IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
24.8.20 19:53

@Payus no kde ty ses flákala, krasotinko :mrgreen: pěkný výběr knížek a panenka je boží :srdce: Milánek si svoji holčičku vybral v knížce, zrovna v těch Lesních příbězích a bezmezně ji miluje už půl roku :mrgreen: vždycky se na ni usmívá a všechno jí povídá :mrgreen: je strašně roztomilý u toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.8.20 20:14

@Payus Jéé, Hrajeme si celý den :srdce: Tu jedeme taky, mám výtisk po sobě! Tu usínací básničku říkávám Ance před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.8.20 20:42

@Ba-stet tu jsem koupila dnes :mrgreen: taky se mi líbila. A joooo Panenko spí.. koukám na ni, ta je hezká, a da se použít jakýkoliv jméno místo „panenko“. Tak radost z knížky ještě vetsi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
24.8.20 21:05

@Ba-stet jj, ptala jsem se jak by si představoval redukční dietu pro devitimesicniho kojeneho prcka. Pry hlavne nedavat sladke :roll: no a pak taky teda zalezi z ceho se to mliko dela, ze z cokolady a bucku je spatny… :roll: no tak ji teda tu cokosku davat nebudu, no…

@MiliKuu diky, uz jsem v pohode. Vyvztekala jsem se, vybrecela a ted uz dobry. Ale tam jsem byla hrdinka a jeste jsem mu rekla ze recenzi mu urcite napisu hodne nelichotivou, kdyz je takovej hulvat a nejakou stiznost taky sesmolim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.8.20 21:23

@Coccinella 13 Počkej, to nechápu - jako že když budeš jíst mrkev místo bůčku, tak to mlíko bude dietní? :mrgreen: Já myslela, že to, že se mlíko dělá „na míru“ konkrétnímu miminu, se už učí i na medině, ale asi ne. To byl teda fakt blb :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.8.20 21:24

@Payus Taky říkám Spi, Aninko, zavři očka :) Pak mám ještě ráda Koulím koulí na kuželky, ta je boží. A ty obrázky. Hned jsem si je vybavila z dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.8.20 22:25

@Ba-stet přesně, z dětství. Mě připomínají slabikář :) Zmatlikova je proflakla ilustrátorka, taky se mi líbí jak kresli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
24.8.20 23:34

@Ba-stet no ted se to uz mozna uci… ale pred cca 30 - 40lety? :think: no tak ze bych ted zkusila tu mrkev a brokolici misto cokolady a bucku, aby to teda bylo ligt mleko? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hele ja cokoladu temer nejim, dam si ji opravdu výjimečně. Ale dnes jsem byla jednu chvili tak vztekla, ze jsem normalne sezrala (jinak se to rict neda) celyho cokoladovyho zajice od Lindt, zustal jen alobal a masle s rolnickou :mrgreen: takže Saška bude mit v noci asi kakao :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.8.20 23:40

@Coccinella 13 Chudák Saška. Zelenina k obědu, zeleninová polévka k večeři, zeleninový mlíko :mrgreen: A k té čokoládě, tý já teď jím takové množství, že kdyby to byla pravda, tak je Anka prakticky výhradně na kakau :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
25.8.20 19:21

@Coccinella 13 @Ba-stet jako holky, nevím, jaký máte jídelníček vy, ale u nás by sem tam malý musel přibírat skokově fest :oops: :lol: jako když dojede ségra v pátek opékat špekáčky a během víkendu se sežere kde co, tak já ty kila na sobě vidím :mrgreen: ale na Milánkovi teda ne :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
27.8.20 17:49

Tak holky, Saška ma 77cm a 13,05kg pokud by pry v Praze endokrinologii nedelali, posle nas na ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
27.8.20 20:29

@Coccinella 13 vy jste byly na prohlídce period nebo speciál před tou Prahou? 8o Saška je teda macek i na výšku, Milánek stále nosí vel.74 :oops: držíme pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.8.20 21:17

@Coccinella 13 Držím palce. Prece jen je to asi dobře, se štítnou žlázou neni zadna sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
27.8.20 23:56

@MiliKuu byly jsme na prevazeni a premereni :roll: jj, je i dlouha. Ale za poslední mesic pribrala 600g, coz je ale mene nez za minule mesice, tak treba se to zpomaluje…

@Ba-stet ja vim, je dobre ze bude pekne proklepnuta ;)

Dekuji :hug:

Oblibena pozice poslednich cca dvou tydnu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.8.20 08:10

@Coccinella 13 Jogínka :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek