IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
17.8.20 20:47

@Lamicka2016 jinak Aloe one je fakt od novorozence :palec: to jen abys neměla málo premysleni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
18.8.20 06:59

@Payus juknu děkuji :) už mi v podstatě chybí jen pleny vyřešit, teploměr a tak nějak máme vše a pak oblečení v průběhu. Já jsme docela minimalista a chci těch věcí co nejméně :mrgreen:

No on to musí člověk tady na diskuzích vzít vždycky tak na 50% ale musím říct, že poprvé od toho HCG jsem měla i špatný sen v noci právě po téhle diskuzi :mrgreen: Já i málo cítím pohyb, ale zařekla jsem se, že nechci žádný angelsound, nebudu nic počítat a tak a vážně od toho HCG jsem naprosto v klidu a nic si nepřipouštím :andel: člověk stejně prd ovlivní :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
18.8.20 08:06

Děvčata, řešíte už autosedačky po vajíčku??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.8.20 08:48

@Lamicka2016 To je dobře, že jsi v klidu :hug: Pohyby neřeš, pokzd jsou plus mínus pořád stejné. Já je měla tak slabé, že by na mém místě byly holky asi furt na pohotovosti, podle toho, co popisovaly jako normu. A vsechno ok, Anka je proste klidny mrňous. A zalehla si ty nohy. Ty uz víš, jestli je Eli hlavou dolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.8.20 08:50

@Jitule K Ja samo ne, ale budu bedlivě sledovat vaše zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.8.20 09:16

@Jitule K já bych nejraděj Joie-360 ;) je otočná po i proti směru, do boku, prostě 360' :mrgreen: a má výborné recenze a crash testy… podle toho, co jsem načetla, tak je lepší děti vozit co nejdýl proti směru, klidně do 3let, že je to bezpečnější :nevim: ale ještě máme ve vajíčku rezervu na výšku, takže to zatím není aktuální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
18.8.20 09:18

@Ba-stet jj v podstatě je eviduji jen když si večer lehnu a jsme v klidu a to už většinou do chvilky spím :mrgreen:

To mi teď na tom screenu vůbec neřekla. Jen, že se placenta posunula z přední stěny někam do boku. Teď mám poradnu a 3 screening až 24.9 zo už busu snad 32tt 8o Tak tam už to budou asi řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.8.20 09:29

@Lamicka2016 Posunula, jo? To je zajímavý! Tu polohu si asi řeknete příště, do 32tt je prave největší šance, že se mimino natočí, jak má. I když potom to jde taky, ale je to vzácnější. Ja Anku vzdycky citila ráno a večer, někdy i pres den vleže (pracuju z gauče). A fakt ukrutný pohyby jsem zaznamenala dvakrat u zubaře. Tim jsem dosla k názoru, že odpor k zubařům je vrozený, ja sama se nijak extra nebála :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.8.20 10:30

@MiliKuu @Jitule K ano taky se v tím teď babrame.. A je pravda že uvažujeme jako Mili nad tou joie, typ nevím. Každopádně chci protisměru vozit co nejdéle. Ale denca je furt drobek tak zatím nekupujem nic.
Milunko? Ty máš bundu/kabat na zadní nošení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.8.20 11:00

@Lamicka2016 s tím se ztotožňuji i ja, není potřeba mít kupu krámu a veci. Oblečení mám tak akorát aby to unosil, jak je malej vydrží mu to dlouho :mrgreen: teď řeším hračky, co půjde nechám udělat chlapa ze dřeva. @Ba-stet hehe s tím zubařem to je legrační, mě zubař strašně vadil.. Mívala jsem žaludeční neurozu třeba už dva dny předem, zubarka mi brala i boty abych ji neutekla z čekárny atd no fakt nekecam. A teď světě div si chci dodělat vošku v tomhle oboru, ale jen instrumentarku :mrgreen: když čtu jaké nástroje na co použít tak se mi dělá nevolno i u učebnice, jak dám praxi nevím, ale věřím že mám tak velký odhodlání že to preklenu, strašně mě ten obor zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
18.8.20 11:01

@Payus Aloe mají krásné vzory :srdce:

Já to nosítko zatím nechala. Ono MoniLu dělá happy hour mezi 21 a 2, tak třeba tam vyskočí i ten náš vzor a typ a pak 20% dolů už je cena za obnošené :)

@Ba-stet ano prý se je to možné. Mám jí v pravo v boku možná i to mi dělá tu prekérku s pravou nohou a taky mě od rána brní pravá ruka jakože karpály. To znám z domu byla doba, kdy jsme nemohla kvůli té ruce spát a teď v těhu se to zase ozvalo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.8.20 11:49

@Lamicka2016 úplně nejkrásnější, já teda původně chtěla monilu jako ty, slim verzi ptz jsem malička, ale pak mi Naděžda poradila a změřila bederak od Aloe a i mě krásně sedí. Jinak sis vybrala krásný vzor :kytka: já uvažuji že koupím ještě jedno, abych měla na střídačku kdyz to první zprasim a budu ho prat :mrgreen: Lami řeknu ti že jsem z toho tvyho brnění nervózní.. Jsem strašná co, já bych tě zase hnala k doktorovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
18.8.20 12:15

@Payus hele to asi ne, protože já s tím lítala hned po prvním domu co jsem rekonstruovala s bývalým a je to prostě ono. Já si vážně myslím, že malý utlačuje na pravo tu dutou žílu a krev neproudí jak má. Samozřejmě budu zase klidnější po tom 24.9, ale upřímně prostě u nás je to s lékaři pakárna a ten pátek zase stačil. Pokud by se mi něco nezdálo jela bych asi jedině zase za svým gynekologem. Čtvrtek a pátek bych si ráda vzala dovolenou pokud u nás nebudou zedníci, tak uvidíme jaká bude noha ty 4 dny a „karpály“ si myslím bohužel vyřeší až porod, až nebude prostě nic na nic tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
18.8.20 17:37

@Jitule K my mame sedacku po Pavlikovi, byli jsme s ni spokojeni, tak ji vytahnu ;) Mame Britax Romer King.

@Lamicka2016 taky mame Aloe a jsem s nim moc spokojena. Je fakt pohodlny a pro nas prostorove vyrazny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.8.20 20:15

@Payus nene, Pájo, mám přední… když jsem kupovala, malý byl akorát na předek a teď v zimě budu tahat sáně (po blátě :mrgreen: ) :mrgreen: neee, když budu v zimě nosit, tak buď vepředu pod nosící bundou, nebo vzadu, ale malého teple oblečeného a na mojí normální bundě ;) respektive - zatím si to tak maluju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí