20 12:04

@Payus Holka, Ty netušíš, co je prase :mrgreen: :mrgreen: Vyfotím Anku, ale později. Mám nový mobil se super foťákem a ten děsně zvýrazňuje bordel v pozadí. Ale strašně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
12.9.20 12:51

@Ba-stet bordel v pozadi? To dela podle me kazdej fotak :roll: ale neboj, my budeme koukat jen na Aninku :mrgreen:

Nejlepší motivace jsou brachovy hračky :mrgreen: jo a na bordel v pozadi prosim nekoukat, Paja ma narizen uklid hracek hned jak přijede od nasich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
12.9.20 16:35

@Payus malej je kouzelnej :srdce: a co ma vlasku! Tise zavidime :* a zavidim tedy i toho uklizece pod zidli, taky by se nam hodil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.9.20 19:53

@Coccinella 13 Jojo, s tím dávením jsem to zjistila už před pár měsíci, když jsem jí dala požužlat kus jablka, že ho těma bezzubýma dásničkama určitě neukousne, a ono jo :D Takže já bouchám do zad, až když vidím, že jde do fialova, to bude tak než se napočítá do těch pěti :think: Ale stejně jsem neměla nervy koukat, jak se místo jídla kontinuálně dusí. Každopádně pes je na úklid jak dělanej, to teda jo :palec: No a s tím bincem, to nemluvím o rozházených hračkách :oops: My tu máme hromadu krámů, kteoru by bylo potřeba přemístit do sklepa…už tak tři týdny. Naživo to zas nevypadá tak hrozně, ale na fotce jak ve squatu Milada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
12.9.20 21:18

@Ba-stet ja teda resila jen dvakrat ze ji zaskocilo a to jsem ji klasika chytla za nohy, hlavou dolu a trosku jsem ji bouchla do zad. Každopádně od chvile co sedi a pouzivame na jidlo normalni zidli, tak uz v pohodě (tuk, tuk, tuk…) no s tema kramama vim bohuzel take o cem mluvis… hold ctyri lidi v pidibyte… obcas celkem na hlavu… jen ja uz teda nemam kam posilat (sklep ani pudu tady nemame… no mame, ale ani jedno neni pouzitelny :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.9.20 13:46

Tak holky, jak to jde poslední dny hlavně noci u prťat? :andel: U nás je to poslední dny slušně řečeno nedobré, malý se budí pomalu co hodinu zřejmě kvůli bříšku a já zas nevím proč :zed: jídelníčková změna žádná neproběhla, zuby nerostou, nemocný není… ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.9.20 14:28

@MiliKuu Já jsem prakticky mrtvá :D Střídají se lepší a horší noci, ale často je vzhůru co tři čtvrtě hodiny nebo častěji. A večerní uspavani se začíná nebezpečně protahovat směrem k hodině a půl :roll: Ty myslíš, že ke to kvůli bříšku? U nás je to totožné jako u holek - budí se, lozí po postýlce, kňourá nebo řve, ale vlastně napůl spí. Tak si říkám, jestli zpracovává všechny ty nový zážitky uplynulých dnů? :think: Má toho teď nového opravdu hodně. A modlím se, aby to bylo jen období a brzy jsme vrátily k tomu, jak to bylo dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.9.20 16:16

@MiliKuu @Ba-stet Ježíš to mě mrzí, že blbě spíte.. U nás to taky nak tak probíhalo, ale zjistila jsem že nemá smysl s tím bojovat, prostě mu dám pití nebo dudaka, sedí chvíli pinda a pak zabori hlavu do peřiny a konec. Ale je fakt že já vím že ho nic nebolí, to Milanek je jiný level a u něj bych to asi být nenechala Denis prostě jen hučí.
Asi se to moc nehodí, ale moje první navázání..jsem nadšená. Hlavu jsem musela umazat.. Děsnej výraz jsem nasadila :mrgreen: šátek 6tka pujcen od kamosky, bavlna se lnem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.9.20 16:31

@Payus Ty jsi dobra :potlesk: :potlesk: Pamatuju si situaci před pár měsíci, prej nošení není nic pro mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.9.20 16:58

@Ba-stet že :mrgreen: všude to říkám že já nikdy nosit nebudu a nechci a hele🤦‍♀️ 😁 jo docela se mi to vrylo pod kuzi, kdyby mi to tehda někdo řekl nevěřím a hádám se že ja teda fakt neee🤷‍♀️ 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
15.9.20 02:19

@MiliKuu jejda, co Milanka zase trapi? Tak snad mu bude co nejdriv dobre! :hug:

@Ba-stet no to mate taky krasny noci :roll:

@Payus no vidis jaka jsi dobra! :potlesk: moc gratuluji! Nejdriv ne ne ne a ted budes nejvetsi „nosnice“ :mrgreen:

Jinak u nas se bojuje opet s rymou :roll: tentokrat asi nejakej skolkovej hnus bacil. Jenze zatimco Pavlik s tim bojoval ze ctvrtka na patek (to nemohl spat) a cely patek, ale od nedele je uz v pohode, Saška poradne nespala od nedele a z nosu ji tece cim dal vic a mela i teploty :roll: navic jsem to chytla i ja a samozřejmě i Pavel :roll: takze to u nas vypada super. Ja tu rymu taaaak nesnasim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
15.9.20 07:43

@Coccinella 13 No tak to bude něco jako u nás. Prej to teď hrozně lítá. Znám i několik dospelycch, které nečekaně skolila rýma :roll: Držte se, holky :hug:

U nás včera při uspavani vypuklo zubní inferno. Nejenže Nic nepomohlo a po hodině a tři čtvrtě se v nosítku vyřvala dotuha, ale navíc zvracela. Prej je to u zubů normální. Tak jsem myslela, že na ty zuby fakt trpí, ale evidentně jsou ještě velké rezervy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
15.9.20 09:37

@Lamicka2016 ahojky,prosím té, jaký ze ty lactobacilly jsi používala v těch tabletkach? Já to zapomněla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí