Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet @Coccinella 13 tak to je pěkný druhá rodinka marodi. Já teda dnes Matesa nechala taky doma. Má teď dva důležitý zápas a ještě Ondrasovka cup, a bolela ho hlava a rymicka se objevila. Tak dnes lenosi aby byl fit.
Máte pravdu je ze mě opravdu nosnice s velkým N.
Baru mrzí mě že na ty zuby malá tak trpí, hodně sil oběma. A Vladi vám všem brzké uzdravení.
@Kriistyna zlato nejsem si jistá kdys to psala a teď to někdy bude ne? Všechno nejlepší k narozkam.. Jestli jdu moc brzy omlouvám se, pak bych zapomela a jestli jdu pozdě tak to prijmi prosím dodatečně. Mám tě ráda a preju ti jen to nejlepší, hlavně ať se ti vyplní sny a víme co ti preju nejvic ![]()
Tak jsem konzultovala diagnózu po telefonu, v listopadu půjdu na kontrolní nabery a do konce září mám brát léky na bolest, pak vysadit a uvidím. Umělý zkusit mužů, ze se uvidí co to semnou udělá. 29.9. Jdu do Caru se zeptat co a jak a snad na začátku října začnu stimulovat, když budu mít bolesti, tak prý asi biologická léčba, šle tak snad budu doufat, ze to bude vše oka ![]()
@Kriistyna Tak to by bylo super. Jsem zvědavá, co vymyslíte. Hlavně, ze to nezakazali ![]()
@Ba-stet uvidíme,dost štve ten Covid je to dost risk teď něco rozjíždět ![]()
@Kriistyna No ideální to není, ale tezko čekat, az to přejde
Hlavně abyste to rozjeli, než případně zase omezi provoz, ať zas neuviznes ve vzuchoprazdnu ![]()
Hele, a co v praci?
@Ba-stet no a čím víc to oddaluju tím min se mi do toho zase chce… takže čím dřív tím lip…
No v práci s tím počítají, ze vypadnu, ale je otázka času kdy nebudu jediná a je to časovana bomba… teď jde o to, jestli budeme chodit do práce i tak… ale jestli zavřou školy, tak holky budou muset být doma. No nevím co nás čeká a bude mi jich dost líto je v tom nechat… jenže musím myslet na sebe…
![]()
@Ba-stet tak jak je Anince? A co zuby?
@Payus co Maty? Jak mu dopadly ty dulezite zapasy?
Jinak u nas se krome rymy jeste proriznuly dva zoubky. Od května ma spodni jednicky a ted teprve vylezly dalsi… dvojky. Opet dole, nahore stale nic
kazdopadne ted je to asi bolestivy, pekne houka… vyspala jsem se dnes prvni noc, uz vecer pred usnutim jsem ji dala Nurofen
uz jsem fakt nemohla a hura, vyspaly jsme se obe
![]()
Vcera jsme byli kupovat kus koberce, jak se mala vic pohybuje a my mame ledovou dlazbu, bylo to potřeba docasne necim prikryt… tak jsme vybraly (jen podle ceny - nejlevnejsi) dva behouny a Saška je nadšená (Pavlik taky
) po ceste ale mala tak soplila, ze jsme v lekarne narychlo koupili odsavacku na nosik, co se odsava pusou… za pajdu a je fakt super
na cesty bude idealni ![]()
Holky, taky se vam to tu cele zmenilo? Pekne me to zlobi, prijde mi to neprehledny
…nase nove dva behouny ![]()
@Coccinella 13 cauky, u nás taky novej zub, taky dvojka, ale nahoře 🤷♀️ takže dole dvě jedničky a nahoře v levo dvojka, vyleze-li i v pravo bude jak upir🤭
Taky si tu na nový vzhled zvykam.
Zápas dobrý ten se vydařil. Ondrasovka cup, byli 4ty že sesti, tak ne úplně hrůza ale tak nic extra😁 ale měl zážitek, byl tam Richard Krajčo.
PS uz dolehla „nemocnost“ i k nám, zatím sedí jen na mě..Maty ok, ten mi to asi předal 🙂
Pavlík je testuje ze😁 😁
@Coccinella 13 Ahoj
Anka zdravá, zuby zas bolej, ale jinak NIC
Už je to měsíc a půl od těch prvních dvou, za tu dobu několik záchvatů, po kterých jsem byla přesvědčená, že ráno ho tam najdu (naposled v pondělí dvouhodinový hysterák, který neutišily léky všecho druhu, nošení v nosítku ani mlíko. Nosila jsem ji po bytě, dokud vyčerpáním neodpadla
) a ticho po pěšině. Ale jestli si Saška dala pauzu skoro čtyři měsíce, tak je asi všechno možný ![]()
Běhouny super, děti tam mají pěknou pohodičku
My máme taky novinku. Po třičtvrtě roce jsem já zakoupila a muž přidelal Ance v pokoji světlo, takže na přebalování nesvítíme noční lampičkou na baterky ![]()