Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky jaký mate názor na tu prodlouženou kultivaci a vklad vajíčka třetí den?
@Kriistyna nevím, já bych dala jako jsme měli v Cube 5dnu. A moooc gratuluju k 9 kouskum
![]()
@Kriistyna Týnko prodloužená kultivace je základ. Jednak selektuje embrya, která nemají šanci a odpadnou a šetří tak tvé tělo na ET a KETy a pak prostě do dělohy patří blasta a ne embryo, které by se vyvíjelo ve vejcovodu. ![]()
@Kriistyna já bych byla rozhodně za tu prodlouženou - měla jsem osm embryí a do pátého dne přežily čtyři = kdybych si je nechala dát třetí den, tak půlka z nich nikdy neměla šanci = zbytečné cykly s hormony a nadějí
navíc prý je nejvíc rizikový ten čtvrtý den…
@Kriistyna Kriisty, gratuluju ke krasnym 9 kouskům. Ať se drží! A taky jsem pro pětidenní kultivaci. V dobrych carech pri snas uz ani tri dny nedelaji. ![]()
@kocourek88 píše:
@Ba-stet ajajaj to jsi asi docela koukala ne?u nás myslím, že vždy už začneme najíždět na jeden spánek denně, ale uvidím. Teď jak je chudák nemocný, tak je to úplně rozhozený to spaní
Ja z toho spaní šílím
Ten jeden spanek je zatim málo a huntuje to jídlo, noční spani i mě!!! ![]()
@MiliKuu píše:
@Ba-stet já barevnéty? 😁 edit: změnila jsem názor na první stranu, bude jen viz foto (je to úplet a taky to jde
) zatím jen nastehlé
To vypada super! Ja si taky rikala, ze koupím, nejaky panel nebo latku s obrázkem
Nebo jen hezky vzor. Jmeno tam davat nechci.
Díky holky ![]()
@Payus Nevím, mám si zavolat zítra ráno jak na tom jsou a domlouvat si transfer.
@Kriistyna tyvogec tak to jsem zvědavá jestli furt bojují ve stejném počtu. A tobě je dobře? Nerozjeli se ti bolesti břicha noc?
@Payus já jsem taky strasne moc zvedava.
No moc dobre mi není. Když se najim, tak strasne dlouho jsem nafouknuta a vůbec netravim no a břicho mě taky bolí, ale tak snad už to bude zítra lepší 😰 🙏🏻
@Kriistyna husty
pořád super číslo, ikdyby to jedno dvě zabalilo tak furt zbude 7 statecnych
čtvrtek je myslím lepší než úterý berusko
tak ať už to je tady.. Já se těším.