IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
15.9.20 13:35

@Ba-stet @Coccinella 13 tak to je pěkný druhá rodinka marodi. Já teda dnes Matesa nechala taky doma. Má teď dva důležitý zápas a ještě Ondrasovka cup, a bolela ho hlava a rymicka se objevila. Tak dnes lenosi aby byl fit.
Máte pravdu je ze mě opravdu nosnice s velkým N.
Baru mrzí mě že na ty zuby malá tak trpí, hodně sil oběma. A Vladi vám všem brzké uzdravení.
@Kriistyna zlato nejsem si jistá kdys to psala a teď to někdy bude ne? Všechno nejlepší k narozkam.. Jestli jdu moc brzy omlouvám se, pak bych zapomela a jestli jdu pozdě tak to prijmi prosím dodatečně. Mám tě ráda a preju ti jen to nejlepší, hlavně ať se ti vyplní sny a víme co ti preju nejvic :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
15.9.20 14:26

@Payus :lol: dekuji, mám je za týden :roll: zase o rok starší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.9.20 18:39

Kde je @Jitule K? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.9.20 18:40

@Kriistyna Sim Tě, to ještě není žádnej věk  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
16.9.20 19:09

Tak jsem konzultovala diagnózu po telefonu, v listopadu půjdu na kontrolní nabery a do konce září mám brát léky na bolest, pak vysadit a uvidím. Umělý zkusit mužů, ze se uvidí co to semnou udělá. 29.9. Jdu do Caru se zeptat co a jak a snad na začátku října začnu stimulovat, když budu mít bolesti, tak prý asi biologická léčba, šle tak snad budu doufat, ze to bude vše oka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.9.20 19:25

@Kriistyna Tak to by bylo super. Jsem zvědavá, co vymyslíte. Hlavně, ze to nezakazali :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
16.9.20 19:54

@Ba-stet uvidíme,dost štve ten Covid je to dost risk teď něco rozjíždět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.9.20 20:01

@Kriistyna No ideální to není, ale tezko čekat, az to přejde :zed: Hlavně abyste to rozjeli, než případně zase omezi provoz, ať zas neuviznes ve vzuchoprazdnu :roll:

Hele, a co v praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
16.9.20 20:07

@Ba-stet no a čím víc to oddaluju tím min se mi do toho zase chce… takže čím dřív tím lip…
No v práci s tím počítají, ze vypadnu, ale je otázka času kdy nebudu jediná a je to časovana bomba… teď jde o to, jestli budeme chodit do práce i tak… ale jestli zavřou školy, tak holky budou muset být doma. No nevím co nás čeká a bude mi jich dost líto je v tom nechat… jenže musím myslet na sebe… :srdce: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
17.9.20 21:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
18.9.20 13:55

@Lamicka2016 dekuji,myslela jsem si to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
19.9.20 15:28

@Ba-stet tak jak je Anince? A co zuby?

@Payus co Maty? Jak mu dopadly ty dulezite zapasy?

Jinak u nas se krome rymy jeste proriznuly dva zoubky. Od května ma spodni jednicky a ted teprve vylezly dalsi… dvojky. Opet dole, nahore stale nic :mrgreen: kazdopadne ted je to asi bolestivy, pekne houka… vyspala jsem se dnes prvni noc, uz vecer pred usnutim jsem ji dala Nurofen :oops: uz jsem fakt nemohla a hura, vyspaly jsme se obe :dance: :dance: :dance:

Vcera jsme byli kupovat kus koberce, jak se mala vic pohybuje a my mame ledovou dlazbu, bylo to potřeba docasne necim prikryt… tak jsme vybraly (jen podle ceny - nejlevnejsi) dva behouny a Saška je nadšená (Pavlik taky :lol: ) po ceste ale mala tak soplila, ze jsme v lekarne narychlo koupili odsavacku na nosik, co se odsava pusou… za pajdu a je fakt super :D na cesty bude idealni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
19.9.20 15:33

Holky, taky se vam to tu cele zmenilo? Pekne me to zlobi, prijde mi to neprehledny :pocitac: :pocitac: :pocitac:…nase nove dva behouny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.9.20 15:56

@Coccinella 13 cauky, u nás taky novej zub, taky dvojka, ale nahoře 🤷‍♀️ takže dole dvě jedničky a nahoře v levo dvojka, vyleze-li i v pravo bude jak upir🤭
Taky si tu na nový vzhled zvykam.
Zápas dobrý ten se vydařil. Ondrasovka cup, byli 4ty že sesti, tak ne úplně hrůza ale tak nic extra😁 ale měl zážitek, byl tam Richard Krajčo.
PS uz dolehla „nemocnost“ i k nám, zatím sedí jen na mě..Maty ok, ten mi to asi předal 🙂
Pavlík je testuje ze😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.9.20 21:37

@Coccinella 13 Ahoj :-) Anka zdravá, zuby zas bolej, ale jinak NIC :roll: Už je to měsíc a půl od těch prvních dvou, za tu dobu několik záchvatů, po kterých jsem byla přesvědčená, že ráno ho tam najdu (naposled v pondělí dvouhodinový hysterák, který neutišily léky všecho druhu, nošení v nosítku ani mlíko. Nosila jsem ji po bytě, dokud vyčerpáním neodpadla :? ) a ticho po pěšině. Ale jestli si Saška dala pauzu skoro čtyři měsíce, tak je asi všechno možný :D

Běhouny super, děti tam mají pěknou pohodičku :srdce: My máme taky novinku. Po třičtvrtě roce jsem já zakoupila a muž přidelal Ance v pokoji světlo, takže na přebalování nesvítíme noční lampičkou na baterky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí