IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
22.10.20 11:39

@Payus Nerouhej se, lockdown teprve bude. Odhaduju, ze tak do 14dnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
22.10.20 12:41

@Ba-stet tak já nevím co jsem četla že je od čtvrtka.. To je téma který u já se vyhýbám obloukem…
Ale článek tady… https://www.google.com/…-rijna-zavre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.10.20 12:48

@Payus holky moc dekuji :*
Jsem v posteli a čekám na transfer, ve 13 hod budu 2v1 :srdce: moc se těším :srdce:
Na aku jsem teď byla u té své paní co k ni chodím a pojedu k ni jeste po transferu :dance:

Taaakze, máme 6 blasticek prý jednickovy kvality :dance: :dance: 5 jich jde do mrazacku. :srdce: ☃️️☃️️☃️️☃️️☃️️

Díky bohu klinika jede, to by mě asi trefilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.10.20 13:04
@Payus píše:
@Ba-stet tak já nevím co jsem četla že je od čtvrtka.. To je téma který u já se vyhýbám obloukem…
Ale článek tady… https://www.google.com/…-rijna-zavre

No, oni to blbě používaj (stejně jako na jaře nebyla karanténa, ale jen omezení vycházení). Lockdown znamená, že se vypne vše - tj, nikdo nebude chodit do práce (samozřejmě kromě profesí nezbytných pro chod země), nebudou fungovat žádné služby, nebude se smět vycházet - max se psem a jen na nezbytně nutnou dobu, vyčurat a domu. Jakože fakt maso.

Ale promiň, nechtěla jsem vylítnout (teda já ani nevylítla, jen to asi tak vypadalo), já mám dnes totální depku. Ani ne z covidu, jako spíš z toho, že ti diletanti nemají žádný smysluplný plán, že to jde všechno do řiti… Ale nechci to tu zavšivovat koronavirovými diskusemi, omlouvám se :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.10.20 13:05

@Kriistyna Na Tvou počest asi zatančím tanec plodnosti! Kristy, jestli za 14 dnů nehlásíš těhotenství, tak si mě snad nepřej. S takovým materiálem to už musí jít samo :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
22.10.20 13:19

@Ba-stet neblazni, vzala jsem to na pohodu. Jsem dnes sakra podrážděná, rvala bych jak tur… Holky… Zmlatila jsem Matesa placackou, on ti na mě byl tak drzej a poslední kapka byl pohled plný křivdy a něco ve stylu „ty mě taky“.. neustala jsem to a vzala první co vylo po ruce.. Teď mě to trošku trápí.. Brečel.. Nerada to přiznávám ale tohle jsem nezvládla.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.10.20 13:25

Už jsme spolu :srdce: doufám, ze za 14 dni to tak bude stále :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
22.10.20 13:39

@Kriistyna nejlepší zpráva dne.. Hlavně hlavu vzhůru a těšit se. Vyjde to.. :srdce: musiii :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.10.20 14:12

@Payus Dneska je fakt blbej den. Drz se a netrap se, jednou bude z *jak na me mama vzala placacku a ja pritom jenom… * vtipna historka. Ja nejsem zadny zastance biti, ale ono je pro deti zdravy vedet, ze i matka jen člověk a ma jedny nervy. A jestli myslíš, zes to prepiskla, tak se omluv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.10.20 14:12
@Kriistyna píše:
Už jsme spolu :srdce: doufám, ze za 14 dni to tak bude stále :srdce:

Drž se :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.10.20 14:54

@Kriistyna juchuuuu, tfuj tfuj tfuj a za 14dní chcem vidět ty dvě megačáry :hug: a pak všechno ostatní :andel: :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
22.10.20 15:18

@Ba-stet zatanci i taneček pohody a klidu prosím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.10.20 15:29

@Payus tak jo. Rozdupu nejakou trezalku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.10.20 16:12

Už jsme doma, jdu se najíst a haji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.10.20 16:13
@Payus píše:
@Kriistyna nejlepší zpráva dne.. Hlavně hlavu vzhůru a těšit se. Vyjde to.. :srdce: musiii :pankac:
:hug: Vyjde to :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital