Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus Nerouhej se, lockdown teprve bude. Odhaduju, ze tak do 14dnu ![]()
@Ba-stet tak já nevím co jsem četla že je od čtvrtka.. To je téma který u já se vyhýbám obloukem…
Ale článek tady… https://www.google.com/…-rijna-zavre
@Payus holky moc dekuji ![]()
Jsem v posteli a čekám na transfer, ve 13 hod budu 2v1
moc se těším ![]()
Na aku jsem teď byla u té své paní co k ni chodím a pojedu k ni jeste po transferu ![]()
Taaakze, máme 6 blasticek prý jednickovy kvality
5 jich jde do mrazacku.
☃️️☃️️☃️️☃️️☃️️
Díky bohu klinika jede, to by mě asi trefilo ![]()
@Payus píše:
@Ba-stet tak já nevím co jsem četla že je od čtvrtka.. To je téma který u já se vyhýbám obloukem…
Ale článek tady… https://www.google.com/…-rijna-zavre
No, oni to blbě používaj (stejně jako na jaře nebyla karanténa, ale jen omezení vycházení). Lockdown znamená, že se vypne vše - tj, nikdo nebude chodit do práce (samozřejmě kromě profesí nezbytných pro chod země), nebudou fungovat žádné služby, nebude se smět vycházet - max se psem a jen na nezbytně nutnou dobu, vyčurat a domu. Jakože fakt maso.
Ale promiň, nechtěla jsem vylítnout (teda já ani nevylítla, jen to asi tak vypadalo), já mám dnes totální depku. Ani ne z covidu, jako spíš z toho, že ti diletanti nemají žádný smysluplný plán, že to jde všechno do řiti… Ale nechci to tu zavšivovat koronavirovými diskusemi, omlouvám se
![]()
@Kriistyna Na Tvou počest asi zatančím tanec plodnosti! Kristy, jestli za 14 dnů nehlásíš těhotenství, tak si mě snad nepřej. S takovým materiálem to už musí jít samo
![]()
@Ba-stet neblazni, vzala jsem to na pohodu. Jsem dnes sakra podrážděná, rvala bych jak tur… Holky… Zmlatila jsem Matesa placackou, on ti na mě byl tak drzej a poslední kapka byl pohled plný křivdy a něco ve stylu „ty mě taky“.. neustala jsem to a vzala první co vylo po ruce.. Teď mě to trošku trápí.. Brečel.. Nerada to přiznávám ale tohle jsem nezvládla.. ![]()
@Kriistyna nejlepší zpráva dne.. Hlavně hlavu vzhůru a těšit se. Vyjde to..
musiii ![]()
@Payus Dneska je fakt blbej den. Drz se a netrap se, jednou bude z *jak na me mama vzala placacku a ja pritom jenom… * vtipna historka. Ja nejsem zadny zastance biti, ale ono je pro deti zdravy vedet, ze i matka jen člověk a ma jedny nervy. A jestli myslíš, zes to prepiskla, tak se omluv ![]()
@Kriistyna píše:
Už jsme spoludoufám, ze za 14 dni to tak bude stále
Drž se
![]()
@Kriistyna juchuuuu, tfuj tfuj tfuj a za 14dní chcem vidět ty dvě megačáry
a pak všechno ostatní
![]()
@Payus píše:
@Kriistyna nejlepší zpráva dne.. Hlavně hlavu vzhůru a těšit se. Vyjde to..musiii