Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 jinak Aloe one je fakt od novorozence
to jen abys neměla málo premysleni ![]()
@Payus juknu děkuji
už mi v podstatě chybí jen pleny vyřešit, teploměr a tak nějak máme vše a pak oblečení v průběhu. Já jsme docela minimalista a chci těch věcí co nejméně ![]()
No on to musí člověk tady na diskuzích vzít vždycky tak na 50% ale musím říct, že poprvé od toho HCG jsem měla i špatný sen v noci právě po téhle diskuzi
Já i málo cítím pohyb, ale zařekla jsem se, že nechci žádný angelsound, nebudu nic počítat a tak a vážně od toho HCG jsem naprosto v klidu a nic si nepřipouštím
člověk stejně prd ovlivní ![]()
@Lamicka2016 To je dobře, že jsi v klidu
Pohyby neřeš, pokzd jsou plus mínus pořád stejné. Já je měla tak slabé, že by na mém místě byly holky asi furt na pohotovosti, podle toho, co popisovaly jako normu. A vsechno ok, Anka je proste klidny mrňous. A zalehla si ty nohy. Ty uz víš, jestli je Eli hlavou dolu?
@Jitule K Ja samo ne, ale budu bedlivě sledovat vaše zkušenosti ![]()
@Jitule K já bych nejraděj Joie-360
je otočná po i proti směru, do boku, prostě 360'
a má výborné recenze a crash testy… podle toho, co jsem načetla, tak je lepší děti vozit co nejdýl proti směru, klidně do 3let, že je to bezpečnější
ale ještě máme ve vajíčku rezervu na výšku, takže to zatím není aktuální ![]()
@Ba-stet jj v podstatě je eviduji jen když si večer lehnu a jsme v klidu a to už většinou do chvilky spím ![]()
To mi teď na tom screenu vůbec neřekla. Jen, že se placenta posunula z přední stěny někam do boku. Teď mám poradnu a 3 screening až 24.9 zo už busu snad 32tt
Tak tam už to budou asi řešit ![]()
@Lamicka2016 Posunula, jo? To je zajímavý! Tu polohu si asi řeknete příště, do 32tt je prave největší šance, že se mimino natočí, jak má. I když potom to jde taky, ale je to vzácnější. Ja Anku vzdycky citila ráno a večer, někdy i pres den vleže (pracuju z gauče). A fakt ukrutný pohyby jsem zaznamenala dvakrat u zubaře. Tim jsem dosla k názoru, že odpor k zubařům je vrozený, ja sama se nijak extra nebála
![]()
@MiliKuu @Jitule K ano taky se v tím teď babrame.. A je pravda že uvažujeme jako Mili nad tou joie, typ nevím. Každopádně chci protisměru vozit co nejdéle. Ale denca je furt drobek tak zatím nekupujem nic.
Milunko? Ty máš bundu/kabat na zadní nošení?
@Lamicka2016 s tím se ztotožňuji i ja, není potřeba mít kupu krámu a veci. Oblečení mám tak akorát aby to unosil, jak je malej vydrží mu to dlouho
teď řeším hračky, co půjde nechám udělat chlapa ze dřeva. @Ba-stet hehe s tím zubařem to je legrační, mě zubař strašně vadil.. Mívala jsem žaludeční neurozu třeba už dva dny předem, zubarka mi brala i boty abych ji neutekla z čekárny atd no fakt nekecam. A teď světě div si chci dodělat vošku v tomhle oboru, ale jen instrumentarku
když čtu jaké nástroje na co použít tak se mi dělá nevolno i u učebnice, jak dám praxi nevím, ale věřím že mám tak velký odhodlání že to preklenu, strašně mě ten obor zajímá.
@Payus Aloe mají krásné vzory ![]()
Já to nosítko zatím nechala. Ono MoniLu dělá happy hour mezi 21 a 2, tak třeba tam vyskočí i ten náš vzor a typ a pak 20% dolů už je cena za obnošené ![]()
@Ba-stet ano prý se je to možné. Mám jí v pravo v boku možná i to mi dělá tu prekérku s pravou nohou a taky mě od rána brní pravá ruka jakože karpály. To znám z domu byla doba, kdy jsme nemohla kvůli té ruce spát a teď v těhu se to zase ozvalo. ![]()
@Lamicka2016 úplně nejkrásnější, já teda původně chtěla monilu jako ty, slim verzi ptz jsem malička, ale pak mi Naděžda poradila a změřila bederak od Aloe a i mě krásně sedí. Jinak sis vybrala krásný vzor
já uvažuji že koupím ještě jedno, abych měla na střídačku kdyz to první zprasim a budu ho prat
Lami řeknu ti že jsem z toho tvyho brnění nervózní.. Jsem strašná co, já bych tě zase hnala k doktorovi ![]()
@Payus hele to asi ne, protože já s tím lítala hned po prvním domu co jsem rekonstruovala s bývalým a je to prostě ono. Já si vážně myslím, že malý utlačuje na pravo tu dutou žílu a krev neproudí jak má. Samozřejmě budu zase klidnější po tom 24.9, ale upřímně prostě u nás je to s lékaři pakárna a ten pátek zase stačil. Pokud by se mi něco nezdálo jela bych asi jedině zase za svým gynekologem. Čtvrtek a pátek bych si ráda vzala dovolenou pokud u nás nebudou zedníci, tak uvidíme jaká bude noha ty 4 dny a „karpály“ si myslím bohužel vyřeší až porod, až nebude prostě nic na nic tlačit.
@Jitule K my mame sedacku po Pavlikovi, byli jsme s ni spokojeni, tak ji vytahnu
Mame Britax Romer King.
@Lamicka2016 taky mame Aloe a jsem s nim moc spokojena. Je fakt pohodlny a pro nas prostorove vyrazny ![]()
@Payus nene, Pájo, mám přední… když jsem kupovala, malý byl akorát na předek a teď v zimě budu tahat sáně (po blátě
)
neee, když budu v zimě nosit, tak buď vepředu pod nosící bundou, nebo vzadu, ale malého teple oblečeného a na mojí normální bundě
respektive - zatím si to tak maluju ![]()