Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak dnesni cesta do Prahy opet zazitek. D1 proste nema chybu
prijem byl dlouhy, ale pani doktorka byla hodne pecliva. Pak nas jeste cekalo vysetreni na oddeleni od sestricek a sli jsme na pokoj. Kluci nam pomohli s vecma a jeli domu. Je to tu jak z doby krale klacka, chtelo by to poradnou rekonstrukci, ale na druhou stranu je tu cisto… dnes uz nic nedelali, ale zitra rano cekaji Sašku odbery a sono briska, to vse na lacno (takze s revem) a pak jeste ocni. Dal mi zitra doktorka snad rekne, jaky je plan… zatim tu jsou vsichni neskutene mili a ochotni, tak snad to rak vydrží… jinak spani je zatim horor, porad se budi a knoura… odpo spala v kočárku, do „klece“ nechtela…
@Payus diky
teda to je sikula! To Saška si zatim jen cuca palce na nohach a desne se tomu smeje (asi ji to lechta) ![]()
@Ba-stet dekuji
ale snad nebude nic potreba, kufr jsem sbalila poradnej
no rikali dva az tri dny, ale klidne i tyden
coz teda snad ne, protoze to bych se na tomto malem prostoru asi zblaznila
jejda, tak to budu drzet pesti at je nemoc co nejdříve fuc. Ja to u tech mrnat tak nemam rada. Snad nebudete muset odsavat… Baru jak najdes ten spravny „grif“, tak ji udrzis i sama, uvidis… ![]()
@MiliKuu dekuji
teda krasne Milanek stoji!
a pekne u sveho ore ![]()
@Kriistyna drzim pesti, at se Bechterev vyvrati ![]()
@Coccinella 13 Moc na váš myslím a doufám, že do tří dnů jste doma
Ta klec je teda jak z hororu. Uplne si pamatuju, jak jsem kdysi (už větší) byla ve stejné
Kdyby cokoliv, tak fakt napiš!
Stříkání do nosu už jsem zvládla, i trochu odsávání, ale jen ručně, takže nic moc. Dneska asi přijde na řadu zkouska vysavače 🙈
Jinak dětský bacily jsou síla. Uz jsem to chytla a je mi hůř než Ance. Mimojine me příšerně bolí v krku ![]()
@Coccinella 13 tou klecí jsi mě vrátila 25let zpět, když jsem byla ve Zlíně na infekčním se spálou
moc na vás myslím a snad pojedete brzy domů se samými dobrými zprávami
@Ba-stet to mi říkala minule sestra u obvoďáka, že dětské bacily jsou zlo, ptže od dospělých se chytá málokdy máloco, ale jak pčíkne dítě, je to hned
tak snad to nechytne manžel, ti chlapi to snášejí hůř
snad budete brzo zas jak rybičky ![]()
@Lamicka2016 na jare ji natekala nozicka, tak jsme to zacali řešit s detskou. Navíc ma na hlavicce svetly hemagiom, takze je potreba udelat kozni a ocni vysetreni. A taky hodne pribira, takze vyloucit napr. problemy se stitkou. Tim jak toho je vic, tak jsme v Praze ve fakultce na diagnosticke hospitalizaci, aby se udelalo vse najednou
@Coccinella 13 Tak moc držím palce ať to není nic vážného a jen řešitelné věci. Zase lepší než běhat po x lékařích celý měsíc. U takových cipísků je lepší prevence než řešit něco rozjetého. Držte se holky ![]()
@Ba-stet dekuji, taky myslim ze jsme na vikend doma. Co by tady s nama delali? ![]()
Jinak v kleci to spani opravdu nejde. Vydrzela tam asi do jedne, ale to se mezitim nekolikrat vzbudila. Tak jsme pak spaly spolu ![]()
Rano ji brali krev, tak to byl krik… pak sono briska a konecne si mohla dat mliko
jinak je celkem peklo, ze pred kojenim a po kojeni musime vazit… kdyz ji uspavam, tak fakt super
a v noci taky hitparada. Jednou jsem u toho usnula a nezvazila
jeste jsme byly na kardiologii, tam taky vse o. k. a byla tu nutricni sestra. Jeste dnes cekame ocni a endokrinologii a pak se uvidi…
Baru na detske bacily bacha, hlavne teda chlap… u nas to od Pavlika chytl Pavel vzdycky a bylo to peklo, vzdy umiral…
jste sikulky ze to zvladate! Vysavač Aninka urcite zmakne taky ![]()
@MiliKuu dekuji, zatim to vypada dobre ![]()
@Ba-stet tak už se ta protivná nemoc prostridala na všech a opustila příbytek?
@Payus Díky za optání. Ance je líp, mně hůř a u muže to začíná. Ale musím přiznat, že on je jako marod v pohodě, to já jsem rýmičková fňukna
Ale už jsem ovládla vysavač ![]()
@Ba-stet hned jsem si vybavila Lucii postrach ulice, když zapasila s vysavačem jako obrovskou mořskou obludou ![]()
Skvělý že je Ance líp, vy se s tím poperete ![]()
@Payus Jo, tak nějak to bylo
Musím teda říct, že to odsávání je hustý. Ale naštěstí mám spoustu zkušeností s nemocným kocourem, takže ovládám speciální chvaty a zákleky. A mimino má míň drápu a není tak pružný ![]()
Právě jsme odeslala objednávku na nosicí mikinu pro muže a kabát pro sebe! Jsem šíleně napnutá!!!
Jo a dobrá zpráva - muž mě nutil jít doktorce, protože je přesvědčený, že ty soply jsou skrytý covid nebo zápal plic. Tak jsem tam zavolala (přece jenom nevím, jak je to u mimin a nechci nad zápalem plic poslouchat Já ti to říkal
) - s doktorkou jsme pokecaly a nadiktovala mi hromadu léků. My se snad ještě skamarádíme ![]()
@Ba-stet a objednávalas u Shary?
já jsem fakt ráda, že jsme ještě nic nechytli my (potažmo malý), ptže já žádné takové zkušenosti nemám a ani o ně nestojím
mně bude stačit, když první rýmu chytne v pubertě
ještě že už je Ance líp, ty si vem příklad, léky, co poradila kámoška doktorka a bude to v cajku 👍🏻
Holky, já dnes objevila Ameriku (abych byla přesná - moje sestra mi na ni ukázala prstem
) stáhnout aplikaci, co se jmenuje Readmio a jsou to pohádky, které mají zvukové efekty u některých slov či pasáží, když to čtete nahlas
kdo to neznáte (tuším, že jsem poslední, jako ve všem digi
) a nebo jste se s tím ještě nepochlubily, tak je to fakt boží
vynález dne
![]()