Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 Tyjo, už na mateřskou! To opravdu tak uteklo… Na tom festivalu jsem v březnu chtěla taky vybrat nosítko. Pak ho odsunuli a pak pro jistotu zavřeli obchody
Jinak pokud tím vázacím nosítkem myslíš tohle https://angel-wings.cz/…-od-narozeni?…, tak to mají skoro všechny typy - většinou se tomu říká fly tai nebo mei tai. Já ho mám od Fidelly a jsem s tím spokojenější, než s klasickými přezkami. U nás hodně nosí i muž, takže nemusíme furt přenastavovat přezky. Já kvůli tetánii často nemám pevný stisk v prstech, takže hrozilo, že bych nosítko nerozepla. A navíc díky tomu šátku většinou obsáhnou hodně velikostí. To naše je snad do 98. A to vázání je úplně jednoduchý a rychlý, naučila jsem se to hned ![]()
@Lamicka2016 nad tím festakem taky uvazuju
@Kriistyna covece co to je? Kolik že ti je Kristy? Zeptám se jak uplnej tatar, ale tyto problémy můžou ovlivňovat že se vám nedaří mimčo, má to nakou spojitost myslíš? Letos myslíš že to nestihnes? Chceš zalecit to co ti našli a pak až do Ivf?
@Payus za 14 dni mi bude 33 ![]()
Mám zánět v bederní krajině až v SI zkloubeni chronicky a vlevo je akutní…
Myslím si, ze zánět v pánevní oblasti je špatně, když chci otěhotnět
ale jak moc to muže vadit to opravdu nevím.
Já bych na IVF chtěla, ale nevím, jestli je to dobry nápad s touhle diagnózou. 23.9. Budu vědět víc ![]()
Ale jestli je to hlavní problém proč nemůžu otěhotnět normalne si nemyslím… abych 9 let ani jednou neotehotnela mi přijde divny. To budu mít urco nepruchozi vejcovody.
@Ba-stet dekuji. Ještě nevím jestli se IVF odkládá, spis je to můj vnitřní pocit, tak se na to psychicky pripravuju dopředu.
Ale sama doktorka mi říkala, ze by bylo nejlepší otěhotnět co nejdříve a pak až léčba
Ale tak uvidíme no.
@Kriistyna Aha, tak to by bylo super, kdyby to šlo! Jsem zvědavá, co Ti na kontrole řeknou. Moc bych Ti to přála, kočko ![]()
@Ba-stet ano koukám i zrovna na to z odkazu
Tak uvidíme jestli to zase do soboty nezruší, ale snad ne
I když u nás v práci už se zase řeší práce na skupiny. Celkově doufám, že manžela pustí aspoň na 3 screening ![]()
@Kriistyna dej na sebe na ten vnitřní pocit. Je to víc než 100 lékařů ![]()
@Lamicka2016 To jsem zkoušela jako první a bylo fajn. Ale paní z obchodu se zdálo, ze je v něm Anka nějak našišato, tak jsme zkoušely dál. Nakonec jsme skončily u stejného typu od Fidelly, ale těžko říct, jestli je něčím jiné, nebo Anka za ten měsíc povyrostla. Ona ma proste nekonfekční postavu, s tím bojujem víc a víc. Každopádně, je to dobrá značka a MoniLu (a všechny ostatní) je dělaj taky. Moc jsem nepomohla, co? ![]()
@Kriistyna ty blaho
tak to asi určitě může souviset ne? Na kontrolu držím palce, je to jak píše Lami, dej na sebe zlato jak to budeš cítit. Promysli to zaleceni, jak dlouho by to trvalo než by se ten zánět vyléčil? To jsem se příhodne optala na věk, aspon víme kdy budeš slavit ![]()
@Lamicka2016 Lami tobě gratuluju k přelomu a nástupu na MD. Co otok te nohy? Teď tě zlobí prsty? Kdy máte 3 screening? Ty jo..to utika ![]()
@Lamicka2016 jako ze myslím, ze mi to zakazou ne ze já bych jít nechtěla… já to zase oddalovat nechci, čím dřív ten odběr bude zamnou tím lip. Chci už to mít za sebou.
Ale nechám si poradit, co bude lepší.
@Payus no tod otázka, nevím jak dlouho to mám a ani nevím, kdy se to stáhne zpátky a hlavně nevím co by k tomu mělo pomoci a když na rehabku čekám už měsíc a půl a na doktora taky, tak tomhle tempem to asi bude trvat dlouho ![]()
@Kriistyna no to jo, to trvá
abych se furt pitomé neptala přečetla jsem si o tom neco, já když se řekne zánět vidím hned atb.. A koukám tohle je úplně jiný level a vlastně na fakt dlouho, to mě mrzí
Co lázně? Neměla bys nárok?
@Ba-stet naopak každá recenze je fajn. Uvidíme snad tam v sobotu nebudu jak bludný Holanďan ![]()
@Payus na hnátku oteklou jsme si již zvykla a mám jí celý den v kompreskách a v Crocs. Vrchol vkusu
a asi kotník uvidím až po porodu zase.
Ty ruce jsou horší. V noci nespím a přes den mě to dost limituje a bolí. Uvidíme v pondělí jestli na neurologii pomůžou a nebo opět řeknou vydržet do porodu ![]()
@Payus atb pokavad to je bakterialniho původu a prave to se neví ![]()
Asi bych do lázni mohla, ale já nevím, jestli bych je psychicky dala. Nevím, jestli se mi na tak dlouhou dobu někam chce pryč ![]()
Ale urco by mi to pomohlo.
@Kriistyna Teď na podzim to asi zase bude všelijaké, ale kdybys měla nárok a pomohlo Ti to, tak to využij ![]()
Historka z mého života, aneb dospělý míní, dítě mění. Začala jsem Ance dávat ovoce a řeším, jak to zapracovat do nějakého denního řádu, který máme pořád docela divoký. Ideální se mi to zdá na dopolední svačinu, ale téměř celé dopoledne býváme venku. Tak jsem si říkala, že bude čas na ty kapsičky a že to sfouknem venku. A co myslíte? Anka odmítá cokoliv rozňahnaného, zato sní klidně půl banánu nakrájeného na kolečka
![]()