IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
3.9.20 22:38

Tak konecne jsme doma. Saška ma vse v poradku, je to zdrava holka :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
3.9.20 22:41

@Coccinella 13 gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.9.20 00:25

@Coccinella 13 No to je fofr najednou! A co?? Co ten otok? A ta váha? Takže žádná štítka, ale obě omezit čokoládu? :mrgreen: Moc gratuluju, ulevilo se mi, i když jsem věřila, že to nic nebude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.9.20 06:37

@Coccinella 13 no nádhera :dance: fakt super, gratuluju :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.9.20 09:59

@MiliKuu neznám.. Jdu objevovat taky Ameriku🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.9.20 11:07

@MiliKuu Taky neznam a kouknu. Ja jsem digitálně úplný dement. Emimino je takový muj vrchol digi spojení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
4.9.20 22:37

@Kriistyna @Ba-stet @MiliKuu Holky diky :hug:

@Ba-stet jj Baru, nakonec to byl fofr, vcera odpo prisla doktorka s tim, ze uz bychom mohly domu, tak pro nas Pavel jeste vecer zajel. Na pricinu otoku se neprislo. Navic se to uz cca dva mesice neobjevilo, tak pry to je to asi ok, ale kdyby neco, tak se mame hned ozvat. No a ta vaha… nemam ji davat sladke a smazene :mrgreen:… stitka je v poradku. Doporucenej jidelnicek ji od zacatku… teda mame do zeleniny davat jen par kapek oleje a pravidelne jogurty… jinak nic nového. I kdyz podle toho co je ve zprávě bych si myslela ze k obedu ma hranolky a k veceri krokety :zed: Mleko ji ubirat nehodlam…

@MiliKuu tu apku mam uz par dnu staženou (kamaradka doporučila), ale jeste jsme ji nezkouseli. Tak jsem rada, ze se ti libi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.9.20 13:31

@MiliKuu tak u mě smůla, můj tel nepodporuje Google mám místo toho appgalery něco od huawei.. Spousta věcí vůbec nejde stáhnout prý zatím hmmm 🤷‍♀️ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.9.20 10:29

@Kriistyna ahoj zlato, co u vás novyho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
7.9.20 10:32

@Coccinella 13 :kytka: :kytka: super jsem ráda, že je malá zdravá!!

a s váhou zabojujete :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.9.20 22:01

@Payus ahuj Pavli :hug: dekuji za optani :hug:
Zatím nic moc nového… opět jsem to dostala, zázrak se nekoná a na magnetu mám popsány chronicky zánět SI a akutní zánět vlevo.., tak nevím a něco vpravo jako Benigni lipom na zadku asi… je možný, ze ten mi tlačí na nerv a proto mě boliva ta noha a nemůžu chodit.. víc se dozvím až na kontrole teď musím chodit na rehabku, ale až příští týden pac nemají volno…
Pořad nic ohledně toho co mi je nevím a nevím jestli vůbec na něco přijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.9.20 22:01

@Lamicka2016 jak je mamino? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
8.9.20 08:17

@Kriistyna :hug: :mavam: ahoj Týnko, ještě mi zbývají 3 dny v práci a pak už nástup na mateřskou tak se moc těším, protože mě opravdu neskutečně zlobí ty ruce. V noci cca od 2 nespím :cert: jsou to tři prsty na obou rukách a dokud je nevyvěsím, tak mám pocit, že jsou mrtvé. 14.9 mě vezmou na neurologii, ale nemyslím, si, že do porodu budou umět pomoci. Uvidíme. :roll:

Jinak snad příští týden začínám 8 měsíc a pořád se cítím netěhotně..no jsem exot :mrgreen: bříško mě moc nelimituje, je malinké, ale kil jsem už nabrala 12 :oops:

Teď v sobotu se chystám do Prahy na festival Nošení. Přemýšlím, pořád o tom Monilu nosítku, ale hodně se mi líbí i Didymos nosítka, protože mají méně plastu, ale zase se nějak musí vázat tak uvidíme vše si tam chci odzkoušet :)

v CAR čekají asi jak dopadnou výsledky a léčba viď? Mnohdy i takový skrytá zánět dokáže udělat neplechu, stačí zablokovaná kostrč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
8.9.20 09:38

@Lamicka2016 kamaradka má taky problémy s prstama…
Ty jo to to uteklo teda.. je fajn, ze jsi tím takle krasne proplula, to by se mi taky líbilo :lol:
Jojo, čekáme co mi řeknou na té revmatologii, jestli mužů nebo ne..,
Mám takový pocit, ze se téma tehotenstvi teď moc nehodí a ze asi na IVF budu muset teď zapomenout. Tak uvidíme no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.9.20 11:54

@Kriistyna Kočko, to je mi moc líto… Hlavně aby se vyloučil ten Bechtěrev!! Asi si ani neumím představit, jak Tě mrzí, že se IVF odkládá, ale určitě je to lepší než další zklamání nebo nedejbože otěhotnět a potratit. A aspoň se zřejmě přišlo na to, co je za problém. Jakmile to dořešíte a potlačíte ten chronický zánět, kdoví? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí