IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
19.9.20 21:39

@Payus Jej, tak se brzy uzdrav :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
20.9.20 07:31

Ahoj holky,

vůbec jsem sem nenapsala o festivalu kouzlo nošení. Bylo to moc fajn a koupila jsem nakonec šátkové nosítko od Dydimos - Dydiclik. Je od 3 do 20 kg a přišla mi ta kombinace bederáku a na ramenou šátku nejpohodlnější. Hlavně i na to domácí nošení. Monilu také moc fajn, ale tam už jsem měla pocit batohu a spíš jen na ven.
Ale ten první pocit s navázanou panenkou :lol: Hlavně u prvního stánku byl jen chlap a vázal mi to chlap a v hlavě jen…kde to zase jsem :mrgreen:

Teď mi došlo, že přes nosítko bundu nezapnu no a ty nosíci bundy a mikiny to jsou ceny 8o
Napadla mě ta vsadka do bundy, ale dělají jí jen ze softshellu a já ho tak nemám ráda :? Tak vůbec nevím kde něco vyštrachat.
Ruce zlobí fest. Byla jsem u neuroložky a ta mě s karpály odeslala do nemonice na EMG a tam mě vezmou až 15.10 :cert: to snad dřív porodím nevyspalá a hotová.
Ještě mě napadly masáže krční páteře i ta to může působit, ale to zas vůbec netuším jaký lékař tohle předepíše :think: ale vážně od 1 nespím a mám úplně mrtvé 3 prsty na každé ruce.
Ve čtvrtek jdu na kontrolu a rovnou 3 screening. Dost se těším, protože jsem byla naposledy 10.8 a bříško malé, pohyby spíš večer vidím než cítím a přes den vůbec. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.9.20 10:07

@Coccinella 13 ty běhouny jsou super dočaska, my měli pěnové puzzle, ale jak se malý začal plazit a byl všude, jen ne na puzzlích, pospíšili jsme s pokojíkem a tam má koberec ;) jinak ano, i mně se to tu změnilo a pěkně mě to štve :pocitac: @Ba-stet tak jsem s prťousem sama doma, usnul mi, říkám si - kouknu na tu QB, co a jak bych mohla začít připravovat jako už reálně - no a co myslíš, moje předpůlroční představa (poctivě nakreslená v notýsku), co v ní bude, se vůbec neshoduje s tím, co je aktuálně v kurzu a teď jsem fest v pasti 🤦🏼‍♀️ Nevím, co tam teda udělat, aby to bylo za dva měsíce (necelé 8o ) aktuální k prvním narozeninám, aby to buď nebylo moc nebo málo složité :oops: :zed: To jen abys věděla, co ještě může nastat i u tebe :mrgreen: takže místo přípravy si jdu znova vymýšlet co a jak vlastně a jupí, vracím se na začátek :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.9.20 10:15

@Lamicka2016 nosící bundu mají teď v lidlu za pětikilo, holky si ji dost chválí, to zas není taková morda ;) nebo pak ten bonprix, jak už jsem ti tu psala, ale nevím, jak sedí velikosti :) jinak se vstáváním v jednu mám skoro celotěhotenskou zkušenost - chodila jsem spát pak v šest, vstávala v jednu a zbytek noci jsem si malovala, šila, háčkovala… :nevim: tolik času úplně volného už asi nikdy mít nebudu :mrgreen: bylo to boží :mrgreen: vůbec jsem nebyla unavená a když normální lidi vstávali do práce, já už měla uvařeno, upečeno, něco vyrobeného, mohla jsem jít dělat do zahrady hned s ranní rosou… fakt to bylo super období :mrgreen: teď se na zahradu dostanu něco dělat max na chvíli, vařím a peču a všechno ostatní vlastně jen když malý spí (přes den tak dvě hoďky) a to fakt není moc času :mrgreen: kor když máš vaření nejen pro dospělce, ale ještě zvlásť pro kojence a úklidu po dospělcích je mnohem míň než po kojenci… no ale stejně je to kouzelné i tak :mrgreen: (říkám teď, když spí :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
20.9.20 11:09

@MiliKuu takhle jsem žila, když jsem jedla extra zdravou stravu. Stačilo mi 4 hodiny spát a od 2 jsem si vařila, žehlila, četla a byla fit… Jenže tady je bohužel jeden velký rozdíl. Ja nespím ukrutnou bolesti rukou, které rozhybu až tak okolo 12 dopoledne a bez těch rukou jaksi stejně neudělám nikde nic :,(
Za 9 dnů se nám ma nařídit vrh štěňátek. Potřebuji fungova, o rekonstrukci a zahradě před zimou nemluvě. Zkusím zítra do nemocnice zavolat jesrlime nemohou vzít v týdnu. A to jsem fakt člověk co k doktorovi nejde jak je rok dlouhý když nemusí, ale tohle je i na mě už moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
20.9.20 11:12

@MiliKuu mrknu na bonbrix a lidl. To víš já nezkušena si ještě před tím festivalem myslela, že nosící ovkwcwniv sobě má jako nositko a ne že je vlastně přes to nositko potřeba :mrgreen:
Ja mam super zimni bundu jen kdyby se ta vsadka dala sehnat v jinem materiálu tak jdu hned do ní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.9.20 11:26

@Lamicka2016 Lami, to je dobrá volba! Mám stejný typ od Fidelly a je fakt super! Co se týče toho nosicího oblečení, ještě si to promysli. Já si koupila těhotenskou/nosicí bundu loni Lidlu - potřebovala jsem něco teplého, ne moc drahého na venčení, s tím, že nevím, jak moc mi naroste břicho. A jak mám oblečení z Lidlu docela ráda, tak ta bunda fakt není nic moc. Když to srovnám s tou nosicí mikinou (ostatní oblečení zatím nepřišlo) - ta je vychytaná. Je akorát dlouhá, má kapucku pro dítě, spceiální odepínací díl (jako by nákrčník, nebo spíš náprsník), který je mezi Tebou a miminem, když už je sychravo, aby na Tebe nefoukalo, ten pruh navíc je tvarovanej, takže se přizpůsobí miminu, mikina má otvor i na nošení na zádech, do budoucna… Je vidět, že to navrhujou lidi, co sami nosí. Ta bunda má prostě jen rovný pruh navíc, do kterého by pěkně foukalo, ani to nijak super nesedí. Nosicí oblečení můžeš bez vsadky nosit i normálně, lidlový je takový beztvarý hadr. A jestli Ti vadí softshell (předpokládám, že bys chtěla něco přírodnějšího, eko), tak ty levný bundy jsou materiálově hodně laciný a umělý… Takže na Tvém místě bych to ještě zvážila. Jestli chceš fakt hodně nosit, tak investice do nosicího oblečení se opravdu vyplatí, budeš to na sobě mít denně.

S těma rukama je mi to líto, držím palce, ať něco vymyslí. Masáže dělat jdou, musí se vynechat jen pár bodů a chce to najít někoho, kdo se tím opravdu zabývá a má zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.9.20 11:36

@MiliKuu Jeej, to je mi líto s tou QB :hug: Pošli mi když tak ty obrázky, třeba i do SZ. Já mám na pinterestu celou nástěnku jen na QB. Předpokládám, že Ty taky, ale třeba bys tam našla něco, co neznáš…

Já mám vymyšlené jednoduché tvary s nějakým drobným hracím detailem - korálky na šňůrce, hříva lva, která jde pročechrávat, ovoce, co lze vyndat z košíku.. Chci to až na Vánoce a kdoví, co bude, ale myslím, že by to mohlo vyjít. Před pár měsíci jsem koupila levnou QB v Ikee, nevím, jestli jsi ji viděla. Na každé stránce je jiné ovoce a je to hlavně z různých textur látek, interaktivní jen málo a jednodušše - a nezájem. Tak si myslím, že na Vánoce by Anka mohla tak tak dozrát k prohlížení :think: Ona je zaměřená na ten pohyb. Teprve teď se vlastně začíná trošinku zajímat o hračky, do té doby se jen přetáčela, lezla, i teď většinu bdělého stavu buď leze po bytě nebo se staví. Trochu jí zajímá taková ta interaktivní kostka, kde se tocí ozubenými kolečky a kroutí korálky, a hodně stojan, na kterém visí kolotoč - když sním rumpluje, ovce lítaj jak v tornádu. A samozřejmě Theův balonek (její vlastní ne). To jsou tak její zájmy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.9.20 11:37

@Lamicka2016 čauves, didymos dobrej, cenově dostupnější. Hele jukni na nosičích bazarech a skupinkách. Každý týden se tam mihne spousta nosičích hadru. Btw mám v plánu pustit moji milou sharu.. Kdybys měla zájem udělám ti cenu :mrgreen: :mrgreen: já chci novej kabát, samozřejmě nosiči že Joo.. tak se prachy hodí. Já nakonec koupila šátek od ROAR miau miau.. Chvilku jsem přemýšlela že vezmu taky didymos a nebo vatanai..ale šátek dorazil až ke mě domů, tak nebylo o čem.. Je božskej a nejvíc úžasnej. Jo a tu vsadku seženeš, a nebo si nech prostě ušít na míru, nechc si poradit od nosnic třeba na MN, nebo podobných stránkách. Jinak na podzim dost frčí prez nositka a šátky ponco, na jaře se stim uz chytas. Nebo vyloženě jen nosící kapsa. Takovej usitej kus čehosi prez nositko když ho máš prez svou bundu.. Delaj i luxusní provedení chceš-li něco víc. Preju pohodovou kontrolu, samé dobré zprávy :mavam: @MiliKuu
Ahoj Milinko :* jsem nemocná, Mates na mě plivl nakej bacil, a zrovna takovej pěknej víkend. Co u vás nového? Denis má taky podlahu řešeno puzzlikama.. Má zvětšenou ohradu, je to skvělý, v případě potřeby tam můžu s ním spat. Posílám fotku kde Denisovi asi u letěly vcely ten kukuc mě bavi❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
20.9.20 12:15

@Ba-stet @Payus holky moc děkuji za recenze. Ano líbila by se mi nějaká vlna v antracitove barvě :oops:
Zatím čiham na vinted kde se mi dobře nakupuji věci ze ZARA pro prcka.
Ty nosící skupiny jsou na FCB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.9.20 12:52

@Payus To dítě je cely Ty 8o :srdce: Teda nemyslím ten smutnej kukuč, celkově :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.9.20 13:15

@Lamicka2016 jj najdi si moderní nosicky, pak nosící skupinu u vás v regionu.. Nosíme zdravé i na… Doplň své město.. Na MN je týden co týden „blesak“ zní to děsivé, ale top věci. Kdyžtak ti nacházím odkazy do sz. Prolez ty skupinky, ve fotkách jsou vylozene bazary a nebo frčí prodeje na zdi. Ještě tip prej zase začali šít IW Desing @Ba-stet víš že se to hezky poslouchá :D a co že to teď sijes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.9.20 13:55

@Payus Já si šiju tak akorát oprátku :mrgreen: Mám tu rozdělané povlaky na polštáře z těch krásných látek, co jsem se chlubila tak před měsícem, zatím jsme udělala dva do provozu a to je vše. Jinak s Mili plánujeme ty quiet book, ale já ještě nemám ani objednaný materiál :roll:

Doma poslední dobou celkem šílím, protože Anka přestala spát. Docela dlouho si držela hoďku dopoledne a hoďku odpoledne. Pak odbourala odpoledne a teď tomu moc nedá ani dopo. Nedejbože, když někam jdeme. A mně by opravdu nevadilo, že tu celý den lítá, ona je celkem samostatná, nemusím jí stát za zadkem. Co se batolí po bytě, tak celkem v klidu i uvařím nebo rychle upeču. Jenže to spaní jí chybí a odpoledne začne nenápadně kňourat a to sílí až do kvičení o páté. V šest mi brní hlava jdem ven se psem, to je v pohodě. Pak dáme kaši, u toho předstírá, že neudrží oči otevřené… a pak rázem ožije a ještě tak hoďku, hoďku a půl v dobré náladě řádí. Spaní se začíná nebezpečně posouvat od půl osmé spíš k deváté. A poslední dobou se často budí už do půlnoci, než jdu spát, a pak dál po hodině :roll: Furt doufám, že je to jen období, který přejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.9.20 14:13

@Ba-stet to je taková ta látková velká kniha? Ha nikdy jsem to neviděla ale kámoška to nechává šít malý. Tak to juknu po netu, já než bych něco usila, tak by byli dřív vnoučata..
S tím spaním to máme podobný. Vždycky večer si říkám jak padne když od 6 vrze a kvici a on v posteli ožije a hopsa. Dnešní noc taky byla vstavaci, dnes na to už kašlu když vstanu do hodiny víc jak 4× balím nás a jdem spát do ohrady. Dnes tu prakticky zevlujeme od rána. Já se valím a on mi neuteče. Joo a už jsem koukla na tu knihu..to je bozi🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.9.20 14:37

@Payus Jojo, je super. Akorát nechat to šít je teda za ranec, to nevím, jestli bych dala. Já teď budu zkoušet opravdu hodně jednoduché věci a doufám, že se tím zase trochu pocvičím. Líbí se mi, že se dají vymýšlet aktivity až do předškolního věku, nejdřív se zkoumají jen různé materiály, pak se cvičí jemná motorika a pak třeba trénuje počítání nebo zavazování tkaniček. A když máš knihu s těmi rozevíracími kroužky, tak můžeš stránky přidávat a ubírat podle dovedností a oblíbenosti :palec: No, uvidíme, jak mi to půjde :D

Blbý spaní ne že bych Ti přála, ale jsem ráda, že v tom nejsem sama :D Já si beru Anku do postele a do těch osmi to většinou dotáhnem. Ale teď se mi kolikrát stalo, že jsem nebezpečně usínala ve čtyři v pokoji a Anka prozkoumávala byt. Ale na to mám naštěstí psa, on ji většinou nabonzuje, když páchá nějakou protispolečenskou činnost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí