Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet jejda, atb jo? Tak to je na houby… hlavne at jste co nejdriv fit!
detsky nemoci jsou fakt peklo… hlavne proto ze neumi rict co je trapi, boli… neumi smrkat… no je to peklicko… tak at uz se to jen lepsi! ![]()
Baru ja na dvouhodinovy obedy taky nemam nervy, proto to jedu tak nejak „napůl“ U nas toho na zemi taky konci hodne, obcas rikam ze bysme tu uživili dve slepice
ale to daveni jde nacvicit. Hlavni je nezacit panikarit a napocitat do peti. Deti maji daleko silnejsi davici reflex, takze to pomerne obratne vydavi a „pomuzou“ si. Saška se parkrat taky precenila, ale ted uz sikovne vetsi kus vzdy jen ozuzlava a kdyz se nezmensuje tak ho proste vyplivne nebo (a to vetsinou) vytahne z pusiny rucickou a nekde ho prilepi, rozpatla… no moje nervy
ale tak aspon Theo si to uzil pekne, ne? ![]()
@Ba-stet Barco Denis včera jedl oběd ze sebe, každou vrtuli vyndal z misky nebo z pusy, prohlédl, kousl, vyhodil.. Pes byl připraven pod židli a uklizel.. Dneska mám v plánu zkusit mrkev a brambor mu dát do ruky.. Tak uvidíme co na to řekne. Pár fotek malyho prasika 🐷
@Payus Holka, Ty netušíš, co je prase
Vyfotím Anku, ale později. Mám nový mobil se super foťákem a ten děsně zvýrazňuje bordel v pozadí. Ale strašně ![]()
@Ba-stet bordel v pozadi? To dela podle me kazdej fotak
ale neboj, my budeme koukat jen na Aninku ![]()
Nejlepší motivace jsou brachovy hračky
jo a na bordel v pozadi prosim nekoukat, Paja ma narizen uklid hracek hned jak přijede od nasich ![]()
@Payus malej je kouzelnej
a co ma vlasku! Tise zavidime
a zavidim tedy i toho uklizece pod zidli, taky by se nam hodil ![]()
@Coccinella 13 Jojo, s tím dávením jsem to zjistila už před pár měsíci, když jsem jí dala požužlat kus jablka, že ho těma bezzubýma dásničkama určitě neukousne, a ono jo
Takže já bouchám do zad, až když vidím, že jde do fialova, to bude tak než se napočítá do těch pěti
Ale stejně jsem neměla nervy koukat, jak se místo jídla kontinuálně dusí. Každopádně pes je na úklid jak dělanej, to teda jo
No a s tím bincem, to nemluvím o rozházených hračkách
My tu máme hromadu krámů, kteoru by bylo potřeba přemístit do sklepa…už tak tři týdny. Naživo to zas nevypadá tak hrozně, ale na fotce jak ve squatu Milada ![]()
@Ba-stet ja teda resila jen dvakrat ze ji zaskocilo a to jsem ji klasika chytla za nohy, hlavou dolu a trosku jsem ji bouchla do zad. Každopádně od chvile co sedi a pouzivame na jidlo normalni zidli, tak uz v pohodě (tuk, tuk, tuk…) no s tema kramama vim bohuzel take o cem mluvis… hold ctyri lidi v pidibyte… obcas celkem na hlavu… jen ja uz teda nemam kam posilat (sklep ani pudu tady nemame… no mame, ale ani jedno neni pouzitelny
)
Tak holky, jak to jde poslední dny hlavně noci u prťat?
U nás je to poslední dny slušně řečeno nedobré, malý se budí pomalu co hodinu zřejmě kvůli bříšku a já zas nevím proč
jídelníčková změna žádná neproběhla, zuby nerostou, nemocný není… ach jo ![]()
@MiliKuu Já jsem prakticky mrtvá
Střídají se lepší a horší noci, ale často je vzhůru co tři čtvrtě hodiny nebo častěji. A večerní uspavani se začíná nebezpečně protahovat směrem k hodině a půl
Ty myslíš, že ke to kvůli bříšku? U nás je to totožné jako u holek - budí se, lozí po postýlce, kňourá nebo řve, ale vlastně napůl spí. Tak si říkám, jestli zpracovává všechny ty nový zážitky uplynulých dnů?
Má toho teď nového opravdu hodně. A modlím se, aby to bylo jen období a brzy jsme vrátily k tomu, jak to bylo dřív…
@MiliKuu @Ba-stet Ježíš to mě mrzí, že blbě spíte.. U nás to taky nak tak probíhalo, ale zjistila jsem že nemá smysl s tím bojovat, prostě mu dám pití nebo dudaka, sedí chvíli pinda a pak zabori hlavu do peřiny a konec. Ale je fakt že já vím že ho nic nebolí, to Milanek je jiný level a u něj bych to asi být nenechala Denis prostě jen hučí.
Asi se to moc nehodí, ale moje první navázání..jsem nadšená. Hlavu jsem musela umazat.. Děsnej výraz jsem nasadila
šátek 6tka pujcen od kamosky, bavlna se lnem..
@Payus Ty jsi dobra
Pamatuju si situaci před pár měsíci, prej nošení není nic pro mě ![]()
@Ba-stet že
všude to říkám že já nikdy nosit nebudu a nechci a hele🤦♀️ 😁 jo docela se mi to vrylo pod kuzi, kdyby mi to tehda někdo řekl nevěřím a hádám se že ja teda fakt neee🤷♀️ 🤦♀️
@MiliKuu jejda, co Milanka zase trapi? Tak snad mu bude co nejdriv dobre! ![]()
@Ba-stet no to mate taky krasny noci ![]()
@Payus no vidis jaka jsi dobra!
moc gratuluji! Nejdriv ne ne ne a ted budes nejvetsi „nosnice“ ![]()
Jinak u nas se bojuje opet s rymou
tentokrat asi nejakej skolkovej hnus bacil. Jenze zatimco Pavlik s tim bojoval ze ctvrtka na patek (to nemohl spat) a cely patek, ale od nedele je uz v pohode, Saška poradne nespala od nedele a z nosu ji tece cim dal vic a mela i teploty
navic jsem to chytla i ja a samozřejmě i Pavel
takze to u nas vypada super. Ja tu rymu taaaak nesnasim ![]()
@Coccinella 13 No tak to bude něco jako u nás. Prej to teď hrozně lítá. Znám i několik dospelycch, které nečekaně skolila rýma
Držte se, holky ![]()
U nás včera při uspavani vypuklo zubní inferno. Nejenže Nic nepomohlo a po hodině a tři čtvrtě se v nosítku vyřvala dotuha, ale navíc zvracela. Prej je to u zubů normální. Tak jsem myslela, že na ty zuby fakt trpí, ale evidentně jsou ještě velké rezervy ![]()
@Lamicka2016 ahojky,prosím té, jaký ze ty lactobacilly jsi používala v těch tabletkach? Já to zapomněla. ![]()