Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus no kde ty ses flákala, krasotinko
pěkný výběr knížek a panenka je boží
Milánek si svoji holčičku vybral v knížce, zrovna v těch Lesních příbězích a bezmezně ji miluje už půl roku
vždycky se na ni usmívá a všechno jí povídá
je strašně roztomilý u toho ![]()
@Payus Jéé, Hrajeme si celý den
Tu jedeme taky, mám výtisk po sobě! Tu usínací básničku říkávám Ance před spaním.
@Ba-stet tu jsem koupila dnes
taky se mi líbila. A joooo Panenko spí.. koukám na ni, ta je hezká, a da se použít jakýkoliv jméno místo „panenko“. Tak radost z knížky ještě vetsi ![]()
@Ba-stet jj, ptala jsem se jak by si představoval redukční dietu pro devitimesicniho kojeneho prcka. Pry hlavne nedavat sladke
no a pak taky teda zalezi z ceho se to mliko dela, ze z cokolady a bucku je spatny…
no tak ji teda tu cokosku davat nebudu, no…
@MiliKuu diky, uz jsem v pohode. Vyvztekala jsem se, vybrecela a ted uz dobry. Ale tam jsem byla hrdinka a jeste jsem mu rekla ze recenzi mu urcite napisu hodne nelichotivou, kdyz je takovej hulvat a nejakou stiznost taky sesmolim…
@Coccinella 13 Počkej, to nechápu - jako že když budeš jíst mrkev místo bůčku, tak to mlíko bude dietní?
Já myslela, že to, že se mlíko dělá „na míru“ konkrétnímu miminu, se už učí i na medině, ale asi ne. To byl teda fakt blb ![]()
@Payus Taky říkám Spi, Aninko, zavři očka
Pak mám ještě ráda Koulím koulí na kuželky, ta je boží. A ty obrázky. Hned jsem si je vybavila z dětství.
@Ba-stet přesně, z dětství. Mě připomínají slabikář
Zmatlikova je proflakla ilustrátorka, taky se mi líbí jak kresli.
@Ba-stet no ted se to uz mozna uci… ale pred cca 30 - 40lety?
no tak ze bych ted zkusila tu mrkev a brokolici misto cokolady a bucku, aby to teda bylo ligt mleko?
![]()
Hele ja cokoladu temer nejim, dam si ji opravdu výjimečně. Ale dnes jsem byla jednu chvili tak vztekla, ze jsem normalne sezrala (jinak se to rict neda) celyho cokoladovyho zajice od Lindt, zustal jen alobal a masle s rolnickou
takže Saška bude mit v noci asi kakao ![]()
@Coccinella 13 Chudák Saška. Zelenina k obědu, zeleninová polévka k večeři, zeleninový mlíko
A k té čokoládě, tý já teď jím takové množství, že kdyby to byla pravda, tak je Anka prakticky výhradně na kakau ![]()
@Coccinella 13 @Ba-stet jako holky, nevím, jaký máte jídelníček vy, ale u nás by sem tam malý musel přibírat skokově fest
jako když dojede ségra v pátek opékat špekáčky a během víkendu se sežere kde co, tak já ty kila na sobě vidím
ale na Milánkovi teda ne
![]()
Tak holky, Saška ma 77cm a 13,05kg pokud by pry v Praze endokrinologii nedelali, posle nas na ni…
@Coccinella 13 vy jste byly na prohlídce period nebo speciál před tou Prahou?
Saška je teda macek i na výšku, Milánek stále nosí vel.74
držíme pěsti ![]()
@Coccinella 13 Držím palce. Prece jen je to asi dobře, se štítnou žlázou neni zadna sranda…
@MiliKuu byly jsme na prevazeni a premereni
jj, je i dlouha. Ale za poslední mesic pribrala 600g, coz je ale mene nez za minule mesice, tak treba se to zpomaluje…
@Ba-stet ja vim, je dobre ze bude pekne proklepnuta ![]()
Dekuji ![]()
Oblibena pozice poslednich cca dvou tydnu… ![]()