Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coccinella 13 Cocci
Já taky myslela, že si užíváte prázdniny
To uz je třetí mimino s šestou nemocí, o kterém v poslední době slyším! Měla ji jen Saška nebo i Pavlík? A zvladli jstevto doma? Kamaradčinu holčičku to dostalo az do nemocnice s fibrilnima křečema ![]()
@Lamicka2016 @MiliKuu Holky a na co je kapsa? Jak se to vrství s dalším oblečením? ![]()
@Ba-stet https://www.isatky.cz/…shell-cerna/?… třeba zde a nevrství se to právě nijak
mně to přijde spíš když nechceš přímo oblečení, ale takovou spíš přikrývku kolem nosítka
zkušenost nemám, jen jsem na to kdysi narazila… já bych do toho třeba mimčo nedala, asi bych ho neuměla obléct, aby mu nebyla zima ani horko, když by bylo samo v obleku a návleku
takhle přímo na těle pod oblečením cítím, jak nám je ![]()
@MiliKuu Aha, to jsem si myslela. Tak to by pro me taky nebylo. Asi bych byla jak sněhulák, se svyma vlastníma x vrstvama. A máš recht, taky bych nevěděla, jak oblékat. S tim bojuju i ted, i když to jde spis o neoblékání ![]()
Na druhou stranu, kdybych to vyuzit chtěla, tak mozna radši sáhnu po ovci, nez po softshellu, zvlášť, kdyz to vydrží do vel 92. Prece jen je to pak opravdu do kazdeho počasí…
@MiliKuu no v bazenu se cachtal Pavlík, Saška mela celkem slusny teploty.
ja ty detsky nemoci taky nemam rada, ale co se da delat ![]()
Mam dnes taky dotaz, ale asi blbej
Jak je to s očkováním a rustem zubů? Zítra ma Anka prevenar a doma do včerejška zubní inferno. Řev, propínání, napuchly obličej, total zpocená hlava, ve dne i v noci 🤦 Dnes teda poprvé pořádně spala a rano s probudila s úsměvem, tak doufám, že to není jen pauza před dalším kolem, a zvažuju, jestli to neodložit ![]()
@Ba-stet jen Saška, Pavlik byl o. k. jj zvladli jsme to. Dostala se „jen“ na 38,9. Mne to zezacatku vubec nedoslo a vyhlizela jsem nové zuby
no a teprve az kdyz se osypala, tak mi to docvaklo
Pavlik to nemel ani jako mimco, ale ted toho je fakt hodne. Zajimalo by me kde k tomu prisla. Ale byla jsem taky na Ikemu na kontrole, tak jestli tam… ![]()
@Ba-stet zkus cinknout mudr a domluvit se s ni… Sašce rostly zuby kdyz mela prvni Bexsero, taky dobra kombinace… ![]()
@Coccinella 13 No aspoň to mate za sebou, je to myslim, jen jednou ta život, že jo? Ještě žes to nechytla taky. Jina moje kamarádka jo, a zatímco dítě se brzy oklepalo a vymýšlelo sebevražedne hry v domě, ona v horečkách umirala na gauči snad 14 dnů. Pro dospělé žádná sranda ![]()
Jj, s tema zubama uvidim dopoledne a kdyžtak jí brnknu. Takhle strašný to doteď nebylo. Ty jedničky proto tomu vylezly jak nic. A ta treti mrcha furt není venku.
@Ba-stet ani nevim, jestli se to muze dostat vickrat. Nicmene jsem tedy rada, ze to nechytnul chlap. Jeho teploty bych 14 dni fakt nedala
navic pristi tyden jedeme se Saškou do te Prahy
@Coccinella 13 Ja myslím, že je to snad jak neštovice - jednou za život. Ale jistá si nejsem. Každopádně dospělí to chytit můžou a mají horší průběh než děti. Jako u vsech dětských nemocí. Příští tyden teda budu držet palce! Na jak dlouho to Saška ma?
@Ba-stet vubec nevim jak dlouho si nas tam nechají. Pry se uvidi az nastoupime… a mimochodem, dnes jsme byly na kyclich. Jaderka uz jsou kde maji byt, ale pan doktor mi vysvetlil, ze mam obezni dite a ze mu nicim zivot ![]()
@Coccinella 13 Ježíš, vy fakt nemuzete mit chvili klid
Tak že bys ji prestala krmit tou čokoládou ![]()
@Ba-stet @MiliKuu u nás se čte a prohlíží toto.. Něco antikvariát, něco nové, něco vyhrané, něco swap. To dřevěný s krátkém má nejradši, jsou na tom takové korálky. A ještě vam ukážu Denci nejoblíbenější věc… To je prosím naše Nana.. Musel ji mít, láska na první pohled..
@Coccinella 13 Tak to je zrovna věc, na kterou se pana chytrého ortopeda určitě někdo ptal
to bych mu asi něco od plic řekla, já jsem háklivá na to, když někdo mluví o váze mimin takhle,.. dyť to jsou barokní andělíčci a vyběhají to (pokud tam není nějaká porucha)
Nic si z toho nedělej, uvidíš, co vám řeknou v nemocnici
snad bude všechno v pořádku ![]()