Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiliKuu já právě vymyslela že by se dala vzadu stihnout do T vodorovné bych nechala dát cvoky jako mám u mikiny a a vertikálně klasika zip na kterej by se dala vsadka že jo. No taky si to maluju co ti budu vykladat.. Šít neumim, ale úplně to vidím jak to ty svadlene vysvetluju ![]()
@Payus no jako na Shara to tak mají
vyfotila jsem ti barvu, kde je to hezky vidět
švadleně nic nevysvětluj, ukaž prstem
ale teď jsi mi vnukla myšlenku, že bych si mohla mikinu na zadní nošení sama ušít… jenže s mým momantálním časem na šití bych si to mohla obléct, až povedu Milánka k zápisu
![]()
@MiliKuu píše:
@Jitule K já bych nejraděj Joie-360je otočná po i proti směru, do boku, prostě 360'
a má výborné recenze a crash testy… podle toho, co jsem načetla, tak je lepší děti vozit co nejdýl proti směru, klidně do 3let, že je to bezpečnější
ale ještě máme ve vajíčku rezervu na výšku, takže to zatím není aktuální
Taky uvažuju Joie nebo Cybex, aby byla otočná ![]()
@MiliKuu Ty nebudeš muj vzor v oblékání. Se softshellkou nevystačím, podvlíkačky jsem zazimovala nekdy v květnu ![]()
Hele, a k cemu je otocna sedačka, ze se tsm to dítě líp napasuje? My ted řešíme, jestli koupit auto ![]()
Holky, a jak do nositka nasazujete mimina na záda? Ja myslela, ze to je pro větší, co uz nasedaj sami ![]()
@Lamicka2016 Lami, s temi nositky - na zkusnositko.cz se daji půjčit a zkusit. Mimopražskym i posilaji. A super servis je na www.ditevsatku.cz, ale tam jen osobne a nemaji Aloe. Vsechny ostatní znacky jo.
@Ba-stet baru ozvi se mi do zprávy. Vymyslím způsob jak ti poslat video. Hodim si ho na břicho jako by šel dopředu. Chytim rameni popruhyjednou rukou. Jako uši tašky. A nad posteli si kluka prez bok přetočit na záda, na dám popruhy a je tam. Myslím že to je srozumitelné i takhle.. Ale jinak jsem ochotna udělat videoukazku.
@Ba-stet no ono hlavně když chceš vozit dýl proti směru, tak ani nevím, zda krom té otočné se nějaká dá upevnit
a jinak si sedačku otočíš ke dveřím, dítě posadíš, připoutáš, otočíš i se sedačkou jak potřebuješ…
jinak já byla zimomřivá až do těhotenství - malý je horkokrevný a nějak mě tím nakazil, už když byl v břiše a nepřešlo to
já malého na záda nasazuju zatím nad postelí jak trotl, mám ho položeného na nosítku na posteli, sednu k němu zády, zapnu bederák a popruhy nasadím jak batoh
ale musím to vymyslet jinak, není to úplně topka
zkusím podle Páji ![]()
@MiliKuu tohle mi poradila zkušená nosnice, je to ověřený a fakt na pohodu. Zapnout bederak, dát na bříško, posadit klasika, chytit popruhy jako tašku a šup na bok a šup na záda, jedna ruka druhá ruka a je to jdeme ![]()
@Payus Pájo, dík, možná Te později poprosim a využiju. Ale zatim jsem spokojená s břichem (a kam bych dala batoh
), aspon dokud ma Anka kapesni velikost. Navic mam ten satkovy typ, takze zavazuju křížem - hodne podobně, jako to popisuješ, takze to bude asi stejny, jen dite v určitým okamžiku prehodim na záda ![]()
@MiliKuu Aha, ja ty sedacky zatim vubec nezkoumala. Dokdy jsou vubec vajicka - 15mes nebo 15kg, co přijde driv?
Předtím se mi neodeslal konec zprávy - my ted resime, jestli koupit auto. Jestli ne, tak asi budeme muset koupit neco zastamdacího bez isofixu, co muzem volné přenášet. Ale na to je jeste čas. Jestli se na neco zmuzem, tak urcite dam na vase zkušenosti…
@Ba-stet no některá vajíčka jsou do 9kg, některá do 13kg (to máme my) a nevím, jestli jsou i větší
ale základ je, že dítku nesmí čouhat hlava ani kousek vrchem ven
my máme jěště tak 5-7cm fóra a tři kila, tak uvidíme, co bude dřív
jinak Milánek valí a dnes se mu prořezává sedmý zub ![]()
@MiliKuu Aha
To musum zjistit. Každopádně Anka ma jeste jak vyskovou, tak váhovou rezervu. Tyjo, sedm zubu… Husty! Hele, a kojeni je v pohodě? Mě vxera Anka kousla, naštěstí do prstu, ze mi vyhrkly slzy. Od ty doby mam trochu sttach ![]()
@MiliKuu
to je borec zubatej, ten bude mít do roka úplný chrup
@Ba-stet jo to je nevýhoda dítěte na zadech.. To musíš mít sebou batoh-nosice ![]()
@Payus Ja bych o video stala, i kdyz mozna jsem ho videla u Nadezdy
každopádně si to rada ozivim, musim to moje mimo uz taky hodit na to zada ![]()