Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet píše:
@Kriistyna To je super! Držáci, to bude kvalita
No jsem zvedava na ne ![]()
Holky moc děkuji, je to po dlouhý době zas takový den kdy je člověk zpruzelej i sám ze sebe..hlavně sám ze sebe ![]()
Zítra tady mám zedníky po těch 14 dnech a budou vylévat část podlahy, tak mě čeká sednout k pc a objednat věci do porodnice. Ač něco už mám, ale třeba poporodní vložky mě úplně vyděsily..na to jedno balení bude velikostně sotva stačit cestovka ![]()
Týnko štěňátka si bude prodávat majitelka vrhu. Já mám PawPaw ve spoluvlastnictví a tímto vrhem Paw přechází do našeho vlastnictví.
Jinak zájemce mám na 3 prcky od lidí co už od nás jednoho bulíčka mají a ti si budou čekat na prcky od Shadow, kteří by se měli rodit v mém šestinedělí. To abych to neměla lehké
ale já věřím Baru, že pohodové miminko v bříšku je pohodové i mimo něj ![]()
@Kriistyna hlavně ať se zadari, jinak já už nevím zlatí…
Mám tě… ![]()
@Lamicka2016 prosím tě já měla naky Mega šílený balení a lodní kufr…uplne zbytečný a ještě byli nepohodlné a bolela mě.. Zadek. Nezapomeň na kruh na sezení. A pomáhali mi vlhceny ubrousky s dubovou kůrou.. Je to byl balzám na spodek.
@Lamicka2016 víš co mě baví… Paw mi říká moje nejlepší přítelkyně.. Vždycky mě to rozesměje že máš Paw cubibku ![]()
@Payus My koupili nejdřív strom Paw Paw na zahradu a pak k nám přišla tahle Ďáblice ke který se volání pouiii úplně hodí
… Jinak ja jsem taky Pavlína
jestli jsem tedy pochopila správně.
Ty děkuji za tip na ubrousky i kruh. Mám tedy připravenou dubovou kůru s Panthenolem, protože bohužel jak mám problémy s s těmi zilami, tak občas vyleze i neřád ![]()
@Ba-stet naprosto Tě chápu a soucítím. Malý je přes den zlatej, ale ty noci. Ach jo ty já už nedávám. Vstává tak 3× za noc, když má dobrou noc… už jsem z toho unavená
zase od kojení ho nechci odstavovat úplně násilně, což vůbec nevím, jak udělám, Ptž je na tom prsu docela solidně závislej
no bude to ještě sranda…
@Payus já vím, že je to jako dost pozdní datum (nevím teda kdy má Lamča ofiko termín
) ale 26.11. Mám narozeniny, tak by to třeba prcek mohl protáhnout až tak dlouho
tipuju 3 15 kg a 48 cm
![]()
@kocourek88 Děkuji to by bylo naprosto ideální. Možná bych přijela i do domu s podlahou a čekala už jen na kuchyň ![]()
TP mám ofiko 13.11
@Lamicka2016 jj pochopila
ještě jsem měla chladivý polštářek ale bylo mi nepříjemný ho prikladat. K porodu jsem nešla zásoby hroznovyho cukru, někde jsem to četla že ho mám mit🤦♀️.. Tak ten jsem taky nepouzila
a nočních košil nebo prostě pyzamek víc.. Já měla asi 3 a jedna se zprasila u porodu, a ty další jak se nalivali prsa.. Takže těch doporucuju dostatek, ptz mi bylo trapný být i blbou půl hodinu ve flekaty košili.. Než kluci přivezli čistou. @kocourek88 jee to by Lami byla šťastná vyjít tvůj tip.. Stihla by zedniky💪 😁 jak je marodovi? Už jste toho zbavili?
@Lamicka2016 jeee tak to je toho 26 docela nereálné
nevím tedy, kde máš v plánu rodit a jak se případně budeš vzpírat vyvolání, ale já rodila 41+0 a to mě už docela drsně tlačili do vyvolání. Koťátko si to nakonec rozmyslelo samo a vypustili si bazén, ale i tak jsem měla 41+1 už nastoupit na vyvolání noo
tak uvidíš, nicméně pokud to vyloženě nebudeš odmítat, určitě tě ani v Chomutově, ano v Kadani nenechají až do 26.11. ![]()
@Payus nezbavili
stojí to za prd. Já mám neustále rýmu a kašel (trpím na to - vždycky mi to sestoupí na průdušky a jsou jak starý tuberák třeba 3 týdny, i měsíc) a malý furt trošku rýmu má. Na noc jsme včera ještě odsávali, ale je to peklo, jak u toho brečí a bojí se ![]()
@kocourek88 budu rodit v Rakovníku a tam snad nechávají do toho 42tt..uvidíme ![]()
@kocourek88 Didi se se mnou taky při odsávání pere ale vi že mu pak je lepe.. Ale řeknu ti že si ho líp spacifikuju sama než když nám někdo asistuje.. Chlap ten drží jako když nedrží..posera ![]()
@Kriistyna Tynka je dva v jednom
nebo ještě ne? Dělá tvé centrum něco před transferem jako třeba tu akupunkturu? A vůbec jak to bylo když od dnes je ten lockdown.. To se kliniky asi netýká že.. Hodně štěstí 🍀 🍀