IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
22.10.20 16:17

@Kriistyna vyjde, já to vím. A na to si koupím láhev vína a celou ji vypiju a bude mi spatne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
25.10.20 02:07

@Kriistyna drzim pesti :hug:

@Payus taky jsem nedavno dala Pavlíkovi na zadek, az me to pak mrzelo. Ale nekdy se to tak proste stane :nevim: druhy den jsme si o tom promluvili a jemu to teda taky dost pomohlo. (I to naplacani, i ta rozmluva) hele i mama to obcas nezvladne :hug:

Holky jsem k. o., Saška se rozhodla ze spanek je prezitek… rano si sice pospi, pres den jak kdy, je to tak 30 min.az dve hodky, ale neda se nikdy odhadnout jak to zrovna bude… a vecer chodi spat mega pozde. Vcera kolem 11, dnes po 12 :roll: uz aby se to zase vratilo do normalu :zed:

Uz jste byli s prckama u zubare? My byli vsichni ve čtvrtek :lol: Saška to zvladla jako profik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
25.10.20 09:58

@Coccinella 13 já se zubařky ptala minule na malého a bylo mi řečeno, že ho mám příště na prevenci vzít s sebou, že ho povozí na křesle, ale v pusině se vrtá až cca od dvou let, kdy dítě samo dobrovolně otevře pusu… což zatím u nás při zubech nehrozí :oops: :mrgreen: co se Sašce tak poondilo to spinkání? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
25.10.20 13:14

@Coccinella 13 holka u nás se stalo se zubarkou strašný neštěstí.. Není to ani měsíc co nam zubarka tragicky zahynula, uhorela v aute.. Takže jsme bez zubaře, já bez možnosti praxe… No prostě strašně na prd po všech stránkách. S Matym to trvalo asi ještě den.. Ale už to bLo víc free.. Třeba mu říkám ať si dá do pokoje kaštany do misky, že jsou dobré na nervy a že je mám v obýváku taky.. A on mi povídá.. Včera ale moc nepomohly vid? 😁 😁 😁 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.10.20 19:39

@Coccinella 13 Cocci, vydrž jsem s Tebou!!! U nás je to se spánkem nahoru dolů, proti minulému měsíci se to trochu vylepšilo (aspoň už se nebudí každou hodinu úplně celou noc :roll: ), ale rozhodně brečím zoufalstvím mnohem častěji než kdy předtím. U nás je zatím největší problém časté buzení mezi 4-6, a po šesté často budíček. Ale na dnešek třeba blbla zase od dvou… Do toho já šíleně práce jako vždycky touhle dobou, dělám skoro denně do půlnoci nebo do jedné… Občas ji nemůžeme vůbec uspat, přestože doslova padá únavou, to pak v devět večer nahazuju nosítko a jdem se projít. Minule jsem to těžce neodhadla a ty zuby ji asi fakt bolely, protože řvaní se neutišilo, naopak se stupňovalo, což jsem definitivně pochopila ve chvíli, kdy jsem byla napůl cesty od baráku, takže vrátit se mi trvalo stejně dlouho jako jsme byly venku. A zastavila mě nějaká baba a vynadala mi, že takové miminko má dávno spinkat a ne courat venku :roll:

No a velké téma je denní spánek. Už jsem to tu psala. Spí 30 minut, nestačí jí to, takže většinu dne je protivná, ubrečená, při hraní si lehá, ale spát nejde za nic na světě. Nedaří se mi to ani vhodně posunout, aby spala aspoň víc uprostřed dne. Takže většinu dne poslouchám neustálý příval kňourání, to měl úplně psychicky ubíjí.

ALE! Fakt zabírá ten spací čaj. Teď došel a nevím, jestli to nebyla jen náhoda (přece jen ty dny nejsou stejné a některé jsou v pohodě) a bylo to peklo. A pak jsem koupila éterický olejíček od Nobilis Tilia, směs Dětská. A to mi taky přijde, že funguje moc dobře. Pouštím ho v pokoji, ale zvažuju, že ho zkusím pustit i v ložnici na zbytek té noci :think: Mají i směs Uvolnění - na stres a vyčerpání. Koupila jsem si ji na šestinedělí a přišlo mi, že strašně smrdí. Jenže minulou sobotu jsem se už složila, nebyl čas na hrdinství, nakapala jsem 10 kapek do panáka mlíka a nalila do koupele a OKAMŽITĚ mě to postavilo na nohy… Tak to můžeš taky zkusit. Ten Nobilis je dost drahý, ale já na něj trpím, miluju tu značku. Ale dost možná by podobně posloužila i nějaká levnější směs :think:

Každopádně se drž a přežij :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.10.20 19:42

@MiliKuu Mám totálně defétistickou náladu. Už týden mám u puzliků připravený košík a ti šmejdi v práci zas nezaplatili. Čekala jsem, nechtěla jsem to brát z úspor, když stejně nemám na nic čas. Ale čekám lockdown příetí týden, tak jsem to dnes objednala - a pro velký zájem prodlužují expedici až na pět dní. Tak myslím, že mi to už nepřijde. Zítra jedu ještě do Mráze pro nějaké základní látky a tkaloun na roušku a budu se modlit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
26.10.20 00:57

@MiliKuu ja byla i s Pavlikem takto brzo, mame bajecneho zubare (muj kamarad z detstvi) a zezacatku proste povozi na kresle, vyzkousi „foukatko“… proste je to sranda… a kdyz se zadari tak i koukne do pusiny… pristi navsteva v dubnu :mrgreen:

@Payus jejda, tak to mi je lito… 8o tak to je dobre ze s Matym uz dobry ;)

@Ba-stet caj vecer moc nechce, sape se hlavne na mliko :roll: ale ten olejicek vyzkousim.. i kdyz dnes teda spala do 10.15 pak usnula po ceste k nasim, nechala jsem ji spat v aute a spala tri hodky 8o po probuzení to bylo uplne jiny dite… usmevava, v pohode… pak po ceste domu zase usnula, chrnela hodku a vecet usnula v devet 8o to uz se nestalo nepamatuju. Sice se budi, ale neni to tak strašný… jsem zvedava co bude zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.10.20 07:21

@Ba-stet tak to je mazec, já objednávala ještě cca 14dní zpátky nějaké drobnosti v sobotu a v pondělí jsem to měla doma 8o no jo, lockdown dělá z některých obchodníků bohatší ;) btw znáš Mrázův zbytkový obchod na Letné? Ten mě zabil úplně :oops: :lol: takových látek v takových cenách… že tam stejně nakonec necháš majlant, ale za dvakrát tolik radosti :mrgreen: a tys chtěla QB na Vánoce nebo narozky? Já celou dobu říkám, že když nestihnu narozky, dostane ji na Vánoce… u vás by to mohlo být obráceně :oops: ;) ještě potřebuju do galanterky (asi podesáté) a už snad bude všechno… některé stránky už mám komplet a jednu dokonce!!! i olemovanou (což se ukázalo jako nejrychlejší proces na celé QB :oops: :mrgreen: ) :oops: :lol: @Coccinella 13 to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.10.20 07:22

Holky, pro hezkou náladu hned po ránu posílám moji oblíbenou dětskou básničku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 08:02

@Coccinella 13 Taky jsme meli dva takove dny. Jeden spala od desiti do šesti! A předevčírem se mi poprvve podařilo přimět ji spat odpoledne - za cenu, ze jsem s ni ležela (a usnula) taky. Operace na hodinu a čtvrt, spanek tak 30 minut, ale jak říkáš, jiné dite :andel:

Po mych včerejších radách a kasání se se zase budila co hodinu už od tech osmi. Ve tri jsme davali nurofen, mela zas uplnej zachvat, malem si zdrapala oblicej do krve. Pak usnula u prsa, ne vedle mě, jak ji vnucuju ale na mně. Nemam to moc ráda, asi to není nic moc na zada ani jedné z nás, ale nechala jsem ji a vyspala se aspoň k ránu… Hele, prejde to, ze jo? Ze jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 08:04

@MiliKuu No uvidime :nevim: Toho Mráze znam moc dobře. Bydlim kousek :oops: Az to budes mit, tak se pochlub 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.10.20 08:13

@Ba-stet jo já myslela, že bydlíš nahoře u Šárky někde :oops: i když to je vlastně tramvají taky kousek :lol: u nás dnes v noci taky horrrrorrrr, sice usnul v sedm klasicky, ale od osmi co chvíli vzhůru… a vstávačka v půl šesté…
ale třebas předevčírem usnul v sedm, pak ve dvě prsocuc a pak vstal až ve čtvrt na 8 :oops: (to se stalo asi po měsíci, ale byla jsem jak znovuzrozená :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 08:32

@MiliKuu Jojo, je to par zastavek tramvají. Ja se teda snažím byt zodpovědná a nikam nechodim, akorat pečovat o babi. Tohle bude s jednou vyjimkou muj prvni kram mimo potraviny od leta. Potrebuju jeste kridovou barvu, ale to asi nakonec poresim online…

Jinak jo, QB muze byt i k narozkam (a vzhledem k vnimani mimin kdykoliv jen tak :D), ale jestli zkejsneme na 14 dnu doma, tak to chci mit k dispozici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.10.20 08:47

@Ba-stet já chodím do galanterky průběžně 🤦🏼‍♀️ Vždycky si napíšu a naplánuju, co a jak… no a pak za týden zjistím, že ještě tohlecto :roll: To je ale tím, že ji dělám jen v době poledního spánku, každý den hodinku a někdy ještě chvíli večer, když mám čas a tudíž ty věci vyplývají postupně :oops: :zed: a krom toho jsme byli asi dvakrát v hobbymarketu, jelikož muž měl týden dovolenou a začal rekonstrukci kuchyně… jinak není kam chodit po obchodech, já nerada chodím i mimo jakákoli opatření :oops: nejradši všechno online (což tady na konci světa i lidi mého věku nějak nechápou, že než bych někam courala nakupovat, tak to v klidu naklikám doma a pošta přiveze ) :oops: :lol: holt, náplava sem přinesla pokrok :mrgreen: tak jestli se od příštího týdne zkysne doma, tak to stíhají, ne? 😁 dnes je pondělí a pět dní je konec týdne :palec: Horší je, že pošta doručuje dost různě teďka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 09:05

@MiliKuu Ja ted právě nemam vubec cas. Pres den mam tech 30minut, sotva stihnu snidani (v jedenáct :roll:) a vecer pracuju. Ale v listopadu by snad zas melo byt volněji… A jestli to fakt zavřou, bez milosti zamknu muze a Anku v decaku a startuju stroj :D

Ja do krámů taky chodim nerada. Ale zrovna galanterie, hobby market a papírnictví je vyjimka. To si radsi vyberu sama… Navic teda tim, ze mam vse u nosu, tak jsem lakotna platit dopravu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí