IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
1.9.20 23:28

Ahoj holky, tak dnesni cesta do Prahy opet zazitek. D1 proste nema chybu :pocitac: prijem byl dlouhy, ale pani doktorka byla hodne pecliva. Pak nas jeste cekalo vysetreni na oddeleni od sestricek a sli jsme na pokoj. Kluci nam pomohli s vecma a jeli domu. Je to tu jak z doby krale klacka, chtelo by to poradnou rekonstrukci, ale na druhou stranu je tu cisto… dnes uz nic nedelali, ale zitra rano cekaji Sašku odbery a sono briska, to vse na lacno (takze s revem) a pak jeste ocni. Dal mi zitra doktorka snad rekne, jaky je plan… zatim tu jsou vsichni neskutene mili a ochotni, tak snad to rak vydrží… jinak spani je zatim horor, porad se budi a knoura… odpo spala v kočárku, do „klece“ nechtela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
1.9.20 23:42

@Payus diky :hug: teda to je sikula! To Saška si zatim jen cuca palce na nohach a desne se tomu smeje (asi ji to lechta) :mrgreen:

@Ba-stet dekuji :hug: ale snad nebude nic potreba, kufr jsem sbalila poradnej :mrgreen: no rikali dva az tri dny, ale klidne i tyden :roll: coz teda snad ne, protoze to bych se na tomto malem prostoru asi zblaznila :roll: jejda, tak to budu drzet pesti at je nemoc co nejdříve fuc. Ja to u tech mrnat tak nemam rada. Snad nebudete muset odsavat… Baru jak najdes ten spravny „grif“, tak ji udrzis i sama, uvidis… :hug:

@MiliKuu dekuji :hug: teda krasne Milanek stoji! :mrgreen: a pekne u sveho ore :mrgreen:

@Kriistyna drzim pesti, at se Bechterev vyvrati :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.9.20 08:20

@Coccinella 13 co je malé??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.9.20 08:28

@Coccinella 13 Moc na váš myslím a doufám, že do tří dnů jste doma :hug: Ta klec je teda jak z hororu. Uplne si pamatuju, jak jsem kdysi (už větší) byla ve stejné :roll: Kdyby cokoliv, tak fakt napiš!

Stříkání do nosu už jsem zvládla, i trochu odsávání, ale jen ručně, takže nic moc. Dneska asi přijde na řadu zkouska vysavače 🙈

Jinak dětský bacily jsou síla. Uz jsem to chytla a je mi hůř než Ance. Mimojine me příšerně bolí v krku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.9.20 09:36

@Coccinella 13 tou klecí jsi mě vrátila 25let zpět, když jsem byla ve Zlíně na infekčním se spálou :oops: moc na vás myslím a snad pojedete brzy domů se samými dobrými zprávami :kytka: :hug: @Ba-stet to mi říkala minule sestra u obvoďáka, že dětské bacily jsou zlo, ptže od dospělých se chytá málokdy máloco, ale jak pčíkne dítě, je to hned :oops: :lol: tak snad to nechytne manžel, ti chlapi to snášejí hůř :oops: :lol: snad budete brzo zas jak rybičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.9.20 11:17

@Lamicka2016 na jare ji natekala nozicka, tak jsme to zacali řešit s detskou. Navíc ma na hlavicce svetly hemagiom, takze je potreba udelat kozni a ocni vysetreni. A taky hodne pribira, takze vyloucit napr. problemy se stitkou. Tim jak toho je vic, tak jsme v Praze ve fakultce na diagnosticke hospitalizaci, aby se udelalo vse najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.9.20 11:21

@Coccinella 13 Tak moc držím palce ať to není nic vážného a jen řešitelné věci. Zase lepší než běhat po x lékařích celý měsíc. U takových cipísků je lepší prevence než řešit něco rozjetého. Držte se holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.9.20 11:29

@Ba-stet dekuji, taky myslim ze jsme na vikend doma. Co by tady s nama delali? :mrgreen:

Jinak v kleci to spani opravdu nejde. Vydrzela tam asi do jedne, ale to se mezitim nekolikrat vzbudila. Tak jsme pak spaly spolu :oops:

Rano ji brali krev, tak to byl krik… pak sono briska a konecne si mohla dat mliko :mrgreen: jinak je celkem peklo, ze pred kojenim a po kojeni musime vazit… kdyz ji uspavam, tak fakt super :roll: a v noci taky hitparada. Jednou jsem u toho usnula a nezvazila :mrgreen: jeste jsme byly na kardiologii, tam taky vse o. k. a byla tu nutricni sestra. Jeste dnes cekame ocni a endokrinologii a pak se uvidi…

Baru na detske bacily bacha, hlavne teda chlap… u nas to od Pavlika chytl Pavel vzdycky a bylo to peklo, vzdy umiral… :roll: jste sikulky ze to zvladate! Vysavač Aninka urcite zmakne taky :palec:

@MiliKuu dekuji, zatim to vypada dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.9.20 11:30

@Lamicka2016 dekujeme, jj prave lepsi takto vse pohromade ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.9.20 14:29

@Ba-stet tak už se ta protivná nemoc prostridala na všech a opustila příbytek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.9.20 14:41

@Payus Díky za optání. Ance je líp, mně hůř a u muže to začíná. Ale musím přiznat, že on je jako marod v pohodě, to já jsem rýmičková fňukna :oops: Ale už jsem ovládla vysavač :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.9.20 15:21

@Ba-stet hned jsem si vybavila Lucii postrach ulice, když zapasila s vysavačem jako obrovskou mořskou obludou :mrgreen:
Skvělý že je Ance líp, vy se s tím poperete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.9.20 15:37

@Payus Jo, tak nějak to bylo :mrgreen: Musím teda říct, že to odsávání je hustý. Ale naštěstí mám spoustu zkušeností s nemocným kocourem, takže ovládám speciální chvaty a zákleky. A mimino má míň drápu a není tak pružný 8)

Právě jsme odeslala objednávku na nosicí mikinu pro muže a kabát pro sebe! Jsem šíleně napnutá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.9.20 15:40

Jo a dobrá zpráva - muž mě nutil jít doktorce, protože je přesvědčený, že ty soply jsou skrytý covid nebo zápal plic. Tak jsem tam zavolala (přece jenom nevím, jak je to u mimin a nechci nad zápalem plic poslouchat Já ti to říkal :D ) - s doktorkou jsme pokecaly a nadiktovala mi hromadu léků. My se snad ještě skamarádíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.9.20 19:54

@Ba-stet a objednávalas u Shary? :oops: :lol: já jsem fakt ráda, že jsme ještě nic nechytli my (potažmo malý), ptže já žádné takové zkušenosti nemám a ani o ně nestojím :oops: :mrgreen: mně bude stačit, když první rýmu chytne v pubertě :mrgreen: ještě že už je Ance líp, ty si vem příklad, léky, co poradila kámoška doktorka a bude to v cajku 👍🏻

Holky, já dnes objevila Ameriku (abych byla přesná - moje sestra mi na ni ukázala prstem :roll: :oops: :mrgreen: ) stáhnout aplikaci, co se jmenuje Readmio a jsou to pohádky, které mají zvukové efekty u některých slov či pasáží, když to čtete nahlas :srdce: kdo to neznáte (tuším, že jsem poslední, jako ve všem digi :roll: :oops: ) a nebo jste se s tím ještě nepochlubily, tak je to fakt boží :mrgreen: vynález dne :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí