IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
14.10.20 13:21

@Payus říkal,ze to vypadá pekne. Sliznice 8mm, to je taky pěkný :dance:
Transfer asi ve ctvrtek, když mi daji prodlouženou kultivaci.
Od včera je mi lip až mi to bylo divny. O proti víkendu je to zatím prochazka růžovým parkem :mrgreen:
Trochu mě to břicho tlačí, ale jde to, tak to snad i zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.10.20 13:54

@Kriistyna Kristy, to zní moc dobře :palec: Snad hezky rovnoměrně porostou a odber poneses v pohode :hug: A to pravy embryo tam bude. Uz musí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
14.10.20 14:13

@Ba-stet dekuji,doufám v to. Zatím jsem v klidu a v pohode, tak doufám, ze to tak zůstane :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.10.20 16:48

@Kriistyna tu pohodu si nějak predinstaluj na těch 14 dní od vložení a dej automatickou aktualizaci ať se neseknes v naky chmure 😁 ty se prostě od transferu o nic nestarej, na nic nemysli a nepozoruj příznaky /nepriznaky. Žij na plno, ono to vyjde…věřím že to tak bude. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
14.10.20 17:01

@Payus no budu se snazit 🤗 🙏🏻 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.10.20 20:29

@Kriistyna no tak to vypadá dobře :palec: moc držím pěsti, ať je to tam :srdce: @Payus Dendulínovi všechno nej k výměsíčninkám :kytka: @Ba-stet začínám tušit, kde bude můj zádrhel na QB - bude to lemování stran :oops: tam se jede na milimetry a já nevím nevím, jak to dám :oops: :zed: jinak stránky jdou až podezřele dobře :think: jsem v půlce (takže mám co dělat :oops:;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.10.20 20:34

@MiliKuu Tak to bude moje achillova pata :roll: Já v šití nedávám nic, co je na přesnost, v tom jsem marná… A děláš to s tím lemem, nebo podle té Rusky, jak ji má na stránkách S láskou máma? Já jsem si dnes udělala seznam, co potřebuju koupit a snad aspoň pár stránek stihnu… :oops: Jsem teď úplně zasekaná prací, babičkou a jak Anka přestala spát… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.10.20 20:44

@MiliKuu děkujeme zlatí, Milanek ukrojil první den z posledního měsíce v prvním roce. Narozeniny se bliiizii :potlesk: :potlesk: Milisku hod fotky tě knizecky jak pokračuje mě to zajímá moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.10.20 20:49

Holky, já mám takove blbej dotaz - máte nějaké chvaty a tipy na přebalování (jestli to vůbec potřebujete)? Anka už týdny nechce být vůbec na zádech, pořád se přetáčí a tak. Ale dlouho pomáhalo recitovat básničky a zabavit ji. Teď už nepomáhá nic, jen hrubá síla a i tak mi přebalení trvá deset minut a je to o nervy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.10.20 21:59

@Ba-stet mám stejný problém. Přebalování, oblikani je boj když on nechce. Jinak mu při přebalu stupnu do ruky čistou plinu, ať podrží. Pak ji vyměním za vlhcaky když už potřebuji plinu.. Ale ruku na srdce.. nefunguje to vzdy :nevim: takže kdo přijde s radou má u mě klicenku :mrgreen: taky mám jen jedny nervy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.10.20 22:03

@Payus U nás už tohle právě nefunguje vůbec :zed: Oblečení ještě někdy pomůže oblíkat v sedě před zrcadlem, ale taky ne vždycky. Kroutí se na břicho, když ji chytnu za rameno a/nebo nohy, vykroutí se úplně jak šroubek… Četla jsem tu jednu diskusi, kde si zakladatelka stěžovala, že jí utíká roční dítě od přebalování a dostala sodu, že mimino nepřepere. No já teda fakt ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.10.20 22:14

@MiliKuu Jakou plánuješ úvodní stránku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
14.10.20 23:15

@Ba-stet dekuji :hug:

@Payus 8 kg je bezva, Pavlik je mel taky a bylo to super. Bezva na manipulaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Kriistyna to vypada dobre, drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
14.10.20 23:22

@Ba-stet @Payus taky by se mi hodila rada :mrgreen: do ruky davam vse možné i nemozne a moc to teda nepomaha. Obcas pomaha hodit plinu (hadrovou) na hlavu a delat „bu, bu, bu“ ale taky ne vzdy. My treba nemame prebalovak, takze prebaluji vsude mozne… dnes pri prebalovani v postylce se tak sikovne otocila, ze i kdyz lezela na prebalovaci podlozce, tak jsem musela celou postylku prevliknout, protoze obsah plinky byl proste vsude… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.10.20 23:52

@Coccinella 13 No, já s přebalovákem zase pomalu končím a přebaluju na zemi. Mám takový obyč z ikey, velikost na jedno dětské tělo. A když se přetočí, věší se buď na nástěnku na který mám přebalovací krámy, nebo (nejoblíbenější činnost) lomcuje s držadlem kolotoče a cvičí ovečky na astronauty. A protože vždycky nastane aspoň chvíle, kdy ji můžu přidržovat jen jednou rukou, už se několikrít málem vrhla dolů :zed:

Ale jsem ráda, že v tom aspoň nejsem sama. Už jsem si připadala fakt nemožně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí